אנימה |
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
Re: קשר מושלם?
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
אנימה • 12 באפר׳ 2008
Brave Dwarf כתב/ה: סיגריה כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: שפחריפה כתב/ה: אין דבר כזה קשר מושלם , יש רק שני צדדים שמרגישים שהוא מושלם עבורם.
לכן, בלי כל קשר לציפיות שלו, השאלה היא האם את מסוגלת להיות, לחשוב, להרגיש קטנה קטנה ולא חשובה, ועדיין להרגיש טוב עם עצמך. אם כן, זה כבר חצי קשר, ונותר רק למצוא את האחד שמחפש אחת קטנה קטנה ולא חשובה. כלשעצמי, לא הייתי עומדת בזה. מה זה לא חשובה? בשביל לא חשובה לא הייתי מתעורר בבוקר שלא לדבר על לנהל עמה מערכת יחסים. קטנה ומוגנת, כזאת שיודעת שאני שם כדי לעמוד לצדה בכל מקום ומקרה - כן. אבל זה כי אין חשובה ממנה. בשבילך.. אבל לא חסר את אלה שדוגלים ב"את כלום, את אפס"... הייתי רוצה לפתח את זה ברשותך. דוגלים? האם הם באמת דוגלים בכך? הרי גם בצורך שלהם לעשות אותה "לא חשובה" קיימת תלות מהממת. אמרו פה באופן זה או אחר לפניי - את חשובה לי שתהיי לא חשובה ואם לא, אני לא קיים. או ששוב, זה הגמד שתמיד בסופו של דבר דפוק? תשובה לשתי השאלות: לגבי השניה, אם תמשיך לשאול שוב ושוב אנחנו באמת נתחיל להשתכנע במה שאתה כל כך משוכנע בו. שנית- אני גם חושבת שזה עניין של צורך. וגם תלות. מי שיש לו צורך עד כדי כך להשטיח רק במקום כזה יכול להרגיש שהוא קיים. זאת אומרת שתחושת הקיום שלו מצליחה להתרומם רק במקום כזה, לכן תחושת הערך העצמי שלו כמעט ולא קיימת מחוץ לקשר. המשפט אמור לי מי הנשלט שלך ואומר לך מי אתה מאוד נכונה כאן. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 12 באפר׳ 2008
אנימה כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: סיגריה כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: שפחריפה כתב/ה: אין דבר כזה קשר מושלם , יש רק שני צדדים שמרגישים שהוא מושלם עבורם.
לכן, בלי כל קשר לציפיות שלו, השאלה היא האם את מסוגלת להיות, לחשוב, להרגיש קטנה קטנה ולא חשובה, ועדיין להרגיש טוב עם עצמך. אם כן, זה כבר חצי קשר, ונותר רק למצוא את האחד שמחפש אחת קטנה קטנה ולא חשובה. כלשעצמי, לא הייתי עומדת בזה. מה זה לא חשובה? בשביל לא חשובה לא הייתי מתעורר בבוקר שלא לדבר על לנהל עמה מערכת יחסים. קטנה ומוגנת, כזאת שיודעת שאני שם כדי לעמוד לצדה בכל מקום ומקרה - כן. אבל זה כי אין חשובה ממנה. בשבילך.. אבל לא חסר את אלה שדוגלים ב"את כלום, את אפס"... הייתי רוצה לפתח את זה ברשותך. דוגלים? האם הם באמת דוגלים בכך? הרי גם בצורך שלהם לעשות אותה "לא חשובה" קיימת תלות מהממת. אמרו פה באופן זה או אחר לפניי - את חשובה לי שתהיי לא חשובה ואם לא, אני לא קיים. או ששוב, זה הגמד שתמיד בסופו של דבר דפוק? תשובה לשתי השאלות: לגבי השניה, אם תמשיך לשאול שוב ושוב אנחנו באמת נתחיל להשתכנע במה שאתה כל כך משוכנע בו. שנית- אני גם חושבת שזה עניין של צורך. וגם תלות. מי שיש לו צורך עד כדי כך להשטיח רק במקום כזה יכול להרגיש שהוא קיים. זאת אומרת שתחושת הקיום שלו מצליחה להתרומם רק במקום כזה, לכן תחושת הערך העצמי שלו כמעט ולא קיימת מחוץ לקשר. המשפט אמור לי מי הנשלט שלך ואומר לך מי אתה מאוד נכונה כאן. אנימה, לא הבנתי את הנקודה השניה שלך. בתור התחלה, על מי דיברת כאן בכלל- על השולט או על הנשלט? |
|
שפחריפה |
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
שפחריפה • 12 באפר׳ 2008
Brave Dwarf כתב/ה: סיגריה כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: שפחריפה כתב/ה: אין דבר כזה קשר מושלם , יש רק שני צדדים שמרגישים שהוא מושלם עבורם.
