tgkeren(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
25 במרץ 2008
היי כוללם
לפני 16 שנים •
25 במרץ 2008
tgkeren(נשלטת) • 25 במרץ 2008
הייי כולם
אני קרן, קרוסית בת 26 מחיפה אני חדשה באתר אז נעים מאוד... נעים מאוד.... שמחתי להכיר את הפורום ולראות שיש עוד כמותי... אני אפילו עוד יותר ישמח להכיר אתכן מי שבא לה שתרגיש חופשי לפנות אלי תמיד.... אגב שאלה לכל מי שיכולה לעזור, אני מחפשת מגף מידה 44, מישהי יודעת איפה אני יכולה למצוא נעלי נשים מידה גדולה? היתי ביפו ולא מצאתי משהו נורמאלי (או שלא ידעתי איפה לחפש)... בקיצור, היי כולללם? (X) |
|
המלכהFM(שולטת) |
לפני 16 שנים •
25 במרץ 2008
הי קרן
לפני 16 שנים •
25 במרץ 2008
המלכהFM(שולטת) • 25 במרץ 2008
ברוכה הבאה...
אני גאה בך! -ב-ה-צ-ל-ח-ה- |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 16 שנים •
25 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
25 במרץ 2008
Queencie(שולטת) • 25 במרץ 2008
היי קרן, נעים מאוד!
מקווה להפגש ולהכיר, בילוי נעים בפורום! באשר לשאלתך - היו פוסטים קודמים על הנושא. אחת ההמלצות היתה בזמנו חנות בשם סי סרנו שנמצאת ביפו לפני השעון. ועוד - יש בימים אלה מכירה מוזלת ב-NOX (בפרישמן, בסגנון גות/ פטיש/ אלטרנטיב: http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=22452 אולי תמצאי שם מה שאת מחפשת. בהצלחה! |
|
Linda Holly |
לפני 16 שנים •
25 במרץ 2008
שלום לך
לפני 16 שנים •
25 במרץ 2008
Linda Holly • 25 במרץ 2008
שלום לך קרן וברוכה הבאה לפורום,
לצערי אין כמעט חנויות למידות גדולות , הכוונה לנעליים, ובמיוחד מגפיים!!! האפשרות הטובה ביותר, הינו האינטרנט, אם יש ברשותך כרטיס אשראי בין לאומי, וקצת רוח הרפתקנות, תוחלי למצוא באינטרנט כמעט כל סיגנון של מגף שתרצי! אני ממליצה בחום על האתר של אי-באיי, הכי בטוח ושם יש מבחר כמעט אין סופי... בארץ כאמור האפשרויות מאד מוגבלות. מומלצת בחום היא החנות "נוקס", שיש לה מבחר לא רע, ואם מגיעים בסמוך להגעת משלוח של מגפיים סביר שיהיו מידות!!! אבל אפשר לדבר עם דנה בעלת החנות או אתי, ולבקש להזמין במידה שלך. דנה ואתי בעלות ראש פתוח, וממש לא איכפת להן מי את? או מה התחביב/ סטיה. החנות כחנות מומלצת בחום רב, יש בחנות מבחר רחב של בגדים, ועוד דברים טובים כמו מחוכים ועוד... מקווה לראותך במפגשים הבאים. המלכה לינדה |
|
tgkeren(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
28 במרץ 2008
היי
לפני 16 שנים •
28 במרץ 2008
tgkeren(נשלטת) • 28 במרץ 2008
המון תודה על הטיפים למגפיים, בסוף התנפקתי באי-ביי בזוג מגפיים מקסימות שאני כבר כוססת ציפורנים מצפיה שיגיעו .....
אני מאוד אשמח להגיע למפגש הבא ולהכיר את כולכן, אני יעקוב אחרי הפירסומים כאן..... |
|