*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
משהו מעניין
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
*מנגינה*{התווים שלו} • 7 במאי 2008
באחד הפורומים של בני הנוער מצאתי את השאלה הבאה:
--------------------------------------- "מה קורה כשבחור מפליק לבחורה?" ----------------------------------------- הנה כמה תשובות נבחרות שהגיבו לשאלה זו: א. שהוא אלים , ואני לא אתפלא אם הבחורה הזו תעזוב אותו. ב. שהוא מתחיל איתה ג. אממ שהוא מתחיל איתה ושהוא חושק בה ד. שהוא רודף נשים ורצה רק לגעת... ה. מזה אומר? שהוא אידיוט! ושצריך להעיף אותו מהררר ו. או שהוא חרמן או שהוא לא יודע איך להתחיל עם בחורות .. XD ז. לאחרונה קרה לי מצב דיי הזוי , אישה מבוגרת בת 30+ דחפה אותי בטעות כאילו וניצלה ת'הזדמנות לצבוט לי בתחת הייתי המום #_# WTF קורה עם האנשים היום !? ועכשיו זאת גם לא הטרדה כאילו היא דחפה אותי יכול לקרות כל דבר קיצור יצאתי מבסוט מזה אבל סתם הקטע ^_^ ח. בטח סתם נימפומנית עם פטיש לצעירים . ----------------------------------------------------------------------- לפי מגוון התשובות שכאן ויש שם עוד תשובות רבות באותו סיגנון נראה לכם שיש עתיד לבדסמ ? האם הנוער ימשיך את דרכינו? |
|
אומרטה(שולט) |
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
אומרטה(שולט) • 7 במאי 2008
הנוער ימשיך את דרכינו? ?
אני לא רואה קשר לבדסמ כשבחור צעיר מפליק לבחורה שהוא לא מכיר או אישה בת 30 דוחפת נער צעיר בלי רשותו וצובטת בישבנו. בנעוריך או בבגרותך נגעת באנשים זרים בלי רשותם?? באיזה אתר נמצא פורום הנוער הזה? הם מספרים על הטרדות מיניות ולא על בדסמ. את לא רואה את ההבדל?? |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
הבהרה
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
*מנגינה*{התווים שלו} • 7 במאי 2008
אולי זה לא הובן מהודעתי הראשונה אבל הבחורה שהעלהת את הנושא חברה של אותו בחור ואפילו ציינה שהיא "מאוהבת בו קשות"
עוד פרט אחד בני הנוער באותה קהילה הם בשנות 17-20 לערך אותו אחד שסיפר על הבחורה שדחפה אותו הוא מעל גיל 30 האם עכשיו הקשר הבדסמי מובן? |
|
Brave Dwarf |
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
Re: הבהרה
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
Brave Dwarf • 7 במאי 2008
*מנגינה* כתב/ה: אולי זה לא הובן מהודעתי הראשונה אבל הבחורה שהעלהת את הנושא חברה של אותו בחור ואפילו ציינה שהיא "מאוהבת בו קשות"
עוד פרט אחד בני הנוער באותה קהילה הם בשנות 17-20 לערך אותו אחד שסיפר על הבחורה שדחפה אותו הוא מעל גיל 30 האם עכשיו הקשר הבדסמי מובן? לא. אבל אל תפריעי לעצמך עם תגובתי. לאחרונה פתחת פה פוסט שהזקיר לכל המגיבים לא את האמא אלא את הסבתא של הסבא של האמת. אגב, את יודעת מה הקשר בין עיראקי ל BDsM? חרטומי נעליו שפיציים וגופו עטוי נמנמת מפוספסת. ואם זה לא ברור, הוא בן ארבעים. בערך. |
|
נוריתE |
לפני 16 שנים •
8 במאי 2008
לפני 16 שנים •
8 במאי 2008
נוריתE • 8 במאי 2008
בהתחשב בזה
שבכמה שנים האחרונות, הגיל הממוצא בקהילה, ירד פלאים.. ובני גילי נחשבים/ות כר ל"זקנים מופלגים" אני מזה לא מתפלאת... רק הקטע הוא שאצלהם/ן זה לרוב (תודה לאל) טראנד חולף. למרות ,שאני לא חושבת שהללו שציטטת חושבים על SM (אני ניכנסת עכשיו, ל"כוננות ספיגה" ) |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
8 במאי 2008
Re: הבהרה
לפני 16 שנים •
8 במאי 2008
פעם פרח(נשלטת) • 8 במאי 2008
*מנגינה* כתב/ה: אולי זה לא הובן מהודעתי הראשונה אבל הבחורה שהעלהת את הנושא חברה של אותו בחור ואפילו ציינה שהיא "מאוהבת בו קשות"
עוד פרט אחד בני הנוער באותה קהילה הם בשנות 17-20 לערך אותו אחד שסיפר על הבחורה שדחפה אותו הוא מעל גיל 30 האם עכשיו הקשר הבדסמי מובן? לא ברור היכן הבדס"מ. האם העובדה שהבחורה מאוהבת, או שהאישה היא מעל גיל 30, משנים את העובדה שמדובר באקטים אלימים, משהו שנעשה לא בהסכמה, ומהווה הטרדה מינית לכל דבר ? |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
8 במאי 2008
לפני 16 שנים •
8 במאי 2008
Lakshmi(נשלטת) • 8 במאי 2008
שאלה טיפשית במיוחד.
ברגע שיש מודעות לתחום,יש המשכיות גם כן.. ולמה כולם צריכים להיות פה כ"כ חפרנים להכניס לפוליטיקות ופילוסופיות שממכם והלאה.. איף,לקרוא תגובות מפוסט שלם זה כ"כ מעיק... |
|
morgause(מתחלפת){מ} |
לפני 16 שנים •
8 במאי 2008
לפני 16 שנים •
8 במאי 2008
morgause(מתחלפת){מ} • 8 במאי 2008
ציטוט: האם הנוער ימשיך את דרכינו?
1. יש לנו "דרך"? 2. מהי דרכינו? 3. מי זה "אנחנו"? אנשים הם אנשים הם אנשים. לא משנה באיזו תקופה הם חיים. ונראה לי שאפשר לומר בקירוב גס שכולם אותו הדבר....כמו שהיו סאדומזוכיסטים פעם, ויש עכשיו, כך יהיו גם בעתיד. ואולי ימציאו משהו אחר. |
|