נאכטגייסט(שולט) |
לפני 16 שנים •
1 באפר׳ 2008
:-)
לפני 16 שנים •
1 באפר׳ 2008
נאכטגייסט(שולט) • 1 באפר׳ 2008
עדי זילברברג כתב/ה: [U]
אם הכל מתנהל בצורה טובה - אורגזמה אבל את זה מרגישים האמאל'ה והאבאל'ה. לא העובר. |
|
עדי זילברברג |
לפני 16 שנים •
1 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
1 באפר׳ 2008
עדי זילברברג • 1 באפר׳ 2008
לא מסכים.
העובר דווקא כן מרגיש את האורגזמה. ובדרך מיוחדת למדי. הוא הרי עוד לא עובר, אלא חציו זרע שמרגיש מה זה להתפרץ מגוף נתון אל עבר מסע הסתערות נועז ותחרותי בו הוא המנצח, והביצית גם מרגישה את עצמה במסע ייחודי לאחר שבילתה שנים רבות בשחלות, וכעת היא אכן מרגישה אורגזמה - בהתכווצויות עליה. מרגישה אורגזמה באבו אביה. דווקא אחלה דרך להרגיש אורגזמה מבתוך הבטן. אגב, אם נמשיך את הקו הזה הרי שגם העובר מרגיש עוד הרבה אורגזמות מבפנים. הן לא שלו, אמנם, אבל אם האם אכן חווה אורגזמות רבות במשך ההריון, הרי שיש לו הזדמנויות רבות להרגיש את הכיווצים הללו מזווית שאנחנו מתקשים בכלל לדמיין |
|
נאכטגייסט(שולט) |
לפני 16 שנים •
1 באפר׳ 2008
או קיי...
לפני 16 שנים •
1 באפר׳ 2008
נאכטגייסט(שולט) • 1 באפר׳ 2008
מגניב. אז העובר הוא בעצם גוש אורגזמה.
אבל אתה הרי יודע שאפשר לקחת את זה מספיק שלבים אחורה עד לשלב שאין לא ביצית ולא זרע, כמו למשל, לפני שההורים נולדו. ואז באמת ובתמים לא נראה לי שעוברנו האורגזמתי מרגיש משהו... אבל מחשבה מעניינת. עד כמה שנוגע לי - עובר = אורגזמה. נ.ב - מתוך שיעמום גרידא, הלכתי לי בכיתה י"א ובדקתי מהי המילה העברית לאורגזמה. אז סתם אם זה מעניין מישהו, המילה היא ריוויון. כן, ממש כמו המשקה. כנראה הוא לא סתם בצבע לבן עם גושים... תאמינו לי, סוטים אחד אחד האנשים שם בטרה. |
|