סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מניעת גמירה

שקר
לפני 16 שנים • 2 בדצמ׳ 2007
שקר • 2 בדצמ׳ 2007
הכל לפי החלטה של מלכתי אהובתי
ברצונה אני גומר
ברצונה אני לא
אין פה שאלה של רצונותי כגבר
פעם הינו גבר/בעל - ואישה,
היום אנחנו מלכה ועבד
למעשה מה שקורה, היות ואני נמצא בתהליך אילוף
קורא לפעמים שמלכתי משתעשעת עם הזנבזנבון
ואני עובר את נקודת האל חזור
הפוסונית של מלכתי אהובתי ומשחקיה בי
מטריפים אותי
כך שאני לא מצליח לשלוט וכאילו הכל גולש
מדהים מה שקורה לנו
מקבי​(מתחלף)
מקבי​(מתחלף) • 2 בדצמ׳ 2007
אני אישית ממליץ על פעמיים-שלוש ביום, ואם אפשר אז הרבה יותר... אבל זה רק אני.
וכן, כאב-ביצים זה משהו שנוטים לזלזל בו ולהתייחס אליו כמיתוס, אך מדובר במצב אמיתי וקשה. בשיאו, כאב-ביצים עשוי להפריע קשות לישיבה, הליכה ופעולות יומיומיות אחרות.

בכל מקרה, אתה תפלוט זרע בן אם תרצה ובין אם לאו. זה ייצא עם השתן, בזמן השינה (קרי לילה), איכשהו. אני אומר, בוא לאשתך בלילה, ותזריק לה קצת לתוך הנחיר. אז מה אם היא תתגרש ממך - לראות אותה משתעלת שפיך במשך דקות תמימות יהיה שווה את זה! icon_razz.gif
SIVAN​(אחרת)
SIVAN​(אחרת) • 2 בדצמ׳ 2007
מקבי כתב/ה:
אני אישית ממליץ על פעמיים-שלוש ביום, ואם אפשר אז הרבה יותר... אבל זה רק אני.
וכן, כאב-ביצים זה משהו שנוטים לזלזל בו ולהתייחס אליו כמיתוס, אך מדובר במצב אמיתי וקשה. בשיאו, כאב-ביצים עשוי להפריע קשות לישיבה, הליכה ופעולות יומיומיות אחרות.

בכל מקרה, אתה תפלוט זרע בן אם תרצה ובין אם לאו. זה ייצא עם השתן, בזמן השינה (קרי לילה), איכשהו. אני אומר, בוא לאשתך בלילה, ותזריק לה קצת לתוך הנחיר. אז מה אם היא תתגרש ממך - לראות אותה משתעלת שפיך במשך דקות תמימות יהיה שווה את זה! icon_razz.gif

מקבי ...חחח מאיפה יש לך רעיונות כאלה מעניינים? icon_eek.gif rffl.gif
ואיזה מזל שבכלל לא שואלים אותך...

קולומבוס123 - איזה כיף למלכה שלך... לשלוט בגמירה זאת הנאה.
שקר
שקר • 2 בדצמ׳ 2007
תודה, אכן מזל גדול הוא לי שזו אישתי ומלכתי
ומקבי - אם היא תיתגרש ממני מי תיהיה מלכתי?
שאוכל לקרוא לה גם אהובתי.

לגמור זה אולי הסוף אבל לפי דעתי הדרך הרבה יותר מעניינת
ושם אני רוצה להיות כל הזמן בדרך
בלוסום​(לא בעסק)
לפני 16 שנים • 6 בדצמ׳ 2007

Re: כאב ביצים

בלוסום​(לא בעסק) • 6 בדצמ׳ 2007
דוקטרינה כתב/ה:
לכל הנשים בחבורה - כאב ביצים זה כאב מאוד בעייתי. תגיד לשולטת שלך שהיא סדיסטית. בעצם, אם היא לא הייתה כזאת היא לא היתה בכלוב. בכל מקרה, זה אכזרי מאוד לעשות את זה לך.

דוק.

לידיעתך גם נשים סובלות מכאבים אם לא עשות סקס - מנסיון! רק שאתם רצים ובוכים על זה בחוצות,
ואנחנו, כרגיל, סובלות בשקט....
לילית26
לפני 16 שנים • 17 באפר׳ 2008

מספיק עם התירוץ הזה של כאב ביצים.

לילית26 • 17 באפר׳ 2008
כל רופא יודע שזו אי נעימות, אך לא ממש כאב... זה משהו שפעם השתמשו בו כדי לכפות יחסי מין על בחורה. נו, באמת

חוץ מזה, זו בחירה שלו וכל "כאב ביצים" יכול להיפתר ע"י עבודה עצמית.
morgause​(מתחלפת){מ}

morgause​(מתחלפת){מ} • 17 באפר׳ 2008
חתולונת1607 כתב/ה:
דוקטרינה כתב/ה:
לכל הנשים בחבורה - כאב ביצים זה כאב מאוד בעייתי. תגיד לשולטת שלך שהיא סדיסטית. בעצם, אם היא לא הייתה כזאת היא לא היתה בכלוב. בכל מקרה, זה אכזרי מאוד לעשות את זה לך.

דוק.

לידיעתך גם נשים סובלות מכאבים אם לא עשות סקס - מנסיון! רק שאתם רצים ובוכים על זה בחוצות,

יכול להיות שאני מוטנטית או משהו, אבל אני לא ממש יודעת על מה את מדברת ... את יכולה להסביר? :
morgause​(מתחלפת){מ}

morgause​(מתחלפת){מ} • 17 באפר׳ 2008
חתולונת1607 כתב/ה:
דוקטרינה כתב/ה:

דוק.

יכול להיות שאני מוטנטית או משהו, אבל אני לא ממש יודעת על מה את מדברת ... את יכולה להסביר? :
בלוסום​(לא בעסק)

בלוסום​(לא בעסק) • 17 באפר׳ 2008
morgause כתב/ה:
חתולונת1607 כתב/ה:
דוקטרינה כתב/ה:

דוק.

אף פעם לא היית כל כך מחורמנת שכאב לך כל האיזור? היה לך מצב שעשית סקס ולא גמרת? זה כואבבבבב רצצצצחחחח!! שוב, מנסיון! icon_twisted.gif