Ajax the Great |
לפני 16 שנים •
19 באפר׳ 2008
בעיה ממנה אני סובל...
לפני 16 שנים •
19 באפר׳ 2008
Ajax the Great • 19 באפר׳ 2008
שלום, זו אמנם התגובה הראשונה שלי עם המשתמש, אבל זה כרית (למי שהכיר וזוכר אותי), אז אחרי תקופה ארוכה שלא הגבתי כאן... אני מניח שאני 'חוזר,' למרות שלא הייתי אף פעם חלק אינטגרלי מהקהילה כאן.
בכל מקרה, יש איזו בעיה קטנה שרציתי לדון בה אתכם, אני התעניינתי בפמדום כבר מגיל 16-17, היום אני מתקרב כבר לגיל 20 (יום הולדת ביום ארשון. =פ) ועדיין לא יצא לי להתנסות בפמדום היות ואין הרבה אנשים שמתעניינים בתחום שקרובים לגיל שלי, לפחות לא אז, דבר שגרם לי בנערותי לתסכול... האם אני טעיתי, ואני פשוט לא הכרתי את האנשים הנכונים? או שאין לי הרבה ברירות, אלא לחכות (אני מניח שיש כבר יותר אנשים בקהילה בגילי הנוכחי)? אני ממש גרוע בניסוח השאלה שלי, אז אני מניח שיהיה פשוט יותר אם תגידו לי מה דעתכם בנושא... |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
19 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
19 באפר׳ 2008
ים_yam(לא בעסק) • 19 באפר׳ 2008
אתה מעל גיל 18, אין כל מניעה שתתחיל להגיע למועדונים ( NO LIMIT ובקרוב גם לדאנג'ן) ותתחיל להתערבב ולהכיר אנשים. כך גם תוכל להתנסות ולצבור חוויות.
אתה רק בתחילת הדרך ועוד הרבה הרפתקאות מחכות לך אם רק תעז להתחיל... |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
19 באפר׳ 2008
Re: בעיה ממנה אני סובל...
לפני 16 שנים •
19 באפר׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 19 באפר׳ 2008
Albert Fish כתב/ה: שלום, זו אמנם התגובה הראשונה שלי עם המשתמש, אבל זה כרית (למי שהכיר וזוכר אותי), אז אחרי תקופה ארוכה שלא הגבתי כאן... אני מניח שאני 'חוזר,' למרות שלא הייתי אף פעם חלק אינטגרלי מהקהילה כאן.
בכל מקרה, יש איזו בעיה קטנה שרציתי לדון בה אתכם, אני התעניינתי בפמדום כבר מגיל 16-17, היום אני מתקרב כבר לגיל 20 (יום הולדת ביום ארשון. =פ) ועדיין לא יצא לי להתנסות בפמדום היות ואין הרבה אנשים שמתעניינים בתחום שקרובים לגיל שלי, לפחות לא אז, דבר שגרם לי בנערותי לתסכול... האם אני טעיתי, ואני פשוט לא הכרתי את האנשים הנכונים? או שאין לי הרבה ברירות, אלא לחכות (אני מניח שיש כבר יותר אנשים בקהילה בגילי הנוכחי)? אני ממש גרוע בניסוח השאלה שלי, אז אני מניח שיהיה פשוט יותר אם תגידו לי מה דעתכם בנושא... אני חושבת שהגעת לגיל שאפשר להתחיל כעקרון נראה לי שלשולט צעיר יהיה קשה יותר מלנשלט צעיר. |
|
מאותגר שכלית(נשלט) |
לפני 16 שנים •
19 באפר׳ 2008
בלי לזלזל
לפני 16 שנים •
19 באפר׳ 2008
מאותגר שכלית(נשלט) • 19 באפר׳ 2008
בעיה חמורה ביותר לפיה ישק דבר
העולם יבריא מתחלואיי האדם סדר עולמי חדש יכון והעיקר שתהייה בריא ומזל טוב |
|
הבוסית(שולטת) |
לפני 16 שנים •
20 באפר׳ 2008
לא נורא
לפני 16 שנים •
20 באפר׳ 2008
הבוסית(שולטת) • 20 באפר׳ 2008
אני בטוחה שבסופו של דבר תמצא מישהי שהגיל שלך לא יהווה עבורה בעיה בלתי ניתנת לפתרון
|
|