לכן, בלי כל קשר לציפיות שלו, השאלה היא האם את מסוגלת להיות, לחשוב, להרגיש קטנה קטנה ולא חשובה, ועדיין להרגיש טוב עם עצמך. אם כן, זה כבר חצי קשר, ונותר רק למצוא את האחד שמחפש אחת קטנה קטנה ולא חשובה. כלשעצמי, לא הייתי עומדת בזה. מה זה לא חשובה? בשביל לא חשובה לא הייתי מתעורר בבוקר שלא לדבר על לנהל עמה מערכת יחסים. קטנה ומוגנת, כזאת שיודעת שאני שם כדי לעמוד לצדה בכל מקום ומקרה - כן. אבל זה כי אין חשובה ממנה. בשבילך.. אבל לא חסר את אלה שדוגלים ב"את כלום, את אפס"... הייתי רוצה לפתח את זה ברשותך. דוגלים? האם הם באמת דוגלים בכך? הרי גם בצורך שלהם לעשות אותה "לא חשובה" קיימת תלות מהממת. אמרו פה באופן זה או אחר לפניי - את חשובה לי שתהיי לא חשובה ואם לא, אני לא קיים. או ששוב, זה הגמד שתמיד בסופו של דבר דפוק? וזה בדיוק העניין, שהשאלה של מה זה חשובה היא שאלה סובייקטיבית לגמרי ושאלת טיב הקשר, כמו בכל עניין אחר היא שאלה של תיאום רצונות. ממש כמו במצב שבו לצד אחד יש פחות מדי משקל יכול להיות מצב שיש לו יותר מדי משקל. כל עוד כל אחד מקבל את המשקל שמספק אותו בתוך הקשר אז אין בעייה, ובכלל לא חשוב מה חשוב או לא חשוב בעיניהם. |
|
אנימה |
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
אנימה • 12 באפר׳ 2008
של השולט. תחשבי- אם הרצון להפוך את הנשלט לסמרטוטי לחלוטין, והוא מאמין בזה- שמדובר
בסמרטוט ולא אדם- הוא קיים רק שם. רק שם הוא מרגיש שהוא יכול להתחיל לשלוט, שהוא שולט. קצת יותר ממקום הכי נמוך מאיים עליו. הוא לא מסוגל להתמודד עם משהו אחר. התשובה לאיימי. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 12 באפר׳ 2008
אנימה כתב/ה: של השולט. תחשבי- אם הרצון להפוך את הנשלט לסמרטוטי לחלוטין, והוא מאמין בזה- שמדובר
בסמרטוט ולא אדם- הוא קיים רק שם. רק שם הוא מרגיש שהוא יכול להתחיל לשלוט, שהוא שולט. קצת יותר ממקום הכי נמוך מאיים עליו. הוא לא מסוגל להתמודד עם משהו אחר. התשובה לאיימי. אני חושבת שדום כזה הוא או ילדותי מאוד וחדש בתחום (כי מי שפה לאורך זמן ועם יותר מנשלטת אחת, יראה שזה לא באמת עובד), או שהוא נרקסיסט וסוציומט (נדיר הרבה יותר, אבל קיים). רוב- רובם של הדומים ירצו שהסאבית תקבל את צרכיה, המיניים והרגשיים. אני חושבת שבין השאר זה עניין גברי, לאו דווקא בדס"מי- לדעת שאתה עושה אותה מאושרת. אז אולי הם יתעייפו מהר מלנסות, אם לא יקבלו פידבקים חיוביים, ויאשימו אותה בכישלון, אבל אני חושבת שרובם ירצו שתהיה מאושרת איתם. אז בהמשך ישיר לשולט שזקוק לסמרטוט/ רובוט ללא צרכים, נראה לי שמדובר בדפקט אישיותי, בבעיה נפשית עמוקה. אם הוא ימצא את הנשלטת הנכונה (שרוצה ויכולה להיות סמרטוט, ללא צרכים כמעט), הם יוכלו לשרוד ביחד. אולי אפילו להיות מאושרים, מי יודע? |
|
Brave Dwarf |
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
Brave Dwarf • 12 באפר׳ 2008
