gilsherr |
לפני 16 שנים •
30 באפר׳ 2008
שאלה או שתיים
לפני 16 שנים •
30 באפר׳ 2008
gilsherr • 30 באפר׳ 2008
1. לא הבנתי, מה כל-כך דום במסוכן?
2. האם העקרון המנחה אותי: כשהיא מתחילה להנות אני מפסיק, הופך אותי למסוכן? או סתם למאנייק? |
|
טיגריס כחולה |
לפני 16 שנים •
30 באפר׳ 2008
די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לפני 16 שנים •
30 באפר׳ 2008
טיגריס כחולה • 30 באפר׳ 2008
שמישהו כאן יתן מלת ביטחון , משהו!! מבטיחה לתת את הכבוד הראוי לה מהיום והלאה.
עכשיו כל מיני דביליסטים מנסים לתפוס טרמפ ולהראות לנו את תסביך גיל הטיפשעשרה שלהם , בו הם ניסו נואשות לחקות את ג'וני בוי מ'גריז', כי הם רעיםםםם ומאגניבים כל כך ?? |
|
gilsherr |
לפני 16 שנים •
30 באפר׳ 2008
Re: די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לפני 16 שנים •
30 באפר׳ 2008
gilsherr • 30 באפר׳ 2008
טיגריס כחולה כתב/ה: שמישהו כאן יתן מלת ביטחון , משהו!! מבטיחה לתת את הכבוד הראוי לה מהיום והלאה.
עכשיו כל מיני דביליסטים מנסים לתפוס טרמפ ולהראות לנו את תסביך גיל הטיפשעשרה שלהם , בו הם ניסו נואשות לחקות את ג'וני בוי מ'גריז', כי הם רעיםםםם ומאגניבים כל כך ?? איך ידעת? הוא היה מודל החיקוי שלי בנעוריי! ( ג'וני בוי) אהה....פתאום נזכרתי....זו לא את שנפלת ברשתו של "הילד הרע" התורן של הכלוב? ההוא שיודע? לא, זה לא יכול להיות! עכשיו ברצינות, תקראי שוב ותנסי להבין למה באמת התכוונתי, אני בטוח שאת מסוגלת. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
30 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
30 באפר׳ 2008
בלוסום(לא בעסק) • 30 באפר׳ 2008
gilsherr כתב/ה: טיגריס כחולה כתב/ה: שמישהו כאן יתן מלת ביטחון , משהו!! מבטיחה לתת את הכבוד הראוי לה מהיום והלאה.
עכשיו כל מיני דביליסטים מנסים לתפוס טרמפ ולהראות לנו את תסביך גיל הטיפשעשרה שלהם , בו הם ניסו נואשות לחקות את ג'וני בוי מ'גריז', כי הם רעיםםםם ומאגניבים כל כך ?? איך ידעת? הוא היה מודל החיקוי שלי בנעוריי! ( ג'וני בוי) אהה....פתאום נזכרתי....זו לא את שנפלת ברשתו של "הילד הרע" התורן של הכלוב? ההוא שיודע? לא, זה לא יכול להיות! עכשיו ברצינות, תקראי שוב ותנסי להבין למה באמת התכוונתי, אני בטוח שאת מסוגלת. גילשר, אחד אפס...אין מה לעשות טיגריס - HE GOT YOU THERE ולענייננו: דיווח על דום מסוכן - אני בעד לעשות את זה פומבי, מבחינת "יראו וייראו" לגבי עצם העניין, אמנם עד נקודה מסויימת זה ענין יחסי - מה שטוב לאחת לא טוב לאחרת. אבל אם נצא מנקודת הנחה שכולנו פה כדי להנות, הרי מקרים כמו של הרוקדת למשל - אין פה שום דבר שקשור לבדסמ - זו היתה תקיפה. ניצול ציני. (אונס?). אדם כזה הוא מסוכן (לא! הוא לא דום לא שולט ולא בטיח!). הבעיה היא, שבגלל שהכל כל כך יחסי פה ומה שמתאים לאחת לא מתאים לאחרת, איך באמת יודעים מי מסוכן ומי לא? זו שאלה באמת קשה, וללא ספק צריך לתת עליה את הדעת. אז נשלטות יקרות - בואו ננסה באמת לענות עליה - מנסיונה של כל אחת. האם יש קווים מנחים למישהו שיגרמו לו להחשב מסוכן? |
|
טיגריס כחולה |
לפני 16 שנים •
30 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
30 באפר׳ 2008
טיגריס כחולה • 30 באפר׳ 2008
[quote="חתולונת1607"]
gilsherr כתב/ה: טיגריס כחולה כתב/ה: שמישהו כאן יתן מלת ביטחון , משהו!! מבטיחה לתת את הכבוד הראוי לה מהיום והלאה.
