flashback{ג"ו} |
לפני 16 שנים •
19 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
19 במרץ 2008
flashback{ג"ו} • 19 במרץ 2008
009 כתב/ה: אחרי שהתפוצצה לה העסקה להשכרת הנכס בככר קדומים 14 למשרד האדריכלים מסיבות שלא כאן המקום לפרט אפשר כבר לגלות שהיום בצהריים נחתמה העסקה שבה רוני גלילי שכר את המקום בככר קדומים 14 מבעל הנכס (לשעבר הדאנג'ן ז"ל) ......
בהצלחה 009 |
|
NelieL |
לפני 16 שנים •
20 במרץ 2008
WTF
לפני 16 שנים •
20 במרץ 2008
NelieL • 20 במרץ 2008
לא בהצלחה ולא נעליים, זה לא יהיה "דאנג'ן " יותר, וכל העניין המיוחד שהיה בו יעלם.
עוד "נו לימיט"? או "נו לימיט" בתחפושת של דאנג'ן? אבוי ואבוי. |*מקיאה*| אני מקווה שזה לא נכון, זה יההי שיא השיאים- להתבאס על לבוא למקום שאהבת, כש"צד השני של המתרס" השתלט גם עליו, גם לשם, לבית. הלוואי שלא. עדיף שיהיו שם אדריכלים ארורים, מעוד מקום של המקום ההוא, ודווקא שם. ח ב ל! |
|
ניקי666 niki |
לפני 16 שנים •
20 במרץ 2008
Re: WTF
לפני 16 שנים •
20 במרץ 2008
ניקי666 niki • 20 במרץ 2008
ייסאן כתב/ה: לא בהצלחה ולא נעליים, זה לא יהיה "דאנג'ן " יותר, וכל העניין המיוחד שהיה בו יעלם.
עוד "נו לימיט"? או "נו לימיט" בתחפושת של דאנג'ן? אבוי ואבוי. |*מקיאה*| אני מקווה שזה לא נכון, זה יההי שיא השיאים- להתבאס על לבוא למקום שאהבת, כש"צד השני של המתרס" השתלט גם עליו, גם לשם, לבית. הלוואי שלא. עדיף שיהיו שם אדריכלים ארורים, מעוד מקום של המקום ההוא, ודווקא שם. ח ב ל! אני בדרך כלל לא נוהג להגיב שתי תגובות בזמן כל כך קצר ,אבל תגובתיך מחייבת אותי ... בתגובתי זאת אני לא מייצג אף אחד ואפילו לא אשכנע אותך להגיע או לא להגיע . אני נוהג לבלות בלימיט לעיתים קרובות ואפילו נוהג לשלם רחמא ליצלן כאחד העם את סכום הכניסה המלא ,חוויתי את כל הגלגולים של הלימיט מאז הפמילייה ועד היום ,היו מסיבות נהדרות במקום לצד תקופות שבחרתי לא להגיע בגלל שלא התחברתי לאופי המקום באותה עת ואפילו לא התביישתי ולומר זאת לרוני באופן אישי ,כן מבלי לפתוח פוסטים על כל שטות . ההבדל של הלימיט של היום ולבין הלימיט של תחילת הדרך הוא תהומי וזאת בשל הסיבה ויהיו אנשים שלא יאהבו לשמוע זאת ....רוני וטלה אינם זקוקים לאיש ,הם יודעים מה טוב לקהילה ,מה הקהל רוצה ומכירים את רוב אנשי הקהילה . כל האנשים שבטוחים שהמציאו את הבדסם נדחקו הצידה ואינם נותנים את הטון [וחשוב לי לציין שבדברי אלה אינני מתכוון לבודיגארד שהיו ביננו חילוקי דעות בנוגע לאופי הליין ,אלא לאחרים ..] רוני בדאנגן לעניות דעתי טוב לקהילה ,אין איש מתאים ממנו ,לנו יש רק מה להרוויח ... ועוד דבר ...רשמת "הצד השני של המתרס "ואני לתומי לא הבחנתי עד כה במתרסים לסוגיהם... : השתמשת במושג השתלטות וגם זאת אינני מבין ,הרי המקום סגור ומוזנח ,בעליו המיתולוגי עזב את ארצנו והקהל הכביכול נאמן נזרק לכלבים .. אז תועילי בטובך להסביר את כוונותייך לאחר מחשבה ורק לאחר מכן להעלות זאת על הכתב .. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 16 שנים •
