T O M(שולט) |
לפני 20 שנים •
27 בינו׳ 2004
שיטת הניקוד החדשה
לפני 20 שנים •
27 בינו׳ 2004
T O M(שולט) • 27 בינו׳ 2004
לכל אותם גברים נבוכים שלא יודעים כיצד לרצות את נשיהם, החוק (האכזר) היחיד שעל פיו עליכם לפעול הוא: על הגברת להיות מרוצה.
עשו משהו שימצא חן בעיניה – תזכו בנקודות. עשו משהו שלא ימצא חן בעיניה – ירדו לכם נקודות. אין מקבלים נקודות על משהו שממילא היא ציפתה שתעשו. מצטערים, אך אלה הם החוקים. להלן מדריך מקוצר לשיטת הנקודות: מטלות פשוטות ניקוד אתה מציע את המיטה (1+) אתה מציע את המיטה אבל שוכח לשים את הציפיות הדקורטיביות (0) אתה זורק את כיסוי המיטה מעל מצעים מבולגנים(1-) אתה מותיר את מושב בית הכסא מורם (5-) אתה מחליף את גליל נייר הטואלט כשהוא נגמר (0) כשנייר הטואלט נגמר אתה עובר לטישיו(1-) כשהטישיו אוזל אתה עובר בחשאי לחדר השירותים השני (2-) אתה הולך לקנות לה את תחבושות הנייר הסופר דקות עם הכנפיי המגינות (5+) אבל חוזר עם בירה (5-) אתה הולך לבדוק רעש חשוד בלילה (0) אתה הולך לבדוק רעש חשוד בלילה אבל זה שום דבר(0) אתה הולך לבדוק רעש חשוד בלילה ומוצא משהו (5+) אתה מוריד עליו פטיש חמישה קילו (10+) זה אבא שלה (10-) מחויבות חברתית אתה נשאר לצדה לאורך כל המסיבה (0) אתה נשאר לצדה זמן מה ואחר כך הולך לשוחח(2-) עם חבר מהצבא(2-) עם מישהי בשם שלי(4-) שלי היא דוגמנית(6-) לשלי יש סיליקון( יום ההולדת שלה אתה לוקח אותה למסעדה (0) אתה לוקח אותה למסעדה שהיא לא פאב עם מסך לצפייה במשחקי כדורגל(1+) טוב, נו, זה כן פאב עם מסך(2-) ובדיוק זה ערב של אכול כפי יכולתך(3-) זה פאב עם מסך , זה ערב של אכול כפי יכולתך, ואתה לובש צעיף של הקבוצה האהודה עליך(10-) ערב עם חברים שלך אתה יוצא עם חבר(5-) החבר נשוי באושר(4-) או שהוא דווקא רווק (7-) ויש לו ב.מ.וו(10-) עם סטיקר בנוסח "מוכן לביצועים"(15-) יוצאים יחד בערב אתה לוקח אותה לסרט (2+) אתה לוקח אותה לסרט לטעמה (4+) אתה לוקח אותה לסרט לגמרי לא לטעמך (6+) אתה לוקח אותה לסרט שאתה אוהב (2-) שנקרא "סכנה גורלית 5" (3-) עם המון סצינות של אמנויות לחימה מהמזרח הרחוק(9-) שיקרת ואמרת שזה סרט צרפתי על יתומים(15-) המראה שלך אתה מתחיל לפתח כרס קטנה(15-) אתה מתחיל לפתח כרס קטנה ועושה התעמלות להפטר ממנה (10+) אתה מתחיל לפתח כרס קטנה ועובר לג'ינס רחבים וחולצות שק (30-) אתה אומר" "לא אכפת לי, גם לך יש כרס" (800-) השאלה האולטימטיבית היא שואלת: "אני נראית שמנה?"(5-) אתה משתהה בתשובתך (10-) אתה עונה "איפה?" (35-) תקשורת בינאישית כשהיא רוצה לדבר על בעיה כלשהיא אתה מקשיב, תוך עטיית הבעה של התעניינות עמוקה (0) כשהיא רוצה לדבר אתה מקשיב יותר מ 30 דקות (5+) אתה מקשיב מעל ל 30 דקות מבלי לפזול לטלויזיה(10+) היא מגלה שזה בגלל שנרדמת ( 20-) |
|
Tame |
לפני 20 שנים •
27 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
27 בינו׳ 2004
Tame • 27 בינו׳ 2004
שוב הצלחת להצחיק אותי!! זה פשוט ענקי
|
|
Rocco(שולט) |
לפני 20 שנים •