נולי |
לפני 16 שנים •
15 במרץ 2008
Re: <>
לפני 16 שנים •
15 במרץ 2008
נולי • 15 במרץ 2008
לורנצו כתב/ה: עד שתכיר מלכה כזו היא בטח גם תיהיה מהצפון
שאני אבין: יש לך בעיה עם צפוניות??????????????? כי עוד עלולה להיות לך..... וראה בזה איום וקביעת עובדה. כה אמרה הקטנה והרכה. |
|
נולי |
לפני 16 שנים •
15 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
15 במרץ 2008
נולי • 15 במרץ 2008
red-cell כתב/ה: נולי כתב/ה: חוצמזה רצל תמיד צודק! לא נכון, קלי תמיד צודקת..... מצד שני גם נולי תמיד צודקת..... נראה לי שעלינו פה על לופ קלי יודעת מזה? או שאתה כמו כל מלח, אחת בכל חור... תרתי משמע |
|
red-cell(מזוכיסט) |
לפני 16 שנים •
16 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
16 במרץ 2008
red-cell(מזוכיסט) • 16 במרץ 2008
תחכי לי בנמל?
קלי יודעת, היא גם אמרה את זה להורים שלי..... |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
16 במרץ 2008
Re: אתה במקום הנכון
לפני 16 שנים •
16 במרץ 2008
Blondie the good(מתחלף) • 16 במרץ 2008
עבד אינטימי כתב/ה: חצי מהמלכות פה בגיל שאתה אוהב.
כמו כן פנה לשולטות שלא כתבו בפרופיל את גילן. בד"כ הן בגילאים אלה. אלה בד"כ הקטינות |
|
נוריתE |
לפני 16 שנים •
16 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
16 במרץ 2008
נוריתE • 16 במרץ 2008
יש לי כזה שאלה ותשובה לך בצידה
למרות שנער צעיר,אתה כבר לא כמה גברים בקהילה יקחו בת 18-20 לעומת נשים שתקחנה בן הגיל הזה וזה קצת עונה על השאלה שלך. |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
16 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
16 במרץ 2008
Blondie the good(מתחלף) • 16 במרץ 2008
Buttercup כתב/ה: יש לי כזה שאלה ותשובה לך בצידה
למרות שנער צעיר,אתה כבר לא כמה גברים בקהילה יקחו בת 18-20 לעומת נשים שתקחנה בן הגיל הזה וזה קצת עונה על השאלה שלך. לי לא הייתה בעיה למצא נשים בגילאים מבוגרים ממני ונהנתי מכל רגע |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 16 שנים •
16 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
16 במרץ 2008
Madame T(שולטת) • 16 במרץ 2008
Blondie the good כתב/ה: Buttercup כתב/ה: יש לי כזה שאלה ותשובה לך בצידה
למרות שנער צעיר,אתה כבר לא כמה גברים בקהילה יקחו בת 18-20 לעומת נשים שתקחנה בן הגיל הזה וזה קצת עונה על השאלה שלך. לי לא הייתה בעיה למצא נשים בגילאים מבוגרים ממני ונהנתי מכל רגע האמנם? |
|
משרת מסור |
לפני 16 שנים •
16 במרץ 2008
תגובתי המתרגשת
לפני 16 שנים •
16 במרץ 2008
משרת מסור • 16 במרץ 2008
שלום לכולם\ן,
אני רוצה להתחיל בכך שהתרגשתי לראות את כמות התגובות וההתייחסות הרצינית. לא האמנתי שאקבל התייחסויות מהר כל כך. אני מודה לכולם וכולכן על הזמן שהשקעתם בקריאה ותגובה לפרסום שלי. לגבי חוסר דיוקים בפרופיל שלי שציונו - נובעים מהעובדה שהוא נכתב לפני זמן רב....אני אעדכן אותו בימים הקרובים שישקף גם את העדפותי וגם את גילי. לאחר כתיבת ההודעה הראשונה חשבתי שעשיתי חטא מסוים - היו מספר מלכות נפלאות ומבוגרות שאכן היו עמי בקשר ובחנו אותי כעבד לאורך השנים. הן נתנו לי הזדמנות על אף גילי הצעיר ועל כך תודתי תהיה נתונה להן לעד, באמת. חוסר ההצלחה עמן נבע מחוסר הניסיון ומטעויות שאני עשיתי והיה חלק מתהליך הלימוד שעברתי לאורך השנים. צר לי שהן שילמו חלק ממחיר הלימוד שלי ושוב אני אסיר תודה על כך. עם זאת, אני עדיין מרגיש שקשה במיוחד לעבדים צעירים למצוא מלכות מבוגרות ושהמלכות שנתנו לי הזדמנות היו היוצא מן הכלל (בהיבטים רבים...) ולא הכלל ולאור זאת פנייתי. אשמח בעצתכם לקדם את הנושא ולתת הזדמנות לעבדים כמוני להגשים את עצמם וחלומותיהם. אשמח לתגובות נוספות, דעות, עצות וכוונים להמשך. תודה, משרת מסור |
|
red-cell(מזוכיסט) |
לפני 16 שנים •
16 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
16 במרץ 2008
red-cell(מזוכיסט) • 16 במרץ 2008
לגבי שכר לימוד, כולנו משלמים שכר לימוד משני הצדדים, לא רק אתה למדת מטעויות, גם הן למדו מהטעויות שלך ושלהן. זה גם כל היופי פה, אנחנו לומדים ונהיים יותר טובים. הטעויות הן חלק בלתי נפרד מתהליך הגדילה וההתפתחות שלנו. יש דומיות שמאוד אוהבות את התהליך הזה של האילוף, לגרום לך לטעות ולחנך אותך כרצונן. יש כאלו שמעדיפות את העבד המנוסה והמאולף וגם אז תמיד יש מה לאלף ולעצב.
ההבנה שניסיון צוברים מהתנסויות וטעויות היא חשובה, אנחנו לומדים מהטעויות שלנו, מתקנים ומתקדמים ולדעתי אתה ממש בדרך הנכונה. גיל הוא שיקול, אבל גישה, נכונות, יכולת ללמוד ורצון חשובים עשרות מונים ומבטלים את גורם הגיל. הגיל הוא מדד מאוד שטחי לבגרות נפשית של אדם, ישנם המון צעירים בוגרים בנפשם והמון מבוגרים ילדותיים. תן לאנשים את ההזדמנות להכיר אותך מעבר למדד הגיל. לדעתי, עם הגישה שלך אתה תמצא מהר מאוד את מה שאתה מחפש. בהצלחה ! |
|
המכשפה קירקה |
לפני 16 שנים •
31 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
31 במרץ 2008
המכשפה קירקה • 31 במרץ 2008
אני רוצה לענות לך הכנות, ללא ציניות, אתה יודע מה היא הסיבה שנשלטים צעירי לא מוצאים מלכות בוגרות?... אתה היא הסיבה, קרא כמה פעמים בעיון רב את מה שכתבת ואולי תבין..
ולרד-סל- "הטעויות הן חלק בלתי נפרד מתהליך הגדילה" - חומד, אנחנו לא גדלות, אנחנו מזדקנות בזמן שנשלטים ינוקות מנסים לשחק איתנו בקקי.. |
|