20 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
20 במרץ 2008
aka BODYGUARD • 20 במרץ 2008
ניקי,
לחצנו ידיים ומבחינתי הסיפור שהיה מת מזמן. לגופו של ענין- האבנים נותנות ארומה למקום אבל מי שבאמת יוצק לתוכו את התוכן זה האנשים. אפשר לקחת נוסטלגיה, לערבב אותה עם אנשים מהעבר, לצאת במסע יחצ''נות מפואר ואולי להגיע לתוצאה נאה. בשורה התחתונה, ואלה מילים שלך דווקא ( ...) יש אנשים מאחורי כל תהליך ומהלך, ויש מחלוקות בכל הנוגע למקומות בילוי ומפעילי ליין זה או אחר. כל יוזמה לטובת אנשי הבדס''מ היא יוזמה ברוכה למרות שזו קהילונת עם תוספות וכבר לא בטוח באם הקונספט הדאנג'ני יתפוס מעבר לשם המיתולוגי המכובד. אני לא אגיע למקומות בבעלות וניהול מסויים ובכל זאת מאחל המון בהצלחה לכל מי שמרים בילויים ואירועים לאנשים, ההעדפות האישיות שלי ממש לא קשורות לזה. בהצלחה. |
|
דום-34(שולט) |
לפני 16 שנים •
20 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
20 במרץ 2008
דום-34(שולט) • 20 במרץ 2008
מזל טוב
שוב חוזרים הביתה שיהיה הרבה בהצלחה מתי הפתיחה מחכים חג שמח |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
20 במרץ 2008
זה יישמע מוזר
לפני 16 שנים •
20 במרץ 2008
קטסטרופה{Adonai} • 20 במרץ 2008
BODYGUARD כתב/ה: ניקי,
לחצנו ידיים ומבחינתי הסיפור שהיה מת מזמן. לגופו של ענין- האבנים נותנות ארומה למקום אבל מי שבאמת יוצק לתוכו את התוכן זה האנשים. אפשר לקחת נוסטלגיה, לערבב אותה עם אנשים מהעבר, לצאת במסע יחצ''נות מפואר ואולי להגיע לתוצאה נאה. בשורה התחתונה, ואלה מילים שלך דווקא ( ...) יש אנשים מאחורי כל תהליך ומהלך, ויש מחלוקות בכל הנוגע למקומות בילוי ומפעילי ליין זה או אחר. כל יוזמה לטובת אנשי הבדס''מ היא יוזמה ברוכה למרות שזו קהילונת עם תוספות וכבר לא בטוח באם הקונספט הדאנג'ני יתפוס מעבר לשם המיתולוגי המכובד. אני לא אגיע למקומות בבעלות וניהול מסויים ובכל זאת מאחל המון בהצלחה לכל מי שמרים בילויים ואירועים לאנשים, ההעדפות האישיות שלי ממש לא קשורות לזה. בהצלחה. אבל אני מסכים לכל מילה שלו. חלל ובעלים לא יוצקים תוכן אלא אנשים. נו לימיט לא היה ולא יהיה דנג'ן ומוטב יהיה לאנשים לחתוך את קוו המחשבה כאילו נו לימיט עובר לדנג'ן וזה יהיה אסון מבחינת הבעלים לחשוב ככה. כמו שהבנתי הנו לימיט