היצור |
לפני 20 שנים •
26 בינו׳ 2004
שרשור מגעיל
לפני 20 שנים •
26 בינו׳ 2004
היצור • 26 בינו׳ 2004
הודעה זו מוגשת מטעם ממלכת היצורים- Miu and Creature Monkey Ape
או קיי, אז ברוח המשחקים שנפלה על הכלוב, ועל 'לא קשור' לאחרונה, החלטנו ליזום משחק חדש. בשיחה שניהלנו לאחרונה עם חברה בקהילה, לא נזכיר את שמה, הרשמנו את עצמנו ביכולתינו להגעיל אותה. מצטערים על עוגמת הנפש, פייה. לכן החלטנו להתחיל שירשור של משחקים/דברים מגעילים שעשיתם או עושים כהרגל. אין הכוונה היא לדברים בדס"מיים בהכרח (ברור, כל אוהבי החוקנים ?). מי שנגעל מכל מיני שטויות, שלא ימשיך לקרוא, אלא אם כן הוא גם מזוכיסט, שזה בערך, לפחות, חצי מכם. אז אנחנו נתחיל (ונבין אם מישהו ממכרינו לא ירצה לדבר איתנו יותר): *הכל מבוסס על סיפורים אמיתיים. היצור: 1) משחק ים מומלץ. עומדים בעומק ביניים, מותניים או ברכיים, במרחק של חצי מטר בערך אחד מהשני. ובתורות מנסים לקלוע מוחטות אחד לפה הפעור של השני. מושכים מהאף, דרך הגרון, מעלים לפה, תופסים תנופה עם הראש ומשגרים לכוון היריבה. אם קולעים זה פוגע בגרונה ומעיף את ראשה אחורה, ואתה מקבל עוד תור. אם מפספסים, ופוגעים בטעות בפנים, שיער, צוואר, חזה וכו'. לא נורא... בשביל זה אנחנו בים. תמיד אפשר להמשיך ממשחק זה למכות במים. 2) משחק מיטה+ וריאציה למקומות אחרים. משחק מאוד פשוט, אוכלים משהו "מעניין" , מבשלים בפנים, ואז מפליצים מתחת לשמיכת פוך, בשקט ובאלגנטיות, ומייד קולעים אותה מתחת לשמיכה, בלי אפשרות לצאת, בלי חורי אוורור (אפשר גם לומר לה לדקלם מס' אישי או מס' תעודת זהות, לחובבי אוהל האב"כ). וריאציה- מקרבים את היד לאחוריים ברגע הנכון, חופנים את מנת הגז ביד, מביאים בזריזות לאזור אפו של הקורבן ומשחררים. דורש מיומנות מסויימת. מיו: 1) משחק לשעת הארוחה. לאכול ביס מאוכל כמה שיותר מגוון, ללעוס טוב, אבל לא יותר מדי, ואז לפתוח את הפה גדול גדול, מול השחקן השני, שיתן ציון על עבודת האמנות. יש להתייחס לצבעוניות, טקסטורה, קומפוזיציה וכל מה שבא. הציון המקסימלי שאנחנו הגענו אליו היה 9.5, וזה קרה רק פעמיים. בהצלחה. *המלצה- דיו דיונונים (כן, אוכלים את זה), שצובע את הפה בשחור מבחיל, מבטיח תוצאה גבוהה. : 2) משחק רופא שיניים. להתלוות לטיפול שיניים של מישהו אחר, רצוי שורש או עקירה או ניתוח שיניי בינה. לעמוד מעל ראשו של הרופא, וישר מול פרצופו של היצור הקורבן המסכן. להביט קרוב קרוב על כל הנעשה בתוך לוע הקורבן, ולדווח לו מדי פעם תאורים ציוריים, וזבי דם על הנעשה בתוך פיו, תוך כדי שהוא נאנק מכאבים. מקווים שנהנתם. עכשיו תפתיעו היצורים (הפסיכופטים) |
|
זיקית |
לפני 20 שנים •
26 בינו׳ 2004
אני חולה חולה חולה חולה חולה
לפני 20 שנים •
26 בינו׳ 2004
זיקית • 26 בינו׳ 2004
עליכם ! }{
אני וחברה שלי פעם היינו צריכות לשרוף זמן עד סרט (ברחוב ג'וזיה ווג'ווד..ומי שחכם יודע לאיזה קולנוע אני מתכוונת), ישבנו על גדר ועשינו תחרות יריקות. אני הגעתי הכי רחוק. אני צריכה לבדוק אם אני עוד מוכשרת. |
|
Rocco(שולט) |
לפני 20 שנים •
26 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
26 בינו׳ 2004
Rocco(שולט) • 26 בינו׳ 2004
אפשר להוסיף פיצוץ חצ'קון למטרה...
השלכת כדורי מוקוס...(יהלומי אף)....רצוי את הדבקים חצי נוזלי... העברת זרע מפה לפה (בין שתי סאביות) על אותה ורציה גם אוכל לעוס... תחרות ריסוס בשרותים..(מי מרסס ברדיוס גדול יותר ) אני עוד השתדל לחזור עם עוד ויותר דוחים |
|