ליצן עצוב |
לפני 16 שנים •
11 באפר׳ 2008
דרך חיים או תבלין מתוק ?????
לפני 16 שנים •
11 באפר׳ 2008
ליצן עצוב • 11 באפר׳ 2008
כן שאלת השאלות - מהו בעצם העולם הזה ?
מעין ממתק או תבלין - דבר שאמור להעשיר את החיים בצורה מסויימת או שזה בעצם דרך חיים , דרך שבה אמורים להתנהל ולחיות ???? יצא לי להתקל במלכות שהן היו בשוק תרתי משמע מתי שרק דברתי אתן , גיליתי רצונות או שאיפות הן היו בטוחות , שנשלט הוא בעצם אדם קטן , בלי בעצם כמעט רצונות או שאיפות ולא - לא דברתי על סשן , אלא על סתם תקשורת בין 2 אנשים . אז לא , אני אדם , האמת שאני גם אדם מאוד אסרטיבי בחיי , יש לי אופי , אני מאוד דעתן וגם סקרן . אני מאוד אוהב לחיות את החיים , להנות , לצחוק , לתת וגם להשפיע גם בתחום מאוד מסויים , אני אוהב להיות נשלט והכי קטן שיש .. אני יודע שיש אנשים שלא יסכימו שיגדו שזה אמור להיות דרך חיים או דבר שאמור להיות 24/7 שאם אני הנשלט שלך , כל פעם שתהיה תקשורת , אני אהיה "השפוט" שלך אצלי זה ממש לא ככה . לעניות דעתי מערכת יחסים אמיתית גם בבדסמ, היא של שני אנשים שווים , רעים שכל אחד תורם בצורה שווה , ורק במובן מסויים , כל אחד "מגלם" את תפקידו |
|
daniel222 |
לפני 16 שנים •
11 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
11 באפר׳ 2008
daniel222 • 11 באפר׳ 2008
כל אחד בוחר בדיוק מה העולם הזה בשבילו, אין משהו נכון לכולם.
כל אחד ומה שנכון עבורו. |
|
Blood(אחר) |
לפני 16 שנים •
11 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
11 באפר׳ 2008
Blood(אחר) • 11 באפר׳ 2008
לפעמים נראה שלשלוט ולהישלט הם דבר שנמצא בתוך כול בני האדם,או שמה אולי רק אחד מהם PER HUMAN.
יש בעיה - הוא פורץ.היתה בעיה - הוא פרץ, אחרי זה לא הוחזר. מזכיר טיפה את האגרסיה. יכול להיות |
|