זאלופון(שולט) |
לפני 20 שנים •
12 בינו׳ 2004
קלאסית
לפני 20 שנים •
12 בינו׳ 2004
זאלופון(שולט) • 12 בינו׳ 2004
ילד: אמא אמא, אני רוצה עוגיות
אמא: אז תפתח את הארון ותיקח ילד: אבל אמא, אין לי ידיים אמא: אין ידיים אין עוגיות! |
|
sheze(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
13 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
13 בינו׳ 2004
sheze(נשלטת) • 13 בינו׳ 2004
ילד: אמא לאיזה סרט אמרת שהולכים?
אמא: לא סרט מאמי, הקרנה... |
|
Tame |
לפני 20 שנים •
13 בינו׳ 2004
טוב אולי אני עושה טעות כשאני מפרסם את זה אבל..
לפני 20 שנים •
13 בינו׳ 2004
Tame • 13 בינו׳ 2004
מה גרוע יותר מערימה של תינוקות מתים?
-- התינוק שאוכל את דרכו החוצה... |
|
QriS(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
13 בינו׳ 2004
שתי ציפורים עפות באוויר
לפני 20 שנים •
13 בינו׳ 2004
QriS(מתחלף) • 13 בינו׳ 2004
פתאום אחת אומרת לשניה זהירות הנה מטוס בוינג
|
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 20 שנים •
13 בינו׳ 2004
וברוח הדברים...
לפני 20 שנים •
13 בינו׳ 2004
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 13 בינו׳ 2004
כורדי אחד שמנסה למכור את האוטו שלו כבר חודש, פוגש חבר ומספר שאף אחד לא מתקשר אליו ולא מתעניין באוטו.
שואל החבר: "מה כתבת במודעה?" עונה הכורדי: "יד רביעית, קילומטרז' גבוה, תאונות רבות". החבר צוחק עליו: "ככה מוכרים אוטו? תכתוב יד ראשונה, קילומטרז' נמוך, שייך לרופא". לאחר שבועיים פוגש הכורדי את החבר וזה שואל אותו: "נו, מכרת כבר?" הכורדי עונה: "מה, השתגעת? אוטו כזה מוכרים?" |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 20 שנים •
13 בינו׳ 2004
ככה ועוד אחת...
לפני 20 שנים •
13 בינו׳ 2004
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 13 בינו׳ 2004
ילד קטן עולה לאוטובוס לבית הספר, מתיישב בדיוק מאחורי הנהג.
לפתע הילד מתחיל לצעוק בקולי קולות, "אם אבא שלי היה פר ואמא שלי הייתה פרה, אז אני הייתי פר קטן." הנהג נבהל מהצעקה אבל שותק. הילד הקטן ממשיך, "אם אבא שלי היה פיל ואמא שלי הייתה פילה, אז אני הייתי פיל קטן." הנהג החל לכעוס על הילד הקטן. הילד המשיך וצעק, "אם אבא שלי היה סוס ואמא שלי הייתה סוסה, אז הייתי סייח קטן." לבסוף הנהג התעצבן וקטע אותו, "מה אם אבא שלך היה הומו ואמא שלך הייתה זונה?" הילד הקטן חייך וענה, "אז אני הייתי נהג אוטובוס..." |
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 20 שנים •
26 בינו׳ 2004
ציפור קטנה
לפני 20 שנים •
26 בינו׳ 2004
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 26 בינו׳ 2004
אופנוען רוכב בכביש החוף
במהירות של 150 קמ"ש, פתאום הוא מבחין מולו בציפור קטנה, הוא מנסה בכל יכולתו שלא לפגוע בה, הוא מביט בציפור הקטנה, הציפור הקטנה מביטה בו, אך ללא הועיל ..... בום ! האופנוען רואה את הציפור הקטנה מתגלגלת שוב ושוב על האספלט, עד שהיא נעצרה ללא תזוזה. האופנוען חזר על עקבותיו ומצא את הציפור הקטנה שוכבת ללא הכרה. רחמיו מתעוררים, הוא מרים אותה ולוקח אותה אל ביתו, קונה לה כלוב ומניח אותה בתוכו עם מעט מים וחתיכת לחם. למחרת הציפור הקטנה מתעוררת ומוצאת את עצמה כלואה בכלוב ואז היא אומרת לעצמה : " לעזאזל !!!!! הרגתי את האופנוען....." |
|
היצור |
לפני 20 שנים •
26 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
26 בינו׳ 2004
היצור • 26 בינו׳ 2004
שני כושים עומדים על גשר ומשתינים,
כושי א: וואי, המים קרים. כושי ב : כן, וגם עמוקים. ש: איפה המקום היחידי שלבלונדינית אמיתית יש שערות שחורות ? ת: בין השיניים. ש: מה הרעש שעושה שערת ערווה שעפה באוויר ? ת: טפו ! הומור שחור ואפל*: ש: מה הדבר הכי נורא בלזיין ילדה בת 12 ? ת: לנגב את הדם מחליפת הליצן. היצור *הבדיחה לחלוטין לא מביעה את דעותי, זהו הומור שחור(מאוד), אני מגנה כל סוג של פדופיליה והרבה סוגי ליצנות |
|
אנפת לילה |
לפני 20 שנים •
27 בינו׳ 2004
פרות
לפני 20 שנים •
27 בינו׳ 2004
אנפת לילה • 27 בינו׳ 2004
עיתונאית אחת אוסטרלית הלכה לחקור את תופעת הפרה המשוגעת.
הגיעה לחווה וביקשה מהחוואי שישפוך אור על התעלומה. אמר לה החוואי: את רואה את הפרה הזאת? ארבע פעמים ביום חולבים אותה פעם בשנה הפר דופק אותה. עכשיו תגידי לי את, אם היו מתעסקים לך בציצים ארבע פעמים ביום והיית מקבלת דפיקה רק פעם בשנה לא היית משתגעת? |
|
אליאס(אחרת) |
לפני 20 שנים •
27 בינו׳ 2004
חוות דעת.
לפני 20 שנים •
27 בינו׳ 2004
אליאס(אחרת) • 27 בינו׳ 2004
במהלך ריב עם אשתו בזמן ארוחת הבוקר,פלט הפרופסור לרפואה: "וחוץ מזה, תדעי לך, שאת לא מי יודע מה טובה במיטה".
בצהרים, לאחר שמעט נרגע, החליט הפרופסור לצלצל הביתה. הטלפון צלצל וצלצל ורק לאחר דקות ארוכות ענתה אשתו. "למה לקח לך כל כך הרבה זמן לענות", התענין הפרופסור. "הייתי במיטה", השיבה אשתו. "מה את עושה במיטה כל כך מאוחר?" תהה הפרופסור. "מקבלת חוות דעת נוספות", ענתה אשתו. |
|