שפחריפה כתב/ה: וזה בדיוק העניין, שהשאלה של מה זה חשובה היא שאלה סובייקטיבית לגמרי ושאלת טיב הקשר, כמו בכל עניין אחר היא שאלה של תיאום רצונות. ממש כמו במצב שבו לצד אחד יש פחות מדי משקל יכול להיות מצב שיש לו יותר מדי משקל. כל עוד כל אחד מקבל את המשקל שמספק אותו בתוך הקשר אז אין בעייה, ובכלל לא חשוב מה חשוב או לא חשוב בעיניהם. הנה, בבקשה. שוב מגיעים לאותו מבוי סתום. זאת שוב נוסחא עם יותר מדי נעלמים. עד שפותחת הפוסט או מישהו מהמגיבים לא יגדיר מה זה "לא חשובה" לא ניתן לענות על השאלה הזאת בכלל. ומה זה "סמרטוט"? בגד שפעם היה שמלת נשף, אח"כ הפך לכותונת חול, אח"כ לתלבושת ביתית נוחה ובוסופו של דבר מנגבים בו אבק או שוטפים ריצפה? |
|
סיגריה(אחרת) |
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
סיגריה(אחרת) • 12 באפר׳ 2008
Brave Dwarf כתב/ה: שפחריפה כתב/ה: וזה בדיוק העניין, שהשאלה של מה זה חשובה היא שאלה סובייקטיבית לגמרי ושאלת טיב הקשר, כמו בכל עניין אחר היא שאלה של תיאום רצונות. ממש כמו במצב שבו לצד אחד יש פחות מדי משקל יכול להיות מצב שיש לו יותר מדי משקל. כל עוד כל אחד מקבל את המשקל שמספק אותו בתוך הקשר אז אין בעייה, ובכלל לא חשוב מה חשוב או לא חשוב בעיניהם. הנה, בבקשה. שוב מגיעים לאותו מבוי סתום. זאת שוב נוסחא עם יותר מדי נעלמים. עד שפותחת הפוסט או מישהו מהמגיבים לא יגדיר מה זה "לא חשובה" לא ניתן לענות על השאלה הזאת בכלל. ומה זה "סמרטוט"? בגד שפעם היה שמלת נשף, אח"כ הפך לכותונת חול, אח"כ לתלבושת ביתית נוחה ובוסופו של דבר מנגבים בו אבק או שוטפים ריצפה? זה לא משנה, ההגדרה בגדול היא אותה הגדרה, החשיבות שלך, היא לא אותה חשיבות שיש לאחרים, בוא נסכם את זה ככה, אף אחת לא תתאבד בגלל ההתנהגות שלך אליה, קח את זה ותשמח, גם ככה אדם משלם על מעשיו מתישהו... |
|
אנימה |
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
אנימה • 12 באפר׳ 2008
צרכים...לי יש קצת בעיה עם העניין הזה ואומר לך מדוע:
המקור של הצרכים הוא לגמרי ממקום שמנותק מרגשות, או מהצד המנטלי שלנו. הוא ממקום יצרי שמנותק לחלוטין משאר מרכיבי האישיות שלנו. ( זה מסביר אגב מדוע סאבית יכולה להיות נשלטת בצד היצרי שלה ופמיניסטית מבחינה מנטלית ) אבל אם נניח יש לסאבית פנטזיה או צורך יצרי להחפצה, נניח כן, והיא אומרת לדום שלה שיש לה פנטזית החפצה. ואז הם מממשים אותה. הבעיה רק שמימוש כזה במציאות נפגש עם הרגשות שלנו, עם הצד המנטלי שלנו, מה שלא קרה שרק פינטזנו. וכאן נכנס אופן ההתנהגות של הדום. האופן שהוא ישתמש בפנטזיה הזו יכולה להכריע מה בסופו של דבר יקרה. אם הוא ידע איך לממש את זה בשבילה בלי שתהיה התנגשות בין שאר החלקים, אם הוא יסחף אחרי הפנטזיה שלה ויחליט שמהיום והלאה היא באמת שולחן, וגם אם היא מאוד רוצה, היא עדיין שולחן עם רגשות, ואם את זה הוא לא יבין, הוא גם יגרום לה נזק רגשי ובסופו של דבר יהרוס את הקשר. אז לפעמים לא צריך פסיכופט, צריך סתם דום שנסחף אחרי השליטה שלו, שלא מפעיל שיקול דעת ומסתתר מאחורי "אבל היא רצתה" |
