ליצן עצוב |
לפני 16 שנים •
11 באפר׳ 2008
מעניין מה קולומבוס היה אומר ?
לפני 16 שנים •
11 באפר׳ 2008
ליצן עצוב • 11 באפר׳ 2008
אכן אז אומרים שקולומבוס בעצם לא גילה את אמריקה , אבל נגיד שכן ....
הייתה לי חברה מדהימה - שמאוד רצתה לקחת אותי לדאנג'ן אני כמובן מאוד הנתגדי , שאני אלך למקום הזה "? איפה שנמצאים כל האנשים המוזרים ? ?????. אבל זה היה חשוב לה והסכמתי , פעם ראשונה שהייתי בדאנג'ן - הייתי בטוח שנקלתי לסדום ועמורה עלי אדמות ..... הייתי שתיתי הרבה , וברחתי הביתה . כן - ממש גבר . אבל , וכאן בא האבל , משהו הציק , משהו היה שם שהייתי צריך לחקור . חזרתי , וגיליתי עולם ומלאו , הרבה דימיון , הרבה פנטיזה, הרבה אמון משהו מדהים ומוזר ..... לאט לאט גיליתי למרות שבהתחלה ממש ניסתי מהעולם הזה , שהוא חלק ממני . אני לא יודע אם אני שולט או נשלט , אני יודע שאני אדם שיש כאן דברים שאני מאוד אוהב , יש כאם דברים שאני דיי סולד מהם . אבל כיף ללמוד איך אתם גיליתם את העולם הזה? |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
11 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
11 באפר׳ 2008
Josephin(לא בעסק) • 11 באפר׳ 2008
אתה יכול להתנחם בכך שאינך היחיד שקיבל את "הלם חייו" כאשר ביקר לראשונה בדנג'אן .
גם אני הייתי די המומה ממה שראיתי שם בעיקר מהפומביות , היה לי מוזר לראות גופות ערומים , מלכות מצליפות בעבדים לעיני כולם . רק לאחר שחזרתי הביתה התחלתי לעקל את מה שראיתי במועדון ומאז אני שם בכל הזדמנות שיש לי הסיפור שלי החל לפני 9 שנים לערך התחברתי לאיזה בחור שהכרתי באינטרנט בצאט של קופידון , תמיד שלחנו אחד לשני אתרים מעניינים אבל לא משהו שקשור לשלטה, לא היה לי שום מושג מה זה שליטה מה זה .BDSM כל שידעתי הוא שיש כזה דבר בשם סאדו ומי שידו בדבר צריך להיות אדם לא שפוי וחולה נפש .(מה כבר אפשר לצפות שאישה ונילית תחשוב?) גילוי עולם השליטה החל כאשר הוא שלח לי אתרי BDSM בנושאי מדיקל , חשבתי שאני רוצחת את הבחור על התמונות המזעזעות ששלח לי , לאחר "שבירכתי" אותו בכמה שפות, הוא הבין שככה לא ילך לו והוא התחיל לשלוח לי אתרי סגידה לכפות לרגליים , זה דבר שהצלחתי לקבל ולהבין , ואז נפתחו בפני דלתות עולם השליטה ונוכחתי לדעת שהשד לא כל כך נורא ודווקא יש אנשים מאוד מעניינים שהם מאוד שפויים ולא ברחו מבית משוגעים . קולמובס בטח היה אומר "היי מי גילה את זה לפני?!?!?!" |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
11 באפר׳ 2008
הקפיצה למים סוערים ומסעירים
לפני 16 שנים •
11 באפר׳ 2008
בלוסום(לא בעסק) • 11 באפר׳ 2008
לפני 5 חודשים קיבלתי משולט (דווקא לא מכאן...) תגובה לשיר שכתבתי, לקח לנו חודש לממש.
בלילה קר של סוף דצמבר חזרתי מפגישה כושלת עם שולט אחר, והוא פשוט היה במסנג'ר, הדליק גם מצלמה וזהו, לא הינו צריכים יותר - תוך כעשר דקות הוא בא לאסוף אותי, ולקח אותי לאיזה מקום שהיה לו. היה קשוח איתי. אהההה....אפשר שוב?.... |
|
Adonasuy(שולט) |
לפני 16 שנים •
11 באפר׳ 2008
קולומבוס היה שולח אתכם ללמוד עברית-
לפני 16 שנים •
11 באפר׳ 2008
Adonasuy(שולט) • 11 באפר׳ 2008
"נקלעתי" ולא "נקלתי" (אלא אם שמו אותך שם על מחבת).
"לעכל" ולא "לעקל" (אלא אם החובייזה פקידה במע"מ ואיפסנה איזה עבד במשמורת חבילות עד שגבירתו תשלם את חובה). וחוץ מזה, הוא בטח היה מגרד את ביצת קולומבוס שלו ושואל מדוע כל חצי שנה מגיע מישהו ושואל את אותן השאלות שנדושו פה כבר מאות פעמים. |
|
נילי ונילי |
לפני 16 שנים •
11 באפר׳ 2008
Re: קולומבוס היה שולח אתכם ללמוד עברית-
לפני 16 שנים •
11 באפר׳ 2008
נילי ונילי • 11 באפר׳ 2008
Adonasuy כתב/ה: "נקלעתי" ולא "נקלתי" (אלא אם שמו אותך שם על מחבת).
"לעכל" ולא "לעקל" (אלא אם החובייזה פקידה במע"מ ואיפסנה איזה עבד במשמורת חבילות עד שגבירתו תשלם את חובה). וחוץ מזה, הוא בטח היה מגרד את ביצת קולומבוס שלו ושואל מדוע כל חצי שנה מגיע מישהו ושואל את אותן השאלות שנדושו פה כבר מאות פעמים. ותודה לאדונשוי, הטרול התורן, על ההדגמה ההו כה מוצלחת של העיקרון הידוע: "אם אתה לא רוצה לתרום לדיון ואם אין לך משהו חכם להגיד- עדיף שתשתוק". בנושא השרשור המקורי- נכנסתי לעסק בעקבות חברים טובות. אני חיה בקהילה שמאפשר דיבור די פתוח על מיניות וסוגים שונים של קשרים רומנטיים, אז זה תמיד היה נוכח ובאיזשהו שלב זה הפך להיות נוכח מספיק כדי שיהיה לי מסקרן מספיק כדי לנסות את זה על עצמי. |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
11 באפר׳ 2008
Re: קולומבוס היה שולח אתכם ללמוד עברית-
לפני 16 שנים •
11 באפר׳ 2008
Josephin(לא בעסק) • 11 באפר׳ 2008
Adonasuy כתב/ה: "נקלעתי" ולא "נקלתי" (אלא אם שמו אותך שם על מחבת).
"לעכל" ולא "לעקל" (אלא אם החובייזה פקידה במע"מ ואיפסנה איזה עבד במשמורת חבילות עד שגבירתו תשלם את חובה). וחוץ מזה, הוא בטח היה מגרד את ביצת קולומבוס שלו ושואל מדוע כל חצי שנה מגיע מישהו ושואל את אותן השאלות שנדושו פה כבר מאות פעמים. בא לי לעקל מ'כפת לך, ב'מא שך (עכשיו תנסה לפענח את זה) |
|