סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

המסיבה שהיתה אתמול אוחחחחחחחח

The Shine​(שולט)
לפני 16 שנים • 19 באפר׳ 2008

המסיבה שהיתה אתמול אוחחחחחחחח

The Shine​(שולט) • 19 באפר׳ 2008
[B]נהנתי מאוד שוב לבוא למסיבות החמות והטובות של אורלי האחת והיחידה
אורלי את פשוט מדהימה ואת עושה לנו אחלה מסיבות שבעולם תמשיכי ככה
הפעם היתה מוזיקה טובה יותר כמובן לטעמי.אפרופו טעמי: התולעים היו ממש טעימיםicon_biggrin.gif אני בא ממקום של מוזיקה שונה לחלוטין.
האירגון של המכירת עבדים היתה ממש טובה. והמילה הטובה פה באה לגברת טיש המדהימה

תודה לעדן שבשבילי עשתה את הנסיעה מהצפון הרחוק כדי לבלות ביחד ובעיקר ובדגש להיות ביחד
תודה לגיא וניר שבאו איתנו ועשו לנו שמח וצחוקים.

מחכה כבר למסיבה הבאה
קים​(שולטת)

אמש הייתה מסיבה מאוד מוצלחת

קים​(שולטת) • 19 באפר׳ 2008
מצטרפת לתודות
תודה אורלי
נהנתי מאוד אמש!!!
תמשיכי להיות כמו שאת!!!
וחג שמח!!!

קים icon_razz.gif
slingshot

what the fuck???

slingshot • 19 באפר׳ 2008
אני לא חושב שהיינו באותה המסיבה או ששילמו לכם סכום יפה של מלקות כדי לרשום את מה שרשמתן מכיוון שרוב מי שהיה אתמול בלימיטס לא הכי נהנה,או לפחות ככה התקבל הרושם שאני קיבלתי משיחות עם אחרים,אני לצערי עוזב את הארץ לשנה להשתלמות בנושא רשתות מחשבים בארה'ב וזה היה הערב האחרון שלי,אני די התבאסתי מהמוסיקה שלא הייתה עיקבית(!!) ערבוב הסגנונות יצר באלגן מוסיקלי שקשה לרקוד לו,אני לא מבין אותכם רוני וטולה:העפתם דיג'יי ברמה סופר-גבוהה כמו שלומי קאופמן לפחות תביאו מישהו ברמתו ולא תחליף פחות מוצלח,לדעתי זה ממש זלזול בקהל.
ברצוני רק להודות לאנשי הקהילה המופלאים ולציין שאני מאוד אתגעגע עד שאשוב,חג שמח וכשר
תןדה לאורלי וריקי ולכל הצוות
SEE YOU IN VEGAS
j25
j25
j25 • 19 באפר׳ 2008
עניין של הנאה בערב זה אישי...אחד אוהב מוסיקה כזאת,שני אחרת...אבל הנו לימיט זה אחלה מקום...לי תמיד כיף שם
מורדיל

יומולדת שמח בהחלט

מורדיל • 19 באפר׳ 2008
תודה לכל מי שהיה מעורב בהפתעה ליום ההולדת.
כל כך כיף להרגיש שייך.
לעולם אזכור את יום ההולדת 33...גם בזכות רותם סלע שהצטרפה אלינו בהתרעה כל כך קצרה...

ולכל השואלים: היא עוד תשוב (ב.ה)

icon_cool.gif

ריפר יקר, אורלי יקרה, ליידי מוד וטיפ השנה ולכולם - המון אהבה

מורדיל וזוגתו
טירוף הירח​(שולטת)

אחרי שנעלמתי לתקופה קלה

טירוף הירח​(שולטת) • 19 באפר׳ 2008
היה לי כיף לחזור , להכיר פרצופים חדשים
לטעמי המוזיקה הייתה אחלה וגם האווירה היתה מעולה..
אין שם 1234
לפני 16 שנים • 20 באפר׳ 2008
אין שם 1234 • 20 באפר׳ 2008
אני שמעתי שטיש השתוללה בפליירום......מישהו מוכן לעדכן אותי......
icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif
עדן בלי צנזורה​(שולטת)

Re: המסיבה שהיתה אתמול אוחחחחחחחח

[quote="סוהו ללא צנזורה"][B]נהנתי מאוד שוב לבוא למסיבות החמות והטובות של אורלי האחת והיחידה
הפעם היתה מוזיקה טובה יותר כמובן לטעמי.אפרופו טעמי: התולעים היו ממש טעימיםicon_biggrin.gif אני בא ממקום של מוזיקה שונה לחלוטין.

