סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

100 אלף

Kate McCannon
לפני 16 שנים • 20 במרץ 2008
Kate McCannon • 20 במרץ 2008
במקום להפסיק את הניסויים הם עוד רוצים 100 אלף שקל.. לא יאמן. גועל נפש.
הייתי כותבת בדיוק מה אני חושבת עליהם אבל אני מעדיפה שכלובי ישמור את הכסף שלו למטרות נעלות יותר.
פוי.
המלט
לפני 16 שנים • 20 במרץ 2008
המלט • 20 במרץ 2008
Miss Tory כתב/ה:
במקום להפסיק את הניסויים הם עוד רוצים 100 אלף שקל.. לא יאמן. גועל נפש.
הייתי כותבת בדיוק מה אני חושבת עליהם אבל אני מעדיפה שכלובי ישמור את הכסף שלו למטרות נעלות יותר.
פוי.

אין שום קשר בין הפסקת הניסויים לדרישה ל 100 אלף שקל. אפשר לחשוב מהניסוח
שלך שהם מבקשים תקציב נוסף לניסויים. מדובר באחת, ענת רפואה אהרונוביץ, שהיתה מנהלת פורום
בוואלה, ובמסגרת התנגדותה העזה לניסויים בבעלי חיים פגעה בביטויים קשים וחריפים באחד
הדוקטורים בחוות הקופים המדוברת. האיש תבע אותה וזכה במשפט בפיצויים של 100 אלף שקל.
זו דוגמה מצוינת לכך שהאינטרנט אינו הפקר, וכי האחריות על
מה שנפלט מהמקלדת חלה בראש ובראשונה על המקלידים, ולא על הכלובים לסוגיהם. אם את תשפכי
כאן קיתונות של לשון הרע על מישהו בשם מלחמתך הנאורה בניסויים בחיות, שיתכן מאד שזה נושא
ראוי להילחם בעבורו -- (רק שגם להילחם צריך לדעת איך) גם את תהיי חשופה לתביעה. את, ולא כלובי.
פנטין
לפני 16 שנים • 22 במרץ 2008
פנטין • 22 במרץ 2008
...מדובר באחת, ענת רפואה אהרונוביץ, שהיתה מנהלת פורום
בוואלה, ובמסגרת התנגדותה העזה לניסויים בבעלי חיים פגעה בביטויים קשים וחריפים באחד
הדוקטורים בחוות הקופים המדוברת. האיש תבע אותה וזכה במשפט בפיצויים של 100 אלף שקל.
זו דוגמה מצוינת לכך שהאינטרנט אינו הפקר, וכי האחריות על
מה שנפלט מהמקלדת חלה בראש ובראשונה על המקלידים, ולא על הכלובים לסוגיהם. אם את תשפכי
כאן קיתונות של לשון הרע על מישהו בשם מלחמתך הנאורה בניסויים בחיות, שיתכן מאד שזה נושא
ראוי להילחם בעבורו -- (רק שגם להילחם צריך לדעת איך) גם את תהיי חשופה לתביעה. את, ולא כלובי.

אממ או שאתה לא הבנת נכון, או שאני לא הבנתי נכון..

אותה אחת שנתבעה היא לא זאת שגם ניהלה את הפורום? האישומים היו לא רק שהיא התבטאה בצורה חריפה אלא שלא הורידה התבטאויות של אנשים אחרים.

ככה אני הבנתי בכל אופן..
ווסטה
לפני 16 שנים • 23 במרץ 2008
ווסטה • 23 במרץ 2008
הניסיון מוכיח שכל מי שבוער בעצמותיו לקרוא לאנשים אחרים "נאצים" על נגזרותיהן עלול לשלם הרבה כסף.
זו פעם שלישית שכותבי קריאות ה"נאצים" נמצאים במצב לא טוב בתביעות. לא רק בנושא של הניסויים יש אנשים שחייבים להזכיר את השואה ואת הנאצים ולקרוא בכינוי הזה לאנשים אחרים.
נועל'ה צודקת שגם מנהל הפורום אחראי אבל זה לא אומר שהכותב בעצמו לא ישלם הרבה כסף.
שניהם יכולים להתבע ושניהם יכולים לשלם.
הד"ר ידע מה הסיבה שהוא תוקף את ענת רפואה אהרונוביץ אבל היא הפסידה במשפט כמנהלת פורום.
המשפטים של המלט לא מתאימים לפסק הדין כי ענת רפואה אהרונוביץ הורשעה כמנהלת פורום.
המלט כתב/ה:

האחריות על מה שנפלט מהמקלדת חלה בראש ובראשונה על המקלידים, ולא על הכלובים לסוגיהם. אם את תשפכי כאן קיתונות של לשון הרע על מישהו בשם מלחמתך הנאורה בניסויים בחיות, שיתכן מאד שזה נושא ראוי להילחם בעבורו -- (רק שגם להילחם צריך לדעת איך) גם את תהיי חשופה לתביעה. את, ולא כלובי.

כל מי שכותב השמצות על אדם אחר יכול להתבע ולשלם הרבה כסף אבל גם מנהל הפורום יכול להתבע.
המקרה של ענת היה בכל זאת מיוחד כי השופטים ידעו מה היה היחס שלה לדברים שנכתבו.

לכל אלה שבוער להם לקרוא "נאצים" לאנשים אחרים כדאי לחשוב על דרכים יתר יצירתיות כדי לא לשלם הרבה כסף.