סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

איך אומרים לה אני בכלוב ?

שלגי
לפני 16 שנים • 19 באפר׳ 2008

Re: Yin and Yang

שלגי • 19 באפר׳ 2008
ראובן כתב/ה:
ליצן עצוב,

נגעת בנקודה חשובה - הממשק עם העולם ה'ונילי'. אכן אתגר. כעת ראה: אין טעם לספר על כך, להשתפך ו/או להתוודות, משום שהדבר מוליד מחשבות-שווא פרנואידיות אצל השומע/ת. הגישה האישית שלי מחמירה אף יותר - איני מספר לחבריי הוניליים על העדפותיי האינטימיות (כשהייתי צעיר ויפה עשיתי זאת, כנראה מתוך דחף-אגו, והדבר לא עלה יפה בלשון המעטה). יתרה מזאת, איני יוצא עם וניליות ואפילו לא 'תוקע' וניליות עסיסיות הנקרות על דרכי, משתי סיבות:

1. גם אם אישה ונילית רוצה אותי מאד, אין לדעת מה היא תחוש כאשר דחף השליטה שלי יעלה אל פני השטח (אמנם אני נהנה מאד ממגע 'פשוט' - ליטוף, נישוק וכו', אולם אם עולה בפני הרצון לשלוט באישה אני פשוט עושה זאת ללא סייג).

2. גם אם אישה ונילית תמצא את השליטה מעוררת (כפי שעשוי לקרות הרבה פעמים, משום שהדחפים הללו מקננים בכולנו), עדיין הדבר נתפש כבלתי-הוגן בעיניי (כלפיה), משום שאם 'אשתמש' בה כך, הדבר עשוי לעורר בה יצרים שאח''כ לא תהיה לה דרך סבירה להבין ולספק.

מצד שני, זכותך האישית ליהנות מאישה בכל דרך בה תבחר. לפיכך, לדעתי הדרך הנאותה והפשוטה לעשות זאת היא באמצעות משחק טנטרי:

הושב את יקירתך במקום נעים ואינטימי, כאשר שניכם רעננים, רגועים, ויש לכם לפחות כמה שעות שתוכלו לבלות יחד בלי לחץ. כעת אתה יכול לספר לה על ה-טנטרה (Tantra), שהינה זרם אזוטרי-מאגי שמקורו בבודהיזם ההודי שעיקרו שיטות סודיות לעילוי התודעה, ובמיוחד בתחום האירוטי. ספר לה על משחק טנטרי עתיק, הנקרא ין-יאנג (Yin Yang). ה'יאנג' הינו הכוח הפעיל בנפש, וה'ין' הוא הכוח הסביל והם משלימים אחד את השני. ספר לה כי מטרת המשחק היא לעזור לשני נאהבים להפוך לכוח אחד הרמוני. מהות המשחק: החליטו מי הין ומי היאנג, ואז - במהלך שש השעות הקרובות, ה-ין צריך לעשות כל מה שה-יאנג אומר. לאחר שש שעות, מתחלפים התפקידים : )

באמצעות משחק זה, תוכל ללמד את יקירתך ליהנות ממנעמי השליטה, מבלי לסבך את המוח היפה שלה בכל מיני רעיונות שטותיים ומושגים מאיימים.

מצורפים שלושה קישורים:

1. http://en.wikipedia.org/wiki/Tantra (חומר רקע על הטנטרה, כך שתוכל להפגין בקיאות : )

2. http://en.wikipedia.org/wiki/Yin_yang (חומר על ה-ין וה-יאנג, להעמקת בקיאותך)

2. http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=20831&highlight=
(לינק לפוסט בו שאלה מישהי איך היא יכולה להפוך את הבחור הונילי שהיא אוהבת לשולט שלה. גם שם תמצא מספר רעיונות).