יישאר נו לימיט כמועדון שעיקר הייעוד שלו הוא חלופי זוגות והדנג'ן ינסה לשחזר ימיו כקדם. הוא ישחזר את ימיו כקדם אך ורק אם האנשים שהרימו את המקום הם הם אשר יעבדו שם כי הם הם היודעים את הנפשות הפועלות ואת הצרכים המיוחדים שלהם. אורלי היא בכלל אושיית דנג'ן וותיקה כך שאיתה לא תהיה בעיה אלא ההיפך, היא תוספת מרעננת אבל כל אלה שהנולימיט טבוע בדמם יצטרכו לוותר על הכבוד שהיה להם ולבקר במקום כאחד האדם. מה שהיה כאמור הוא לא מה שיהיה, הקהילה הזו תתאחד וכל מריבה או אינטריגה שהיתה תעלם וכולם יברכו על המקום החדש/ישן שייפתח כולל אלה שהחרימו/הוחרמו בעבר. משחקי כבוד זה לאנשים חלשים. תנו להם לעבוד וזדיינו בסבלנות. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
20 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
20 במרץ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 20 במרץ 2008
009 כתב/ה: אחרי שהתפוצצה לה העסקה להשכרת הנכס בככר קדומים 14 למשרד האדריכלים מסיבות שלא כאן המקום לפרט אפשר כבר לגלות שהיום בצהריים נחתמה העסקה שבה רוני גלילי שכר את המקום בככר קדומים 14 מבעל הנכס (לשעבר הדאנג'ן ז"ל) ......
בהצלחה 009 |
|
lilian |
לפני 16 שנים •
20 במרץ 2008
יו הו !!!
לפני 16 שנים •
20 במרץ 2008
lilian • 20 במרץ 2008
בהצלחה 009 איזה יופי, אני מתרגשת ולא בגלל שאני מכירה את הדנג'ן אני מתרגשת כי אני הולכת להכיר אותו ... ועוד חדש מהניילון איזה כיף... רוני סחטיין עלייך מזל טוב!!!! איזה כיף, עכשיו מה שנותר לי לומר בדיוק ברגעים מתאימים אלו - "משניכנס אדר מרבים בשמחה" |
|
Master_Eran(שולט) |
לפני 16 שנים •
20 במרץ 2008
בואו נפרגן...
לפני 16 שנים •
20 במרץ 2008
Master_Eran(שולט) • 20 במרץ 2008
יוזמה מבורכת וטובה. גם אני לא כל כך התחברתי לנו-לימיט. מה שהיה בדנג'ן פעם, היה ולא יחזור. (גם אני הייתי פעם ילד, היום אני עלם צעיר ), אבל מי אמר שמה שיהיה לא יהיה טוב? בואו נפרגן על היוזמה ונתרום כל אחד בדרכו להצלחת המקום. |
|
המלכהFM(שולטת) |
לפני 16 שנים •
20 במרץ 2008
אויייש...
לפני 16 שנים •
20 במרץ 2008
המלכהFM(שולטת) • 20 במרץ 2008
זאת צריכה להיות שמחה שאדם באשר הוא מסוגל להחזיר לאנשיי הקהילה את "ה- מקום" שלהם.
ועכשיו בלי פוליטיקה, מה שהיה בעבר, היה ונגמר... (היה יותר מטוב!!!). היום המצב הכי רע שיכול להיות משום שאין דאנג'ן בכלל!!!!! קצת אופטימיות, חיוביות, וצ'אנס למקום מוכר ברוח חדשה... - אני גם חושבת שזה זמן מצויין, באמת להשאיר את כל השטויות מאחור, להשלים את כל הברוגזים, ולעשות בדאנג'ן החדש ***"ערב סולחה"**** יש בארץ קהילת BDSM אחת, קטנה ומאוד מיוחדת בעייני! - חגגג שמחח לכולם. |
|