מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
5 באפר׳ 2008
קצת רכילות על בר רפאלי וויקה מהישרדות.
לפני 16 שנים •
5 באפר׳ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 5 באפר׳ 2008
אני שמתי לב לדבר מעניין אצל בר שלא ניתקלתי בו עם אף דוגמנית אחרת.
בר בפירסומות ותמונות נראת סוף הדרך אפילו שהעיניים שלה קטנות ביחס לגודל של הפנים. שהיא לא מאופרת אין בה הרבה אפילו מעט מאוד לעומת ויקה שראינו אותה לא מאופרת מספיק והיא באמת יפה.לויקה עיניים גדולות ביחס לפנים. אבל יש מקומות שבר עוברת פתאום את ויקה כמו פרסומות ותמונות בר נראת יותר טוב. אז איך זה קורה אני לא מבין למה בר נראת סוף הדרך ופתאום לא למה יש הבדל עצום מתי שהיא מאופרת ומתי שלא. זה לא נכון לומר שבגלל שמאפרים אותה מיקצועית זו הסיבה. אני יודע שאם תיקחו מלא נשים שנחשבות בעינכם ככוסיות גם אם המאפרים הכי טובים בעולם יאפרו אותן הן לא יגיעו לרמה של בר. ויקה נכון שהיא לא מאופרת היא מאוד מרשימה אפילו מדהימה. אבל שהיא מאופרת זה לא יודע עד היום לא מצאתי תמונה ששיפרה את ויקה בהרבה מהשרדות. תאורטי היא אמורה להראות הרבה יותר טוב שהיא מאופרת וזה לא ממש קורה. מצד שני כל הכבוד שבאופן טיבעי היא אכן מדהימה אבל יש לי בכל זאת איזה בעיה. יש לויקה משהו בפנים שהיא נראת כאילו היא התעוררה משינה לפני חצי שעה .משהו לא מסונכרן. כאילו לא מסתדר בראש. יש לה משהו מוזר בחיוך שעוד לא תפסתי מה מתרחש שם עדיין לא. מה שלא יהיה עדיין ויקה נראת סוף הדרך על אף המסטוליות הטיבעית שלה. |
|
סטיית תקן |
לפני 16 שנים •
5 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
5 באפר׳ 2008
סטיית תקן • 5 באפר׳ 2008
אז תגיד שאתה מכור להישרדות
|
|
dragon fly |
לפני 16 שנים •
5 באפר׳ 2008
אופס
לפני 16 שנים •
5 באפר׳ 2008
dragon fly • 5 באפר׳ 2008
לרגע נבהלתי שמע רשמת ברכילות
שבר רפאלי נראתה עם הזבוב ברחובות ניו יורק אחרי שהזבוב הדיח את ויקה |
|
brena(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
5 באפר׳ 2008
לוויקה,
לפני 16 שנים •
5 באפר׳ 2008
brena(נשלטת) • 5 באפר׳ 2008
יש משהו שאתה רואה "במציאות" אצל וויקה שאין לבר - פוטושופ באורך פרק מלא.
|
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 16 שנים •
5 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
5 באפר׳ 2008
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 5 באפר׳ 2008
לתופעה שאתה מתאר קוראים במילה אחת - פוטוגנית
|
|
daniel222 |
לפני 16 שנים •
5 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
5 באפר׳ 2008
daniel222 • 5 באפר׳ 2008
יש לך יותר מדי זמן פנוי
|
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
6 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 באפר׳ 2008
מלך הארץ(לא בעסק) • 6 באפר׳ 2008
בר רפאלי מדהימה עם או בלי איפור,
את ויקה לא היה לי הכבוד לראות במציאות אבל לפי מה שרואים בטלויזיה היא לדעתי גם מהממת. איפור בטלויזיה לא נועד להפוך מכוערת ליפה, איפור בטלויזיה נועד "לפצות" ו- "לתקן" מה שעלול לצאת מפורפורציה בצילום בשל השפעות של אור, ברק של זיעה וכיו"ב. בחורה רעננה ומושלמת במציאות עלולה לצאת בצילום עם שקיות ענק מתחת לעיניים וקמטים מובלטים שלא שמים לב אליהם במציאות - ולכן האיפור. זה לגבי איפור "טבעי" של מי שנראים טוב גם ככה, כמובן שיש גם איפור כבד/חזק שנועד בכלל לשנות את הדמות למי שהיא לא (זקנה ולצעירה ולהיפך למשל), אבל זה לא האיפור שאתה מדבר עליו. לגבי השרדות, לדעתי החברה שם מאופרים לכל שנייה של צילום. מספיק לראות את הבלורית המטופחת של דן לאחר 45 יום כדי להבין שיש שם גם מעצב שיער וגם מישהי שמורידה שיערות מהרגליים לבנות ואולי גם עושה גבות. |
|