בהצלחה,
ראובן

כמו תמיד ראובן (בהגיה הנכונה), היית חכם ומשעשע.
חבל שאצלי זה לא ניתן ליישום icon_smile.gif

עוד רעיונות?
SIVAN​(אחרת)

סבלנות וסובלנות

SIVAN​(אחרת) • 19 באפר׳ 2008
זהו תהליך שחייב להיות בו סבלנות.
לא צריך ישר לקפוץ למים עמוקים.
להתחיל במשחקים קלים.
לבקש לעשות אותם יחד.
לשדר באלגנטיות מה מושך אותך יותר שאתה רואה אותה עושה לך זאת.
להראות לה שאתה שומע בסביבה שלך שניסו משהו מעניין, זה גורם לה להרגיש שכולם מנסים ורק היא לא.
לבנות את זה טוב.
להראות לה שהיא בסך הכל בצד שמתפנק ונהנה (מה שהיא חלמה עליו כל חייה)...
וככל שתתקדם.... תגיע להשגים חדשים.
העיקר ראש פתוח ויצירתי.
והמון בהצלחה.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת אפר' 19, 2008 12:57 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
וונדי
וונדי • 19 באפר׳ 2008
להפוך גבר לדום? יחסית קל. יותר קל מאשר להפוך ונילית לדומית.

העצות ההפוכות בכיוון שעשה הנשלט שלי. סרטים לא פורונוגרים אבל דומיננטים מהכיוון הרצוי.
לנשלטים יש בקושי "המזכירה"
לנשלטות מתאים כמעט כל סרט של שנות ה60 וה70 עם גבר דומיננטי וכמה סצנות בדסמיות.

מבט עורג:"איזה גבר!" גוררים את השיחה לסקס אגרסיבי ומציעים לו לנסות.
אצל נשלטים: "כמה היא סקסית כשהיא שולטת." גוררים את השיחה להצעה לנסות כמה דברים.

לא מסובך כמו שחושבים.
מייקל ג'קסון​(לא בעסק)

Re: סבלנות וסובלנות

SIVAN כתב/ה:
זהו תהליך שחייב להיות בו סבלנות.
לא צריך ישר לקפוץ למים עמוקים.
להתחיל במשחקים קלים.
לבקש לעשות אותם יחד.
לשדר באלגנטיות מה מושך אותך יותר שאתה רואה אותה עושה לך זאת.
להראות לה שאתה שומע בסביבה שלך שניסו משהו מעניין, זה גורם לה להרגיש שכולם מנסים ורק היא לא.
לבנות את זה טוב.
להראות לה שהיא בסך הכל בצד שמתפנק ונהנה (מה שהיא חלמה עליו כל חייה)...
וככל שתתקדם.... תגיע להשגים חדשים.
העיקר ראש פתוח ויצירתי.
והמון בהצלחה.

זה בדיוק מה שהיתכוונתי.

אתה יכול ליצן עצוב לגרור אותה באיזושהי דרך למשחק תפקידים נינח היא שוטרת ואתה פושע או היא מלכה ואתה משרת.

אתה יכול להגיד בצחוק "הוד מעלתך מה בישבילך"? סתם לשלוף משפט כאילו באקראי.
לאט לאט תנסה לגרור אותה.

כן תן לה להבין בהתחלה שסתם אתה מסתלבט ומשעמם לך והיא תצחק ותצחק ולאט לאט זה יהיה יותר ויותר עמוק.

אתה לא חייב ביום אחד.

תזמין אותה לארוחת ערב ותשרת אותה מהדברים הקטנים זה מתחיל.

יום אחד אולי לפני סקס רגיל תתחיל להגיד הוד מעלתך והיא כבר התרגלה שאתה סתם צוחק ואז אולי לאט לאט תכוון אותה.

להפוך אותה לנשלטת בהתחלה זה נראה לי קשה יותר.

מה שכן אפשר להחליף תפקידים במשחקים.

אולי תיתן לה קצת לתדלק איזה כוסית ויסקי.
FairyInChains​(מתחלפת){SimbaInCha}

Re: זה קל

IvoryDom כתב/ה:
אתה בונה כלוב מתכת בבית
נכנס לתוכו
ומחכה

כשהיא תחזור הביתה היא תשאל "מאמי איפה אתה"
זה השלב
שאתה צועק חזק

אני בכלוב
אני בכלוב.