בלוסום(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
4 באפר׳ 2008
לטאבי האביר (ולא רק מפורים...)
לפני 16 שנים •
4 באפר׳ 2008
בלוסום(לא בעסק) • 4 באפר׳ 2008
מאחלת לך המוווווןןןןן מזל טוב! שתדע רק אושר - נו אבל גם עושר לא יזיק... מאחלת לך שתמשיך להיות אתה - מצחיק, רגיש, עם אופטימיות. אז המון המון מזל טוב, עושר ואושר, שמחה ואהבה }{ |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
4 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
4 באפר׳ 2008
Josephin(לא בעסק) • 4 באפר׳ 2008
מזל טוב טאבי
}{ בריאות ,אושר, עושר, והמון אהבהההההההההההה ממני ומנמשכת ,נשיקות . |
|
TooT(נשלטת){פטרוניוס} |
לפני 16 שנים •
4 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
4 באפר׳ 2008
TooT(נשלטת){פטרוניוס} • 4 באפר׳ 2008
מזל טוב איש,
שיהיה לך הכי טוב שיש. נשיקות |
|
טייגרית(אחרת) |
לפני 16 שנים •
4 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
4 באפר׳ 2008
טייגרית(אחרת) • 4 באפר׳ 2008
מזל טוב איש )
|
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
4 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
4 באפר׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 4 באפר׳ 2008
יומולדת שמח לגבר הכי מקסים, טוב- לב, כובש, חזק, מצחיק, מתוק ואהוב בכלוב!!!
מאחלת לך המון אושר בשנה הקרובה באהבה, עבודה, לימודים, שלווה, אושר, כושר והכל מכל כל |
|
Christine Daae |
לפני 16 שנים •
4 באפר׳ 2008
מזל-טוב לטאבי...
לפני 16 שנים •
4 באפר׳ 2008
Christine Daae • 4 באפר׳ 2008
לטאבי...
שפע ברכות ואיחולים לכבוד יום הולדתך... נשיקות, קריס משלוח מיוחד של פרוזן בדרך אליך מקזחסטן... |
|
immortal(נשלטת){MrMiller} |
לפני 16 שנים •
4 באפר׳ 2008
טאבי שלי
לפני 16 שנים •
4 באפר׳ 2008
immortal(נשלטת){MrMiller} • 4 באפר׳ 2008
המון המון המון מזל טוב!
אמנם אנחנו מכירים מעט זמן,יחסית, אך אני מרגישה כאילו מכירה אותך שנים,ואני שמחה על כך. הכרתי איש נפלא,חכם,איכפתי,מצחיק, ומדהים מכל הבחינות. תודה לך על השיחות,על כל העצות, על הבילויים המשותפים,על חוש ההומור. תודה לך על כל אותן מיליון השאלות שלך,שמביאות אותי להארות ולגילויים עצמיים. תודה לך על היותך אתה! לעולם אל תשתנה. אני רוצה לאחל לך שפע ברכות ואיחולים, מקווה שהגיל החדש יביא איתו המון הפתעות והגשמות עצמיות בכל התחומים. תהנה ממנו כמו שרק אתה יכול ותפיק רק את המירב. עד-120. תהיה בירא,מאושר ומצחיק כמו שאתה עכשיו. אוהבת אותך המון INFEDAL. |
|
Lost_Song |
לפני 16 שנים •
4 באפר׳ 2008
טוב יא חתיכת חמוס יערות תאילנדי@@@!
לפני 16 שנים •
4 באפר׳ 2008
Lost_Song • 4 באפר׳ 2008
תקשיב ותקשיב לי טוב !
זאת פעם אחרונה, אבל א-ח-ר-ו-נ-ה, שאתה חוגג בלעדיי. שיהיה לך ברור. יקירי, משוש חיי, פשוש, גבות שלי, שפמנון מתקתק שכמותך : שיהיה לך מלאנתלפים שמח ביומולדת שתחגוג כאילו אין מחר (ובעצם יש מחר, וגם מחר אפשר לחגוג, אבל הבנת ת'רעיון) תהנה מהיום המיוחד שלך תחייך.. אתה לא עושה את זה מספיק.. אני רוצה לאחל לך את כל העולם. את כל הדברים הטובים שיש בו לארוז בקופסא ולתת לך (חוץ מאת הברווז שלי יתגדל וישתבח שמו) אני רוצה שתהיה מאושר מחוייך מאוהב מסופק בריא (טפו טפו טפו שתמיד תהיה בריא זה הכי חשוב, ואם אתה מתכנן לבוא למשרד שלי עוד הרבה מאוד שנים כשאני אסיים את הלימודים, זה יהיה אף ורק על מנת לדון על הגדלת חזה. של אשתך.) ואני רוצה שתצליח בכל דרך שתבחר לקחת, כי מגיע לך, כי עבדת ואתה עובד קשה ושבכל מקום שתלך אליו יאירו אליך פנים והחיים יהיו אליך טובים כמו שאתה טוב אליהם מיץ גזר קטן וסחוט טרי שלי.. אני פשוט אוהבת אותך מלא קבל נשיקות רטובות (בלי לשון הא?!??!?!) }{ }{ }{ }{ |
|
ג'ולי(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
4 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
4 באפר׳ 2008
ג'ולי(לא בעסק) • 4 באפר׳ 2008
טאבי מותק.
כל כך הרבה בנות, קוראות לך "שלי" שזה סימן לא רע שתה עושה דברים כראוי. תמשיך. זה אושר גדול שיש מהסוג שלך. רק טוב שיהייה לך . נישוקים וחיבוקים. |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 16 שנים •
5 באפר׳ 2008
מזל טוב טאבי
לפני 16 שנים •
5 באפר׳ 2008
Madame T(שולטת) • 5 באפר׳ 2008
שולחת לך הרבה ברכות ליומולדתך, אושר, גילה, שמחה וחדווה (ולא, אלו לא שמות של בנים ובנות ). מאחלת לך את כל מה שאתה מאחל לעצמך, ועוד קצת...
וחוצמזה, תמיד טוב לפגוש אותך, עם חיוך על הפנים וחיבוק גדול |
|