Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
Lilu-FemdoM{Pon} • 30 במרץ 2008
לא בעסק - צופה מהצד , מותר , לא ?
|
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
המפקדת(לא בעסק) • 30 במרץ 2008
מעבר ללצפות מהצד, לפעמים פשוט בא לצאת מהעסק קצת... |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
Lakshmi(נשלטת) • 30 במרץ 2008
לא,אסור
מה תעשי?תתנתקי? שאלתי שאלה פשוטה מתוך סקרנות מה לא ברור בזה? |
|
dragon fly |
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
dragon fly • 30 במרץ 2008
המפקדת כתב/ה: מעבר ללצפות מהצד, לפעמים פשוט בא לצאת מהעסק קצת... חחח כל אלו שלא בעסק היו בעסק עד שהגיעו לפה לא? חוץ מזה שכיף פה יש מלא מסיבות וכלובי מחלק מתנות בחגים. בשביל הצגה משלמים כסף לא?פה זה בחינם |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
המפקדת כתב/ה: מעבר ללצפות מהצד, לפעמים פשוט בא לצאת מהעסק קצת... אז את בעצם כן בעסק,אבל את ב..סוג של חופשה? |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
מאיפה כל התוקפנות הזאת ?
אישית, נכנסתי לכאן לא בעסק, עם הזמן זה השתנה, רק שהפכתי למותג מצליח ולא רציתי לקלקל ע"י שינוי ההגדרה דרגון, פה אין עסקים בכל מקרה, פה יש רק התבכינויות |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
ים_yam(לא בעסק) • 30 במרץ 2008
בסך הכל מבחר ההגדרות באתר די מצומצם: לא בעסק, לא מוגדר, שולט/ת, נשלט/ת, מתחלף/ת...
ומה עם הפטישיסטים? או סתם קינקים? כולנו באתר הזה כי אנחנו אוהבים להתנסות או להתעניין בחוויות "סוטות" מהנורמה (?) וכאן זה המקום לפגוש חברים שלא יגידו איכס על זה שלפעמים אנחנו אוהבים לקשור או להיקשר במהלך הסקס או סתם ככה, או לחטוף מכות בטוסיק, או להתחרמן מנעלי עקב או מגברים בחוטיני תחרה... כאן זה המקום להיות מי שאנחנו בגלוי, גם אם כל הפטיש שלנו מסתכם ב"תנו לי להזדיין/להתלבש איך שבא לי ואל תעשו לי פרצופים של - אני בשוק! אני בהלם! אני המומה! " אז הגדרנו את עצמינו "לא בעסק" כי לפעמים אנחנו מאוד בעסק לכמה רגעים, ושניה אח"כ כבר מתאים לנו עסק אחר לחלוטין... ובעיקר אנחנו כאן כי יש כאן אחלה אנשים שבמהלך השנים נהיו חברים ממש ממש טובים, והם עדיין אוהבים אותנו ואנחנו אותם גם אם אנחנו מזדיינים בעיקר בתנוחה המסיונרית ועל מיטה נוחה והם רק על סדים תוך כדי קשירות נוסח ספיידרמן... |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
המפקדת כתב/ה: מאיפה כל התוקפנות הזאת ?
אישית, נכנסתי לכאן לא בעסק, עם הזמן זה השתנה, רק שהפכתי למותג מצליח ולא רציתי לקלקל ע"י שינוי ההגדרה דרגון, פה אין עסקים בכל מקרה, פה יש רק התבכינויות תוקפנות?! אני לא יודעת על מה את מדברת אני מאוד נחמדה |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
ים_yam כתב/ה: בסך הכל מבחר ההגדרות באתר די מצומצם: לא בעסק, לא מוגדר, שולט/ת, נשלט/ת, מתחלף/ת...
ומה עם הפטישיסטים? או סתם קינקים? כולנו באתר הזה כי אנחנו אוהבים להתנסות או להתעניין בחוויות "סוטות" מהנורמה (?) וכאן זה המקום לפגוש חברים שלא יגידו איכס על זה שלפעמים אנחנו אוהבים לקשור או להיקשר במהלך הסקס או סתם ככה, או לחטוף מכות בטוסיק, או להתחרמן מנעלי עקב או מגברים בחוטיני תחרה... כאן זה המקום להיות מי שאנחנו בגלוי, גם אם כל הפטיש שלנו מסתכם ב"תנו לי להזדיין/להתלבש איך שבא לי ואל תעשו לי פרצופים של - אני בשוק! אני בהלם! אני המומה! " אז הגדרנו את עצמינו "לא בעסק" כי לפעמים אנחנו מאוד בעסק לכמה רגעים, ושניה אח"כ כבר מתאים לנו עסק אחר לחלוטין... ובעיקר אנחנו כאן כי יש כאן אחלה אנשים שבמהלך השנים נהיו חברים ממש ממש טובים, והם עדיין אוהבים אותנו ואנחנו אותם גם אם אנחנו מזדיינים בעיקר בתנוחה המסיונרית ועל מיטה נוחה והם רק על סדים תוך כדי קשירות נוסח ספיידרמן... לא יכלתי לנסח את זה טוב יותר... |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
Toothfairy כתב/ה: המפקדת כתב/ה: מאיפה כל התוקפנות הזאת ?
אישית, נכנסתי לכאן לא בעסק, עם הזמן זה השתנה, רק שהפכתי למותג מצליח ולא רציתי לקלקל ע"י שינוי ההגדרה דרגון, פה אין עסקים בכל מקרה, פה יש רק התבכינויות תוקפנות?! אני לא יודעת על מה את מדברת אני מאוד נחמדה אני מדברת על המהירות שלך לשפוט אנשים. מי שנמצא פה באתר, כנראה שיש לזה סיבה, אחרת אפשר לצ'וטט בתפוז או איזה שיט בסגנון... |
|