לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

מ "רוצה להתמסר לו" ל "שפחתו"

amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
לפני 16 שנים • 14 באפר׳ 2008

מ "רוצה להתמסר לו" ל "שפחתו"

האם הייתם אומרים כי קיים תהליך אותו עוברת השפחה מהרגע בו היא בוחרת באדון להתמסר לו, ועד שהיא יכולה להגדיר את עצמה כשפחתו הלכה למעשה?

ומה לגבי האדון? האם גם הוא עובר תהליך מקביל, מהרגע בו הוא בוחר בשפחה להוביל, ועד הרגע בו הוא הופך ל"אדונה"?

האם ניתו לשרטט מודל לשני התהליכים?
Lakshmi​(נשלטת)

Re: מ "רוצה להתמסר לו" ל "שפחתו"

Lakshmi​(נשלטת) • 14 באפר׳ 2008
amy כתב/ה:
האם הייתם אומרים כי קיים תהליך אותו עוברת השפחה מהרגע בו היא בוחרת באדון להתמסר לו, ועד שהיא יכולה להגדיר את עצמה כשפחתו הלכה למעשה?

ומה לגבי האדון? האם גם הוא עובר תהליך מקביל, מהרגע בו הוא בוחר בשפחה להוביל, ועד הרגע בו הוא הופך ל"אדונה"?

כמובן שעוברת תהליך...וכן,גם לא כל תהליך מסתיים בתוצאה הזו
וכנ"ל לגבי האדון,גם לו יש חלק בזה,התהליך בו הוא לומד אותה...מבין אותה,מבין את האחריות שמוטלת עליו ויודע לתפעל את האירוע..(חחח יצא לי משפט צבאי)

אוקיי,שרטוט,את בהגנה ומספר 16 בשער,יאללה בית"ר...
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}

Toothfairy כתב/ה:
amy כתב/ה:

כמובן שעוברת תהליך...וכן,גם לא כל תהליך מסתיים בתוצאה הזו
וכנ"ל לגבי האדון,גם לו יש חלק בזה,התהליך בו הוא לומד אותה...מבין אותה,מבין את האחריות שמוטלת עליו ויודע לתפעל את האירוע..(חחח יצא לי משפט צבאי)

אוקיי,שרטוט,את בהגנה ומספר 16 בשער,יאללה בית"ר...

אני יודעת שיש תהליכים. השאלה אם ניתן למצוא מכנה משותף בין התהליכים שכל שפחה ואדון עוברים במהלך ביסוס קשר השליטה בינהם, ואם ניתן למפות את התהליכים, לקרוא להם בשם, ליצור איזשהו מודל...

ובית"ר כבר מזמן איבדה את חינה, לא? icon_wink.gif לא שאני מבינה הרבה בכדורגל (אנחנו מדברים על בית"ר ירושלים?)
Lakshmi​(נשלטת)

ציטוט: אני יודעת שיש תהליכים. השאלה אם ניתן למצוא מכנה משותף בין התהליכים שכל שפחה ואדון עוברים במהלך ביסוס קשר השליטה בינהם, ואם ניתן למפות את התהליכים, לקרוא להם בשם, ליצור איזשהו מודל...

ובית"ר כבר מזמן איבדה את חינה, לא? icon_wink.gif לא שאני מבינה הרבה בכדורגל (אנחנו מדברים על בית"ר ירושלים?)

כן,הידוק הקשר הכרויות הדדית אחד של השני,להבין וללמוד..חלק חשוב בתהליך..
כן,ימיה הטובים של בית"ר(ירושלים) תמו..סילי אמי,את מכירה עוד בית"ר^_^?
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}

Toothfairy כתב/ה:
ציטוט: אני יודעת שיש תהליכים. השאלה אם ניתן למצוא מכנה משותף בין התהליכים שכל שפחה ואדון עוברים במהלך ביסוס קשר השליטה בינהם, ואם ניתן למפות את התהליכים, לקרוא להם בשם, ליצור איזשהו מודל...

כן,הידוק הקשר הכרויות הדדית אחד של השני,להבין וללמוד..חלק חשוב בתהליך..
כן,ימיה הטובים של בית"ר(ירושלים) תמו..סילי אמי,את מכירה עוד בית"ר^_^?

הידוק הקשר, היכרות הדדית, להבין וללמוד... כל זה יש גם בוניל. אני מחפשת את התהליכים הייחודיים בבדס"מ.

ואני אישית לא מכירה עוד בית"ר, אבל זה לא אומר הרבה...
Lakshmi​(נשלטת)

ציטוט: הידוק הקשר, היכרות הדדית, להבין וללמוד... כל זה יש גם בוניל. אני מחפשת את התהליכים הייחודיים בבדס"מ.

אני לא חושבת שיש ייחוד מסוים..בסופו של דבר מדובר עדיין בשני אנשים שרוצים להכיר אחד את השני...זה הרעיון העיקרי,אומנם אחרי ההתמסרות..יש שינוי..חח..
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}

Toothfairy כתב/ה:
ציטוט: הידוק הקשר, היכרות הדדית, להבין וללמוד... כל זה יש גם בוניל. אני מחפשת את התהליכים הייחודיים בבדס"מ.

אני לא חושבת שיש ייחוד מסוים..בסופו של דבר מדובר עדיין בשני אנשים שרוצים להכיר אחד את השני...זה הרעיון העיקרי,אומנם אחרי ההתמסרות..יש שינוי..חח..

תראי, יש דברים משותפים בתהליך יצירת הזוגיות, זה ברור, אבל בכל זאת יש לנו את הייחודיות שלנו. על איזה שינוי דיברת לאחר ההתמסרות?
Lakshmi​(נשלטת)

ציטוט:

תראי, יש דברים משותפים בתהליך יצירת הזוגיות, זה ברור, אבל בכל זאת יש לנו את הייחודיות שלנו. על איזה שינוי דיברת לאחר ההתמסרות?

אמי!
את שואלת היום יותר מדי שאלות..
עייפת אותי עם כל ההסברים האלו..
יש 2 אנשים...הם ביחד...זהו
פשוט!
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}

Toothfairy כתב/ה:
ציטוט:

אמי!
את שואלת היום יותר מדי שאלות..
עייפת אותי עם כל ההסברים האלו..
יש 2 אנשים...הם ביחד...זהו
פשוט!

לכי לנוח icon_biggrin.gif
Lakshmi​(נשלטת)

ציטוט: לכי לנוח icon_biggrin.gif

שאני אבין,את זורקת אותי מפה באלגנטיות כרגע?