ליצן עצוב |
לפני 16 שנים •
5 באפר׳ 2008
משחקים
לפני 16 שנים •
5 באפר׳ 2008
ליצן עצוב • 5 באפר׳ 2008
או כן , משחקים הדבר המוזר והמורכב הזה - האמת שכולם אומרים שהם כבר סיימו את שלב המשחקים והם מחפשים היום קשר רציני ובוגר , האמת שלפי דעתי זה ממש נפלא - אבל אני חושב שהמשחקים הם ממש שלב הכרחי בקשר או לפחות בהתחלה שלו ...
למשל אם יצאת עם משהו לפגישה ראשונה וממש נהנית ו היית רוצה להמשיך אתו את הקשר - את הרי לא תתקשרי אליו ביום שאחרי כי תצפי שהבחור יתקשר ויזום - אבל לפי דעתי זה כן סוג כלשהו של משחק , כי את לא באמת אמיתית עם עצמך אלא נכנעת יותר לחברה . כמו למשך שיצאת עם הבחור לפגישה ראשונה ואם בסוף הפגישה הבחור לא יציע לפחות לשלם עבור שניכם - אני ממש יכול לתאר לעצמי שזה יעליב אותך - את תחשבי לעצמך או שהבחור ממש קמצן או מאידך שלא מצאת חן בעיניו... מה שרציתי להגיד שאני דווקא כן בעד משחקים לפחות בהתחלת הקשר - לעולם לא להשלות אף אחד או לגרום למשהו רע - אבל אני כן חושב שלפחות בתחילת הקשר זה דבר שהוא מאוד כיפי ואפילו רצוי ... מה דעתכם ? |
|
צ'אבי |
לפני 16 שנים •
6 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 באפר׳ 2008
צ'אבי • 6 באפר׳ 2008
לא משחקת משחקים אבל בבדסמ יש נימוס מקובל. הנשלט מבקש מהשולטת לקבל אותו.
בין הנשלטות והאדונים אני חושבת שעדיין הגבר מצלצל. |
|
נוריתE |
לפני 16 שנים •
6 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 באפר׳ 2008
נוריתE • 6 באפר׳ 2008
אני לא אוהבת משחקים כשמדובר ביצירת קשר,
בהכרות אצלי זה ,אם מתאים לך בסדר ואם לא אז שלום אבל אני מכבדת אותם ונותנת להם להגיד לי אם כן או לא מה הטעם לחכות סתם כזה ולהעלות ציפיות או לצלצל שמונה פעמים ושרק תדחי עוד ועוד כי אני אומרת כגובה הציפיות גובה הנפילה. |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
6 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 באפר׳ 2008
Lakshmi(נשלטת) • 6 באפר׳ 2008
מחקרים מראים שלמשחקים יש תוצאות טובות והם חיונים להתפתחות האדם באופן משמעותי.
למרות השם הלא כ"כ טוב שיצא להם בלי קשר,אני לא חושבת שכניעה לחברה זה משחק וכנ"ל לא "לא לשלם בסוף דייט"...זה מן..אממ..התנהגויות מסוימות שמקובלות בחברה ומן הסתם כשהן לא מתקיימות זה מעיד על משהו אתה לא יכול להסתכל על כל דבר בתינוק בן יומו שלא למד כלום מחייו... לא כך יש להגדיר משחקים,אבל בנוגע לפואנטה אני ללא ספק מסכימה איתך |
|
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } |
לפני 16 שנים •
6 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 באפר׳ 2008
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } • 6 באפר׳ 2008
אני מבינה למה אתה מתכוון וזה נכון.
אני אוהבת משחקים מכיוון אחר. כשפגשתי את אהבת חיי לפני שנתיים, הוא בא רק בשביל להעביר לי משהו ואני פשוט נכנסתי אליו לרכב ושאלתי לאן נוסעים. הוא בכלל היה המום. לא היתה לי כל בעיה להתקשר למחרת ולמעשה, כך גם בקשרים קודמים. ולא משום שמעולם לא יזמו איתי :-) ב- 3 מתוך 4 הקשרים הרציניים שהיו לי בחיי, אני יזמתי את המשך ההתקשרות. כי זיהיתי משהו שאני רוצה ועשיתי משהו בשבילו. זה גם מה שאני מכניסה לראש של החברות הטובות שלי: את רוצה - תעשי. תעשי בשביל עצמך. הגישה שלי אומרת: בא לך לדבר איתו? תתקשרי. המשחק הזה הוא משחק שלא מובן בעיני. את רוצה לדעת שהוא מעוניין? גם הוא רוצה לדעת. בעצם ההתקשרות שלך, את נראית כאדם טוב פחות? אולי כי אני כנה מדי, אולי כי ישירה אבל משחקים כאלה לא מדברים אלי. גם הפרפרים באים ממקום אחר. לעומת זאת הפתעות קטנות יומיומיות הן משחק שאני מאווווד אוהבת זה מעיד על תשומת לב, זה מרגש, זה מפתיע, מעורר ובעיקר - זה דביק. כמו שאני אוהבת :-) |
|
TooT(נשלטת){פטרוניוס} |
לפני 16 שנים •
6 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 באפר׳ 2008
TooT(נשלטת){פטרוניוס} • 6 באפר׳ 2008
מקופלת כתב/ה: אני מבינה למה אתה מתכוון וזה נכון.
