שפחריפה |
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
קשר מושלם?
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
שפחריפה • 12 באפר׳ 2008
אין דבר כזה קשר מושלם , יש רק שני צדדים שמרגישים שהוא מושלם עבורם.
לכן, בלי כל קשר לציפיות שלו, השאלה היא האם את מסוגלת להיות, לחשוב, להרגיש קטנה קטנה ולא חשובה, ועדיין להרגיש טוב עם עצמך. אם כן, זה כבר חצי קשר, ונותר רק למצוא את האחד שמחפש אחת קטנה קטנה ולא חשובה. כלשעצמי, לא הייתי עומדת בזה. |
|
Brave Dwarf |
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
Re: קשר מושלם?
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
Brave Dwarf • 12 באפר׳ 2008
שפחריפה כתב/ה: אין דבר כזה קשר מושלם , יש רק שני צדדים שמרגישים שהוא מושלם עבורם.
לכן, בלי כל קשר לציפיות שלו, השאלה היא האם את מסוגלת להיות, לחשוב, להרגיש קטנה קטנה ולא חשובה, ועדיין להרגיש טוב עם עצמך. אם כן, זה כבר חצי קשר, ונותר רק למצוא את האחד שמחפש אחת קטנה קטנה ולא חשובה. כלשעצמי, לא הייתי עומדת בזה. מה זה לא חשובה? בשביל לא חשובה לא הייתי מתעורר בבוקר שלא לדבר על לנהל עמה מערכת יחסים. קטנה ומוגנת, כזאת שיודעת שאני שם כדי לעמוד לצדה בכל מקום ומקרה - כן. אבל זה כי אין חשובה ממנה. |
|
סיגריה(אחרת) |
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
סיגריה(אחרת) • 12 באפר׳ 2008
Brave Dwarf כתב/ה: שפחריפה כתב/ה: אין דבר כזה קשר מושלם , יש רק שני צדדים שמרגישים שהוא מושלם עבורם.
לכן, בלי כל קשר לציפיות שלו, השאלה היא האם את מסוגלת להיות, לחשוב, להרגיש קטנה קטנה ולא חשובה, ועדיין להרגיש טוב עם עצמך. אם כן, זה כבר חצי קשר, ונותר רק למצוא את האחד שמחפש אחת קטנה קטנה ולא חשובה. כלשעצמי, לא הייתי עומדת בזה. מה זה לא חשובה? בשביל לא חשובה לא הייתי מתעורר בבוקר שלא לדבר על לנהל עמה מערכת יחסים. קטנה ומוגנת, כזאת שיודעת שאני שם כדי לעמוד לצדה בכל מקום ומקרה - כן. אבל זה כי אין חשובה ממנה. בשבילך.. אבל לא חסר את אלה שדוגלים ב"את כלום, את אפס"... |
|
Tobias(אחר) |
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
Tobias(אחר) • 12 באפר׳ 2008
גם לסמרטוטים יש מקום ושימוש.
|
|
Brave Dwarf |
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
Brave Dwarf • 12 באפר׳ 2008
סיגריה כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: שפחריפה כתב/ה: אין דבר כזה קשר מושלם , יש רק שני צדדים שמרגישים שהוא מושלם עבורם.
לכן, בלי כל קשר לציפיות שלו, השאלה היא האם את מסוגלת להיות, לחשוב, להרגיש קטנה קטנה ולא חשובה, ועדיין להרגיש טוב עם עצמך. אם כן, זה כבר חצי קשר, ונותר רק למצוא את האחד שמחפש אחת קטנה קטנה ולא חשובה. כלשעצמי, לא הייתי עומדת בזה. מה זה לא חשובה? בשביל לא חשובה לא הייתי מתעורר בבוקר שלא לדבר על לנהל עמה מערכת יחסים. קטנה ומוגנת, כזאת שיודעת שאני שם כדי לעמוד לצדה בכל מקום ומקרה - כן. אבל זה כי אין חשובה ממנה. בשבילך.. אבל לא חסר את אלה שדוגלים ב"את כלום, את אפס"... הייתי רוצה לפתח את זה ברשותך. דוגלים? האם הם באמת דוגלים בכך? הרי גם בצורך שלהם לעשות אותה "לא חשובה" קיימת תלות מהממת. אמרו פה באופן זה או אחר לפניי - את חשובה לי שתהיי לא חשובה ואם לא, אני לא קיים. או ששוב, זה הגמד שתמיד בסופו של דבר דפוק? |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
Queencie(שולטת) • 12 באפר׳ 2008
יש הבדל מהותי בין שליטה והובלה ובין דיכוי ורמיסה. בשני המצבים נוצר פער בין שני הצדדים כשהאחד חזק, בכיר ומוביל והשני חלש, משני, ומובל.
יש מי שצריך להקטין את הצד השני כדי להרגיש חזק ממנו, ויש מי שמרגיש חזק ולכן אינו מוצא צורך או הנאה ברמיסה והקטנה של האישיות שמולו. אני מעדיפה את האפשרות השניה. זה לא סותר את ההתמסרות והכניעה שלו - זה רק מגיע ממקום אחר. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת אפר' 12, 2008 8:23 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
Re: דמינזציה עצמית?
