IvoryDom |
לפני 16 שנים •
28 באפר׳ 2008
קושיה
לפני 16 שנים •
28 באפר׳ 2008
IvoryDom • 28 באפר׳ 2008
אנימה כתב/ה: אז שכל אחת תבחר לה לאיזה פורום להכנס.
לא מתאים להן להכנס לסגור, אבל ליזון משמועות נכונות כן ולא, ולא לדעת מרוב רכילות מה נכון ומה לא- לא בטוח שזה עדיף. אם יש להן זמן להכנס לכלוב, אז שיקדישו עוד כמה דקות לדבר או לשמוע סאביות אחרות. בקיצ'ר- שתעשה כל אחת מה שבא לה. זו הרי לא חובה להחתים כרטיס בסגור. אני רק חושבת שזו כן החלטה נכונה להיות שם. ואיך תדעי אם בסגור זאת רכילות או השמצה ? הרי את שומעת צד אחד בלבד. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
28 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
28 באפר׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 28 באפר׳ 2008
אנימה כתב/ה: אז שכל אחת תבחר לה לאיזה פורום להכנס.
לא מתאים להן להכנס לסגור, אבל ליזון משמועות נכונות כן ולא, ולא לדעת מרוב רכילות מה נכון ומה לא- לא בטוח שזה עדיף. אם יש להן זמן להכנס לכלוב, אז שיקדישו עוד כמה דקות לדבר או לשמוע סאביות אחרות. בקיצ'ר- שתעשה כל אחת מה שבא לה. זו הרי לא חובה להחתים כרטיס בסגור. אני רק חושבת שזו כן החלטה נכונה להיות שם. אנימה, מרוב שאת מדגישה את העניין, זה כן מתחיל להשמע כמו חובה מה זו "רכילות" ומהן "עובדות" להגדרתך? אני לא רואה בעיה שסאביות יעבירו מידע בינהן, כפי שהן ממילא עושות (וכפי שהדומים, למקרה ולא ידעתן, גם עושים). לא רואה מקום להעלות ניקים על גבי הפורום. מי שאין לו מה להסתיר, ושלם עם מעשיו, יכול לחיות בשלום עם זה שמרכלים עליו, ומפיצים גם שקרים וסילופים. אנשים ראויים יכולים לבדוק את האמת עבור עצמם. אני לא מדברת דווקא על ללכת ל "דום המסוכן" ולהסתשן איתו, אבל לפנות לאנשים שיודעים את האמת ממקור ראשון, ולאו דווקא שייכים לאותה קליקה. |
|
עוגיעוגי(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
28 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
28 באפר׳ 2008
עוגיעוגי(לא בעסק) • 28 באפר׳ 2008
אייבורי,
עצם זה שאתה יודע שהוגשו תלונות רק נגד מאסטר אור, לא אומר שזו המציאות, הוגשו תלונות ונגד רבים, כי יש פה באמת אנשים מסוכנים אבל לצערנו המערכת המשפטית מסרבת לנקוט צעדים משפטיים נגד אונס שנעשה באמתלה של בדס"מ – לפיכך, מחובתנו, לפחות אלה מאתנו שאכפת להם, לנסות לעצור את הדברים כאן ולפני שקורה משהו. כשאני הגעתי לכאן לראשונה, לפני חמש שנים, לא ידעתי עם מי לדבר ועם מי להתייעץ, קראתי באלפוני וידעתי מה לעשות ואיך להיזהר אבל לא לגבי מי. התייעצתי עם מישהי שהיתה משוייכת למאסטר אור והיא הציעה לי לדבר איתו אבל אז צצו כל מיני אנשים שהזהירו אותי להתרחק ומייד ונלחצתי, אז נפגשתי עם מישהו שאף אחד לא שמע עליו ואמרו שאם הוא לא מוכר, כנראה שהוא בסדר. בסופו של דבר, למרות שעשיתי כל מה שצריך לעשות כדי להיזהר, נפלתי לידיים של מפלצת שגורמת למאסטר אור להראות כמלאך, (ואני אומרת את זה היום אחרי היכרות עמוקה עם שניהם). אני חושבת שאם אז היה קיים פורום סאביות והייתי מודעת לקיומו ולרשימות שיש שם, אולי דברים היו יכולים להיות שונים. הייתי פעילה בעבר בפורום סאביות באתר אחר אבל לא היה לי מושג שיש גם כאן אחד כזה וזה האתר הכי גדול ונפוץ שיש, וחבל שזה לא מפורסם יותר במקום בולט, עד לרגע זה אין לי מושג איך מגיעים לפורום המדובר ומה עושים שם בדיוק. בקיצור, אין לי מושג מה המניעים של מנגינה אבל נראה לי שהשאלה שלה סופר לגיטימית בעולם, גם אם היא עולה בפעם המיליון. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
28 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
28 באפר׳ 2008
עוגיעוגי, יש לך טעות גדולה. אין באתר הכלוב פורום סאביות סגור.
|
|
עוגיעוגי(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
28 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
28 באפר׳ 2008
לא אמרו שנריסה מנהלת את הפורום הזה?
אז בכלל יש בעיה רצינית, יש לך מושג למה אין? |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
28 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
28 באפר׳ 2008
עוגיעוגי כתב/ה: לא אמרו שנריסה מנהלת את הפורום הזה?
אז בכלל יש בעיה רצינית, יש לך מושג למה אין? נריסה מנהלת את פורום הסאביות הסגור בפורטל הבדס"מ. למה אין בכלוב פורום סגור? לא יודעת. שיקול של כלובי. |
|
עוגיעוגי(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
28 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
28 באפר׳ 2008
חבל מאד.
|
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
28 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
28 באפר׳ 2008
עוגיעוגי כתב/ה: חבל מאד.
אולי עכשיו, לאור הדרישה, הוא ישקול מחדש. |
|
עוגיעוגי(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
28 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
28 באפר׳ 2008
תמיד אהבתי את האופטימיות שלך
|
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
28 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
28 באפר׳ 2008
עוגיעוגי כתב/ה: תמיד אהבתי את האופטימיות שלך
לדעתי כלובי מפסיד מזה, כי סאביות נרשמות לאתרים אחרים רק בשביל הסגורים שם. אגב מותק, אם עדיין חשוב לך, למה שלא תירשמי באמת לאחד מהסגורים (ל א בקינק... ) תשמעי, לגבי מה שאמרת. לפני חמש שנים, הקהילה באמת הייתה עדיין בחיתוליה. אני לא זוכרת אם היה כבר אז פורום סגור איפשהו, אבל אני בטח שלא ידעתי עליו. החדשות לרוב לא ממש מתמצאות, מסונוורות על ידי פנטזיה שהדחיקו במשך כל חייהן, וחלקן אפילו, השם ישמור, לא שולטות מספיק ברזי המחשב כדי למצוא את כל המידע הזה. היום דברים יכולים להראות אחרת. לגבי מה שאמרת על המשטרה- זאת עובדה? מדיניות מוצהרת שלהם? זה מאוד משמעותי מה שאמרת, שאם מדובר באונס בחסות הבדס"מ, הם מסרבים לנקוט בצעדים... |
|