אני אוהבת משחקים מכיוון אחר. כשפגשתי את אהבת חיי לפני שנתיים, הוא בא רק בשביל להעביר לי משהו ואני פשוט נכנסתי אליו לרכב ושאלתי לאן נוסעים. הוא בכלל היה המום. לא היתה לי כל בעיה להתקשר למחרת ולמעשה, כך גם בקשרים קודמים. ולא משום שמעולם לא יזמו איתי ב- 3 מתוך 4 הקשרים הרציניים שהיו לי בחיי, אני יזמתי את המשך ההתקשרות. כי זיהיתי משהו שאני רוצה ועשיתי משהו בשבילו. זה גם מה שאני מכניסה לראש של החברות הטובות שלי: את רוצה - תעשי. תעשי בשביל עצמך. הגישה שלי אומרת: בא לך לדבר איתו? תתקשרי. המשחק הזה הוא משחק שלא מובן בעיני. את רוצה לדעת שהוא מעוניין? גם הוא רוצה לדעת. בעצם ההתקשרות שלך, את נראית כאדם טוב פחות? אולי כי אני כנה מדי, אולי כי ישירה אבל משחקים כאלה לא מדברים אלי. גם הפרפרים באים ממקום אחר. לעומת זאת הפתעות קטנות יומיומיות הן משחק שאני מאווווד אוהבת זה מעיד על תשומת לב, זה מרגש, זה מפתיע, מעורר ובעיקר - זה דביק. כמו שאני אוהבת אמרתי לך פעם שאני מתה עלייך? |
|
הוא(שולט) |
לפני 16 שנים •
6 באפר׳ 2008
איך
לפני 16 שנים •
6 באפר׳ 2008
הוא(שולט) • 6 באפר׳ 2008
איך הפוסט הזה קשור כלל ליחסי שליטה
שם אין משחקים יש כללים ברורים |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
6 באפר׳ 2008
Re: איך
לפני 16 שנים •
6 באפר׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 6 באפר׳ 2008
הוא כתב/ה: איך הפוסט הזה קשור כלל ליחסי שליטה
שם אין משחקים יש כללים ברורים באמת? ומהם? |
|
lori{ע_מ} |
לפני 16 שנים •
6 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 באפר׳ 2008
lori{ע_מ} • 6 באפר׳ 2008
מסכימה עם כל מילה של מקופלת.
(כמה זמן לקח לי להפנים את זה?..) |
|
Homelander(שולט) |
לפני 16 שנים •
7 באפר׳ 2008
דבר ראשון,
לפני 16 שנים •
7 באפר׳ 2008
Homelander(שולט) • 7 באפר׳ 2008
רציתי לציין אמי ששיחקת אותה בתשובתך-השאלתית, אהבתי
דבר שני, באשר לנושא: אני חושב ליצן, שאתה מציג כאן את הדברים בצורה לא כ"כ נכונה... קשה לי מאד לראות באחת הדוגמאות שנתת בתור 'משחקים'. הרי מדובר בכללים מקובלים של חברה, נוהגים אתיים אפילו. ג'נטלמניות למשל שעסקת בה בעיקר בדוגמאות שלך, זה משהו שחברות שלמות חיו עליו בעבר; זה עניין תרבותי לכל-הדיעות. אתה רוצה לומר לי שכל אותם כללים מקובלים שאנשים התנהלו לפיהם במקומות שראו עצמם תרבותיים כמו למשל האימפרייה הבריטית- היו כולם משחקים? כשמישהי נגיד, אומרת בצ'ט, שהיא מחפשת משהו רציני ולא משחקים, אני ממש לא חושב שהיא מתכוונת שהיא לא תעריך את זה שאותו דייט 'רציני' שלה יפתח לכבודה את דלת המכונית. ההיפך הוא הנכון, אני חושב שאשה שמעריכה את עצמה, תצפה לייחס ג'נטלמני; כמו שאני מצפה שאיש שמעריך את עצמו יתנהג בג'נטלמניות- זה לא מוריד מערכו, לא פוגע בגבריות שלו, לגמרי להיפך. ולכן אם תשאל אותי לא, אני ממש לא בעד משחקים, אבל בהחלט מאמין באותן דרכים עתיקות ומקובלות שלמדנו כבר מלפני שנים רבות... |
|