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
בלוסום(לא בעסק) • 12 באפר׳ 2008
amy כתב/ה: Buttercup כתב/ה: בקשרי שולט/נישלטת
(רק כי אנחנו בפורום זה,אבל זה תופס גם שולטת/נשלט) זה הכרחי? לעשות עצמך קטנה קטנה לא חשובה לעומתו או לת לו לעשות לך/ממך ככה בשביל "קשר מושלם"? או שלא... לא. זה לא הכרחי. תזכרי גם שיש המון סוגים של קשרי שולט- נשלטת. למרות ניסיונות להגדיר דרך א ח ת, מסתבר שהמגוון עדיין מתקיים, וכל זוג נותן למושג את הפירוש המיוחד שלו. כשאת אומרת "לעשות את עצמך קטנה- קטנה ולא חשובה לעומתו", אני חושבת על כניעות, אבל כניעות היא גישה, לא ויתור על צרכייך או על דברים שאת רוצה לומר. מקסימום, דחיית סיפוקים, או שימוש בשפה כנועה במקום תובענית. לא יודעת, הנסיון שלי היה שהצרכים שלי תמיד לא נחשבים, תמיד בצד, ושממש לא בסדר שאבטא אותם. לא היתי עם יותר מדי, אבל בפירוש עם הלא נכונים..וזה ממש כואב- ולא כאב טוב.... |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 12 באפר׳ 2008
חתולונת1607 כתב/ה: amy כתב/ה: Buttercup כתב/ה: בקשרי שולט/נישלטת
(רק כי אנחנו בפורום זה,אבל זה תופס גם שולטת/נשלט) זה הכרחי? לעשות עצמך קטנה קטנה לא חשובה לעומתו או לת לו לעשות לך/ממך ככה בשביל "קשר מושלם"? או שלא... לא. זה לא הכרחי. תזכרי גם שיש המון סוגים של קשרי שולט- נשלטת. למרות ניסיונות להגדיר דרך א ח ת, מסתבר שהמגוון עדיין מתקיים, וכל זוג נותן למושג את הפירוש המיוחד שלו. כשאת אומרת "לעשות את עצמך קטנה- קטנה ולא חשובה לעומתו", אני חושבת על כניעות, אבל כניעות היא גישה, לא ויתור על צרכייך או על דברים שאת רוצה לומר. מקסימום, דחיית סיפוקים, או שימוש בשפה כנועה במקום תובענית. לא יודעת, הנסיון שלי היה שהצרכים שלי תמיד לא נחשבים, תמיד בצד, ושממש לא בסדר שאבטא אותם. לא היתי עם יותר מדי, אבל בפירוש עם הלא נכונים..וזה ממש כואב- ולא כאב טוב.... א. כנראה היית עם הלא נכונים ב. גם הנכונים עלולים שלא תמיד לשים לב עד שמאוחר מדי. אם את לא אומרת מה את צריכה, ושמה את עצמך תמיד אחרונה, את עלולה בסוף להתפוצץ ולהשבר והוא בכלל לא ידע שמשהו היה לא בסדר... (לא אומרת שזה מה שהיה אצלך, אבל גם זה קורה) ג. לבטא את צרכינו ולדאוג שיתממשו זה משהו שאנחנו צריכות ללמוד לעשות עבור עצמנו. לא תמיד זה בא טבעי, בעיקר לא כשאנחנו חדשות בסוג כזה של מערכות יחסים (וחלקנו ככה בכל מערכת יחסים, גם ונילית). אף אחד לא יעשה את זה בשבילנו. זו האחריות שלנו בקשר. וכן, זה כואב מאוד, וזו האחריות והלימוד שלך לדאוג שזה לא יקרה שוב... |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
בלוסום(לא בעסק) • 12 באפר׳ 2008
amy כתב/ה: חתולונת1607 כתב/ה: amy כתב/ה: Buttercup כתב/ה: בקשרי שולט/נישלטת
(רק כי אנחנו בפורום זה,אבל זה תופס גם שולטת/נשלט) זה הכרחי? לעשות עצמך קטנה קטנה לא חשובה לעומתו או לת לו לעשות לך/ממך ככה בשביל "קשר מושלם"? או שלא... לא. זה לא הכרחי. תזכרי גם שיש המון סוגים של קשרי שולט- נשלטת. למרות ניסיונות להגדיר דרך א ח ת, מסתבר שהמגוון עדיין מתקיים, וכל זוג נותן למושג את הפירוש המיוחד שלו. כשאת אומרת "לעשות את עצמך קטנה- קטנה ולא חשובה לעומתו", אני חושבת על כניעות, אבל כניעות היא גישה, לא ויתור על צרכייך או על דברים שאת רוצה לומר. מקסימום, דחיית סיפוקים, או שימוש בשפה כנועה במקום תובענית. לא יודעת, הנסיון שלי היה שהצרכים שלי תמיד לא נחשבים, תמיד בצד, ושממש לא בסדר שאבטא אותם. לא היתי עם יותר מדי, אבל בפירוש עם הלא נכונים..וזה ממש כואב- ולא כאב טוב.... א. כנראה היית עם הלא נכונים ב. גם הנכונים עלולים שלא תמיד לשים לב עד שמאוחר מדי. אם את לא אומרת מה את צריכה, ושמה את עצמך תמיד אחרונה, את עלולה בסוף להתפוצץ ולהשבר והוא בכלל לא ידע שמשהו היה לא בסדר... (לא אומרת שזה מה שהיה אצלך, אבל גם זה קורה) ג. לבטא את צרכינו ולדאוג שיתממשו זה משהו שאנחנו צריכות ללמוד לעשות עבור עצמנו. לא תמיד זה בא טבעי, בעיקר לא כשאנחנו חדשות בסוג כזה של מערכות יחסים (וחלקנו ככה בכל מערכת יחסים, גם ונילית). אף אחד לא יעשה את זה בשבילנו. זו האחריות שלנו בקשר. וכן, זה כואב מאוד, וזו האחריות והלימוד שלך לדאוג שזה לא יקרה שוב... מתוקה שלי.. תודה על העידוד... היתי זקוקה לו }{ |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 12 באפר׳ 2008
בשמחה מותק }{
|
|