מקבי(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
22 באפר׳ 2008
מחירי שיחות סלולריות
לפני 16 שנים •
22 באפר׳ 2008
מקבי(מתחלף) • 22 באפר׳ 2008
זה זמן רב שלא בדקתי כמה עולה דקת זמן-אוויר... והנה, גונבה לאוזני שמועה שמעכשיו מחייבים לפי שנייה, ולא לפי 12 שניות. "מצויין!" חשבתי לעצמי. כעת, אוכל לחסוך מעט.
אבל לא! מסתבר שהעלו באופן ***דרסטי*** את מחירי השיחות! דקת זמן אוויר תעלה בין 60 אג' ל-74 אג' לדקה!! איך קרה דבר כזה, כזו עליה מטורפת במחירי השיחות, ולא נשמעה כל מחאה?! הדבר מזכיר את מחירי השיחות לפני שנים, אף לפני שנות האלפיים. כיצד קרתה הרגרסיה הזאת? איך משרד התקשורת נתן לכזו שחיתות מקום? וחשוב מכך - מה ניתן לעשות בכדי להחזיר לנו את מחירי השיחות ה'נורמליים' (כאילו ש-49\39 אג' זה סביר... אבל ניחא) ? הרי, בעידן שלנו, לא ניתן כבר לוותר על דיבור במכשיר הסלולרי, וחשבון הטלפון מאיים לתפוח בעשרות אחוזים, ואף לגדול כמעט פי שניים. מישהו יכול לשפוך אור על התמורה הנוראה הזאת? הייתכן שחייתי בבועה עד כה? |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
22 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
22 באפר׳ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 22 באפר׳ 2008
שטויות הם פועלים לטובתנו!
פחות קרינה.שנקדיש יותר זמן לחברה במקום שיחות טלפון ארוכות. יהיה לנו גם יותר שעות כוס במקום שעות אוויר עדיף. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
22 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
22 באפר׳ 2008
מקבי(מתחלף) • 22 באפר׳ 2008
נו, אני מחפש תשובות רציניות. מתי זה קרה ולמה? האם ישנם אנשים שמנסים לבטל את רוע הגזירה?
|
|
morgause(מתחלפת){מ} |
לפני 16 שנים •
22 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
22 באפר׳ 2008
morgause(מתחלפת){מ} • 22 באפר׳ 2008
ציטוט: שטויות הם פועלים לטובתנו! פחות קרינה
יכול להיות. אבל נראה לי יותר הגיוני במדינתנו המאורגנת-למופת, שלא זה מה שעומד בראש מעייניו של משרד התקשורת, ובכלל. בכל אופן, אני עוברת לאותת בעשן. שעות הזמינות שלי יפורסמו בהמשך. |
|