מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
17 באפר׳ 2008
Transformers
לפני 16 שנים •
17 באפר׳ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 17 באפר׳ 2008
מי שהיה ילד בשנה הזו אם אני לא טועה 1985 היתה תוכנית מדהימה ששמה
הרובוטריקים .נזכרתי בתכונית בעקבות סרט שיצא שנה שעברה וגרם לי להיזכר בשני דברים. הראשון זה הרובוטריקים שהיו מובילים בבית הספר שאז הייתי בכיתה א' והיינו מביאים צעצועים ומשחקים בהפסקות ולא מפסקים לדבר על זה. עלי עבר תהליך נוסף במקביל באותה שנה אני זוכר שהיו חלקים בגופן של ילדות הכיתה שלא נתנו לי נחת. זו השנה הראשונה מחיי שזכור לי מחשבות של אלימות וכאב . המחשבה על סבל היתה מעוררת בי משהו לא מובן. הייתי מסתכל על כפות הרגלים של הבנות כאשר הן היו עם סנדלים. אני זוכר שבהפסקה הייתי מסתכל איך שהן משחקות ולא הייתי מבין למה זה קורה לי בזמן שחברי שחקו מחבואים. שאלו אותי תמיד אמוץ לאן נעלמת? ואני תמיד הייתי מעמיד פנים כזה שכאילו אבדתי אותם כי בהפסקות היו מלא ילדים. אני זוכר שילדות היו עם גופיות והחלק של הגב שלהן החשוף היה מפריע לי להתרכז בשעורים. היו בי רגשות מעורבים של שנאה ואהבה לאחת מהילדות של הכיתה שהייתי נוהג להציק לה בצורה שלא היה לה נוח. יום אחד היא בעטה בי בברך וצלעתי ובכיתי בסוף זה כאב. הייתי מחפש סיבה לגעת ולא היתה דרך אחרת.היתה ילדה שלקחתי מימנה צעצוע והיא בכתה. שהן היו בוכות הייתי מרגיש סיפוק מיני הייתי נהנה להעליב גם ילדות לא מרוע אלא סתם כי הייתי מחפש סיבה להתקרב אליהן. אני זוכר שפחדתי להיות נחמד כי בגיל זה מי שיש לו חברה כולם צוחקים עליו. גם בכיתה הייתי מציק כל הזמן . חוץ מיזה מי שרוצה להיזכר: http://www.youtube.com/watch?v=wJ16d-qpBEE |
|