עכשיו כל מיני דביליסטים מנסים לתפוס טרמפ ולהראות לנו את תסביך גיל הטיפשעשרה שלהם , בו הם ניסו נואשות לחקות את ג'וני בוי מ'גריז', כי הם רעיםםםם ומאגניבים כל כך ?? איך ידעת? הוא היה מודל החיקוי שלי בנעוריי! ( ג'וני בוי) אהה....פתאום נזכרתי....זו לא את שנפלת ברשתו של "הילד הרע" התורן של הכלוב? ההוא שיודע? לא, זה לא יכול להיות! [/b][/size][/color] אהה... אז עכשיו הבנתי במה מדובר... אתה "היודע איך" WANNABE (: החלפת דמות נערצת? (שמעת בייבי ? יש לך גרופי כאן..) הייתי כותבת שהדבר היחידי שמסוכן בו , זו המיוחדות שבו שגורמת לכל מיני אנשים לרצות לחקות אותו. רק מה- הם רואים רק את השאריות שהוא זורק להם , כי ממילא הם לא מסוגלים לראות כלום מעבר. הייתי כותבת את כל זה, אבל אני לא אהרוס את שמו הרע אז תשכחו מזה. |
|
האיש בשחור(שולט) |
לפני 16 שנים •
30 באפר׳ 2008
מסוכן שמסוכן (על משקל אום שמום)
לפני 16 שנים •
30 באפר׳ 2008
האיש בשחור(שולט) • 30 באפר׳ 2008
וואאאוו כל כך הרבה עמודים וזה אחרי שדשו בנושא הזה כבר עשרות פעמים (ולא, אל תתפתו לחשוב אפילו לרגע שהתעמקתי).
במקום לבלבל את המוח ולהשחית את זמנכם על תילי תילים של גיבובי שטויות חסרות תוחלת, לכו והתענגו על בדס"מ איכותי, מסעיר ושפוי. מסוכנים נמאסתם!!! |
|
אנימה |
לפני 16 שנים •
30 באפר׳ 2008
Re: שאלה או שתיים
לפני 16 שנים •
30 באפר׳ 2008
אנימה • 30 באפר׳ 2008
gilsherr כתב/ה: 1. לא הבנתי, מה כל-כך דום במסוכן?
2. האם העקרון המנחה אותי: כשהיא מתחילה להנות אני מפסיק, הופך אותי למסוכן? או סתם למאנייק? סתם מנייאק, אבל עם אוטוביוגרפיה : ) |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 16 שנים •
30 באפר׳ 2008
מה אתה ממהר להסיק מסקנות?