תודה לעדן שבשבילי עשתה את הנסיעה מהצפון הרחוק כדי לבלות ביחד ובעיקר ובדגש להיות ביחד

מחכה כבר למסיבה הבאה[/quote

לסוהו המרוקאי,פאקינג שיט מי אמר שבאתי במיוחד בשבילך??????
באתי כי ככה בא לי,וזה שהיית המלווה והשומר ראש שלי,רק עשה לי טוב,והיו שם המון כלבלבים,אבל הכי חשוב שהיית אתה,בכל זאת נפש תאומה,עכשיו בנוגע לעניין,אז כן המוזיקה היתה עם סאונד גרוע,האמת שלא רקדתי הפעם הרבה,כי "החשמל" לא זרם לי בכפות היידיים. אבל הסאשנים בהחלט הראו את עצמם על פני הארץ,במיוחד של קווינסי,של טיש אדמס,ושלא יעבדו עליכם,היה מעולההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה....
והחיוך של אורלי,עם התולעים,והגלידה הקרה,וההצלפות של דוגי,פשוט השלימו לי את המסיבה....
ואין כמו החיות והחיוכים של הלימיט.......ואין אין כמו במבה אמרתי????

נשיקותי וכבר מחכה לפעם הבאה,בילוי טוב זאת הרגשה פנימית,שכל אחד יקח את ההרגשה למקום הטוב שלו.......אוהבת תמיד ....המלכה עדן שלא מצנזרת....

וקטה מואההההההההההההההה,הגבר שנמכר בסכום הכי יקר............
עדן בלי צנזורה​(שולטת)

Re: המסיבה שהיתה אתמול אוחחחחחחחח

[quote="סוהו ללא צנזורה"][B]נהנתי מאוד שוב לבוא למסיבות החמות והטובות של אורלי האחת והיחידה

מחכה כבר למסיבה הבאה[/quote

לסוהו המרוקאי,פאקינג שיט מי אמר שבאתי במיוחד בשבילך??????
באתי כי ככה בא לי,וזה שהיית המלווה והשומר ראש שלי,רק עשה לי טוב,והיו שם המון כלבלבים,אבל הכי חשוב שהיית אתה,בכל זאת נפש תאומה,עכשיו בנוגע לעניין,אז כן המוזיקה היתה עם סאונד גרוע,האמת שלא רקדתי הפעם הרבה,כי "החשמל" לא זרם לי בכפות היידיים. אבל הסאשנים בהחלט הראו את עצמם על פני הארץ,במיוחד של קווינסי,של טיש אדמס,ושלא יעבדו עליכם,היה מעולההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה....
והחיוך של אורלי,עם התולעים,והגלידה הקרה,וההצלפות של דוגי,פשוט השלימו לי את המסיבה....
ואין כמו החיות והחיוכים של הלימיט.......ואין אין כמו במבה אמרתי????

נשיקותי וכבר מחכה לפעם הבאה,בילוי טוב זאת הרגשה פנימית,שכל אחד יקח את ההרגשה למקום הטוב שלו.......אוהבת תמיד ....המלכה עדן שלא מצנזרת....

וקטה מואההההההההההההההה,הגבר שנמכר בסכום הכי יקר............
עדן בלי צנזורה​(שולטת)

רק השתוללה?????

friction כתב/ה:
אני שמעתי שטיש השתוללה בפליירום......מישהו מוכן לעדכן אותי......
icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif

היא דפקה שם את הסאשן של החיים בביג טיים....
כפרולה טיש,אפילו לי כאב מהמחזה..........אאוצ',חולה עליך מלכה מדהימה.