|
Brave Dwarf |
לפני 16 שנים •
14 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
14 באפר׳ 2008
Brave Dwarf • 14 באפר׳ 2008
סיגריה כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: שפחריפה כתב/ה: וזה בדיוק העניין, שהשאלה של מה זה חשובה היא שאלה סובייקטיבית לגמרי ושאלת טיב הקשר, כמו בכל עניין אחר היא שאלה של תיאום רצונות. ממש כמו במצב שבו לצד אחד יש פחות מדי משקל יכול להיות מצב שיש לו יותר מדי משקל. כל עוד כל אחד מקבל את המשקל שמספק אותו בתוך הקשר אז אין בעייה, ובכלל לא חשוב מה חשוב או לא חשוב בעיניהם. הנה, בבקשה. שוב מגיעים לאותו מבוי סתום. זאת שוב נוסחא עם יותר מדי נעלמים. עד שפותחת הפוסט או מישהו מהמגיבים לא יגדיר מה זה "לא חשובה" לא ניתן לענות על השאלה הזאת בכלל. ומה זה "סמרטוט"? בגד שפעם היה שמלת נשף, אח"כ הפך לכותונת חול, אח"כ לתלבושת ביתית נוחה ובוסופו של דבר מנגבים בו אבק או שוטפים ריצפה? זה לא משנה, ההגדרה בגדול היא אותה הגדרה, החשיבות שלך, היא לא אותה חשיבות שיש לאחרים, בוא נסכם את זה ככה, אף אחת לא תתאבד בגלל ההתנהגות שלך אליה, קח את זה ותשמח, גם ככה אדם משלם על מעשיו מתישהו... משלם. ו... למה זה טוב מה שאמרת? |
|
שפחריפה |
לפני 16 שנים •
14 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
14 באפר׳ 2008
שפחריפה • 14 באפר׳ 2008
סיגריה כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: שפחריפה כתב/ה: וזה בדיוק העניין, שהשאלה של מה זה חשובה היא שאלה סובייקטיבית לגמרי ושאלת טיב הקשר, כמו בכל עניין אחר היא שאלה של תיאום רצונות. ממש כמו במצב שבו לצד אחד יש פחות מדי משקל יכול להיות מצב שיש לו יותר מדי משקל. כל עוד כל אחד מקבל את המשקל שמספק אותו בתוך הקשר אז אין בעייה, ובכלל לא חשוב מה חשוב או לא חשוב בעיניהם. הנה, בבקשה. שוב מגיעים לאותו מבוי סתום. זאת שוב נוסחא עם יותר מדי נעלמים. עד שפותחת הפוסט או מישהו מהמגיבים לא יגדיר מה זה "לא חשובה" לא ניתן לענות על השאלה הזאת בכלל. ומה זה "סמרטוט"? בגד שפעם היה שמלת נשף, אח"כ הפך לכותונת חול, אח"כ לתלבושת ביתית נוחה ובוסופו של דבר מנגבים בו אבק או שוטפים ריצפה? זה לא משנה, ההגדרה בגדול היא אותה הגדרה, החשיבות שלך, היא לא אותה חשיבות שיש לאחרים, בוא נסכם את זה ככה, אף אחת לא תתאבד בגלל ההתנהגות שלך אליה, קח את זה ותשמח, גם ככה אדם משלם על מעשיו מתישהו... סמרטוט זה הדבר שסינדרלה הופכת להיות כשהכרכרה חוזרת להיות דלעת והסוסים הופכים לעכברים . אשר להגדרות; חשיבות (או העדרה) היא במהותה מושג יחסי ולכן בודאי לא ניתן להגדיר אותה אלא בתוך נוסחה, והנעלמים הם בדיוק שניים- הרצונות שלו / הרצונות שלה. |
|