נמש |
לפני 16 שנים •
18 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
18 במרץ 2008
נמש • 18 במרץ 2008
זעקה אילמת כתב/ה: במערכת השליטה הקיימת בין אדוני לביני , כלל אין מילת בטחון . מה שכן יש זו דוציליות הדדית .
שו האדא "דוציליות"? |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
18 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
18 במרץ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 18 במרץ 2008
נמש כתב/ה: זעקה אילמת כתב/ה: במערכת השליטה הקיימת בין אדוני לביני , כלל אין מילת בטחון . מה שכן יש זו דוציליות הדדית .
שו האדא "דוציליות"? זו קללה ברומנית |
|
Brave Dwarf |
לפני 16 שנים •
18 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
18 במרץ 2008
Brave Dwarf • 18 במרץ 2008
נמש כתב/ה: זעקה אילמת כתב/ה: במערכת השליטה הקיימת בין אדוני לביני , כלל אין מילת בטחון . מה שכן יש זו דוציליות הדדית .
שו האדא "דוציליות"? أ. طاعة, انصياع, انقياد, سهل الإنقياد, لين العريكة באנגלית: docility אני מניח, כוסומו. |
|
טייגרית(אחרת) |
לפני 16 שנים •
18 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
18 במרץ 2008
טייגרית(אחרת) • 18 במרץ 2008
שו האדא "דוציליות"? קוראים לזה ניאולוגיזם. זה מה שקורה כשהאדון שי נכנס לעוד התקף פסיכוטי, הפעם בתור "זעקה אילמת". |
|
אזוק{אזוקה} |
לפני 16 שנים •
18 במרץ 2008
אם הרעיונות שלו מופרעים
לפני 16 שנים •
18 במרץ 2008
אזוק{אזוקה} • 18 במרץ 2008
ואת עדיין איתו - אז מגיע לך אותו ולו אותך.
אופציה נוספת - תקפידי לקרוא לו מחוץ לסשן בשמות שיכולים לסמל את תפקידיו האחרים בחייך - מאסטר יקר, מופרעון או סתם ברוז (חיה חצי ימית חצי יבשתית, להבדיל מדג למשל, שנוהגת להתגעגע) ואז אין לך בעיה בעצם. הלא כן? |
|
טמונה במסגרת |
לפני 16 שנים •
18 במרץ 2008
הבעיות שלי אחרות כרגע :)
לפני 16 שנים •
18 במרץ 2008
טמונה במסגרת • 18 במרץ 2008
ותודה על כל התשובות.
חושבת על זה, בשיא הרצינות. רק הערה קטנה - ברוז כן, סתם ברוז ממש לא ! |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 16 שנים •
18 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
18 במרץ 2008
shuki boy(נשלט) • 18 במרץ 2008
by the way, i think your top deserves some extra points for originality. i really like hearing about neat safewords, that add some extra meaning.
did you ask him why he chose it? |
|
זעקה אילמת(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
18 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
18 במרץ 2008
זעקה אילמת(נשלטת) • 18 במרץ 2008
שו האדא "דוציליות"? דוציליות = כושר הקשבה , למידות . |
|
זעקה אילמת(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
18 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
18 במרץ 2008
זעקה אילמת(נשלטת) • 18 במרץ 2008
טייגרית כתב/ה: נמש כתב/ה: זעקה אילמת כתב/ה: במערכת השליטה הקיימת בין אדוני לביני , כלל אין מילת בטחון . מה שכן יש זו דוציליות הדדית .
שו האדא "דוציליות"? קוראים לזה ניאולוגיזם. זה מה שקורה כשהאדון שי נכנס לעוד התקף פסיכוטי, הפעם בתור "זעקה אילמת". אני מאמינה בדרך של " מענה רך ישיב חימה " . קראתי אתכם מנתחים את אופן כתיבתי , מנסים בכח למצוא דמיון בין סגנון הכתיבה של אדון שי לשלי , ובחרתי לצפות מהצד עם חיוך . אינני מכירה אותך , ברור לי שהינך חורשת רעות . אני בקשר עם מס' אנשים מפה שיכולים להעיד שאדון שי ואני לא אותו אדם . אין לי כוונה לבקש זאת מהם ( אם ירצו יגיבו פה ) כיוון שדעותיך אינן רלוונטיות עבור אדון שי או עבורי . דבר אחד ברצוני להעביר לך , הינך כנראה תמימה מאוד או חסרת נסיון חיים . לעולם אל תאשימי מישהו בדבר כלשהו עד שלא הוכחו דבריך . אלא אם ברצונך להביט במראה ולראות בה מוקיון . |
|
טייגרית(אחרת) |
לפני 16 שנים •
18 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
18 במרץ 2008
טייגרית(אחרת) • 18 במרץ 2008
זעקה אילמת כתב/ה: טייגרית כתב/ה: נמש כתב/ה: זעקה אילמת כתב/ה: במערכת השליטה הקיימת בין אדוני לביני , כלל אין מילת בטחון . מה שכן יש זו דוציליות הדדית .
שו האדא "דוציליות"? קוראים לזה ניאולוגיזם. זה מה שקורה כשהאדון שי נכנס לעוד התקף פסיכוטי, הפעם בתור "זעקה אילמת". אני מאמינה בדרך של " מענה רך ישיב חימה " . קראתי אתכם מנתחים את אופן כתיבתי , מנסים בכח למצוא דמיון בין סגנון הכתיבה של אדון שי לשלי , ובחרתי לצפות מהצד עם חיוך . אינני מכירה אותך , ברור לי שהינך חורשת רעות . אני בקשר עם מס' אנשים מפה שיכולים להעיד שאדון שי ואני לא אותו אדם . אין לי כוונה לבקש זאת מהם ( אם ירצו יגיבו פה ) כיוון שדעותיך אינן רלוונטיות עבור אדון שי או עבורי . דבר אחד ברצוני להעביר לך , הינך כנראה תמימה מאוד או חסרת נסיון חיים . לעולם אל תאשימי מישהו בדבר כלשהו עד שלא הוכחו דבריך . אלא אם ברצונך להביט במראה ולראות בה מוקיון . bla, bla, bla bla BLA NEXT! |
|