לפני 16 שנים •
30 באפר׳ 2008
*מנגינה*{התווים שלו} • 30 באפר׳ 2008
אדון וחבר. כתב/ה: ומנגינה זה מופנה אלייך אישית. מישהי שפנתה אלייך ושאלה עליי אמרת לה שאת יודעת שאני "דום ראוי" וזה מחמיא.אבל את לא יודעת דבר וחצי דבר עליי כמו שאת לא יודעת על אחרים אלא רק משמועה!!!! בקיצור בדרך כלל בביצה הזו ומיום ליום מתגלה כביצה גדולה יותר יש המון אינטרסים המון אנשים שלא ילכלכו..רק יתרגמו לך בצורה כזו שתביני שהם ..הם הכי טובים.. וכמובן כמעט ב50 אחוז מהמיקרים זה ישתלם להם..זו השקעה בטוחה בסשנים עתידיים או סתם זיון. וכמובן סאביות שהיו מול דום מסויים ומכל מיני סיבות החליטו ללכלך.. יש לי מסר מ"סאבית" פה בכלוב..שמודה שמלכלכת עליי בגלל שלא התיחסתי.. בקיצור אני יכול לספר לך המון דברים שיראו לך כמה סאביות משקרות בדיוק כמו שולטים לצערי כבר יצא לי להכיר פה כאלה ש"נלחמו" בעוולות..אבל ברגע שחברים שלהם עשו זאת אז הם נדמו... בסופו של יום כולנו אנשים מבוגרים יודעים להחליט בשביל עצמינו ובסופו של דבר זכות הבחירה היא בידינו!!!! חצי מהבעיה פה בכלוב זה הליכלוך של מאחורי הקלעים..ויש כל כך הרבה שבאמת נמאס ממנו תהיו בוגרים תגדלו לכם חיים.. ואולי אז אולי תפסיקו לעסוק כל היום ברפש ובכלל אני חושב שמומלץ שכל אחת מהסאביות פה תנהג לפי מה שמרגיש לה הכרתי פה כמה נשים מדהימות חזקות חכמות שאני בטוח שיוכלו להסתדר ללא עזרה כזו או אחרת Av להגיד לך את האמת התגובה הזו שלך מזה איכזבה אותי ככה אתה ממהר להסיק שסתם עניתי לך בחטף לגביך? אתה לא מכיר אותי אתה לא יודע מה הקשרים שלי פה את מי אני מכירה עם מי אני מדברת אולי אני יודעת עליך קצת יותר מימה שנדמה לך? אולי אם אמרתי שאתה ראוי אז זה כך? ואתה יודע מה אני מתנצלת שפירגנתי לך אני מבינה שזה ממש לא עשה לך טוב ריבונו של טבריה גם כשבאים לפרגן למישהו שמגיע לו גם זה כבר לא טוב??????? |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 16 שנים •
30 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
30 באפר׳ 2008
טיגריס כחולה כתב/ה: שמישהו כאן יתן מלת ביטחון , משהו!! מבטיחה לתת את הכבוד הראוי לה מהיום והלאה.
עכשיו כל מיני דביליסטים מנסים לתפוס טרמפ ולהראות לנו את תסביך גיל הטיפשעשרה שלהם , בו הם ניסו נואשות לחקות את ג'וני בוי מ'גריז', כי הם רעיםםםם ומאגניבים כל כך ?? כל כך רע לך יקירתי? באמת שלא היית צריכה היינו מסתדרים גם אם לא היית מגיעה לפה לא יכולה לסבול את אלו שלא נאה להם שדיון הופך לפורה וחייבים פשוט חייבים לדחוף את דעתם הלא רלוונטית על כך. |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 16 שנים •
30 באפר׳ 2008
לא מבינה
לפני 16 שנים •
30 באפר׳ 2008
האיש בשחור כתב/ה: וואאאוו כל כך הרבה עמודים וזה אחרי שדשו בנושא הזה כבר עשרות פעמים (ולא, אל תתפתו לחשוב אפילו לרגע שהתעמקתי).
במקום לבלבל את המוח ולהשחית את זמנכם על תילי תילים של גיבובי שטויות חסרות תוחלת, לכו והתענגו על בדס"מ איכותי, מסעיר ושפוי. מסוכנים נמאסתם!!! למה אתה נכנס למקום שגורם לך סבל? לא חבל.......!? לך תתענג בדרכך ותעזוב את הדיון בשקט |
|