צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

פיגוע

ThePassionMaster
לפני 20 שנים • 2 בפבר׳ 2004

פיגוע

ThePassionMaster • 2 בפבר׳ 2004
מזהים את המילה ?
זו מילה שכיום מייחסים אותה, לאירוע טירור, לרוב כזה שקורה במדינה שלנו.
אתם יודעים מה המשמעות האמיתית של המילה הזו ?
זוועה.
זה משפחות שנשארות מיותמות מיקיריהן
זה משפחות שצריכות לתמוך באותם אלה שלפעמים עם כל כמה שזה נשמע זוועה לומר - לא זכו למות. אותם נכים שעבורם הפיגוע הוא תפנית מרכזית בחייהם, כזו שהרסה את אותם חיים חופשיים ומאותו יום הם נזקקים לעזרת קרוביהם ואחרים בכדי לעשות את המשימות היומיות הפשוטות ביותר.
זה יחידים שלאחר אותו רגע נורא של פיגוע נשארו ללא קרובי משפחה בעצם, יחידים שאיבדו את כל משפחתם ברגע אחד.

בעבר הלא רחוק, פיגוע היה מפסיק את השידורים הרגילים בטלויזיה והרדיו, עד שבשלב מסויים, רשת זו או אחרת העיזה לא להפסיק את שידוריה באמצע על מנת לסקר פיגוע ואז קמו אנשים וצעקו איך הם מעיזים, היום אף אחד לא קם לצעוק איך היום לא מפסיקים את רצף השידורים הרגיל על מנת לשדר את סיקור הפיגוע (לא שזה עושה טוב הסיקורים האלה), נרצח אחד או שניים או שלושה בפיגוע טירור יצטרכו להמתין בסבלנות עד לחדשות השעה הקרובה.

בואו ניזכר מהו פיגוע.
אזהרה:
בסרטון זה מצולמים גם חלקי גופות.
לי שלחו את הסרטון הזה, אבל אבא שלי אמר שהמקור נמצא באתר משרד החוץ, אני מניח שסרטון זה נועד לרשתות הזרות.
אבל אני חושב שהרשתות הזרות הן על הXXX שלי וקודם אנחנו צריכים לראות את הסרטון הזה ולהתעורר.
כי משהו חייב להעשות.

mms://server31.castup.net/server12/98463076-49.wmv?s=c9ce3cebd341410facbefaabd8f66fe0&rid=401302046509790&ct=IL&rg=BZ
ThePassionMaster
ThePassionMaster • 2 בפבר׳ 2004
שימו לב ל"יש פיזור לא רגיל" שהצלם פולט מבלי משים מהפה.
אני משוכנע שזה לא הפיגוע הראשון שהוא רואה.
מדהים איך שטירוף כזה במדינה שמנהלת אורח חיים תקין הופך למציאות שמתרגלים אליה.

גם ה"מה המצב ? מה נשמע ?" שהחבר של הצלם שואל אותו לא מסתדר עם התמונות שרצות במקביל.
זיקית

נהיינו..

זיקית • 2 בפבר׳ 2004
נהיינו אטומים. אדישים.

לטוב ולרע..

אני את הדמעות מזילה במרוכז כמה פעמים בשנה.

icon_cry.gif
Rocco​(שולט)
Rocco​(שולט) • 2 בפבר׳ 2004
בכל חברה יש את המובילים שלה אותם אנשים שמנוטים את הדרך
עפ"י התנהגותם והתנהלותם אותה חברה מתנהגת...!