FrozenLips |
לפני 16 שנים •
26 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
26 באפר׳ 2008
FrozenLips • 26 באפר׳ 2008
כן כן כן כן כן
|
|
AIR(נשלט) |
לפני 16 שנים •
4 במאי 2008
לפני 16 שנים •
4 במאי 2008
AIR(נשלט) • 4 במאי 2008
"זה לא נגמר עד שהגברת השמנה שרה"
|
|
the_drow(שולט) |
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
the_drow(שולט) • 7 במאי 2008
לעזאזל, לא ראיתי כלום!
אם הייתי יודע הייתי קונה כרטיס. |
|
אומרטה(שולט) |
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
אומרטה(שולט) • 7 במאי 2008
יש סיכוי לשידור חוזר של אחד מערבי המיילדום?
|
|
mind games(מתחלפת) |
לפני 16 שנים •
9 במאי 2008
לפני 16 שנים •
9 במאי 2008
mind games(מתחלפת) • 9 במאי 2008
מיילדום נוסף יכול להיות מעולה!
|
|
the_drow(שולט) |
לפני 16 שנים •
9 במאי 2008
לפני 16 שנים •
9 במאי 2008
the_drow(שולט) • 9 במאי 2008
mind games כתב/ה: מיילדום נוסף יכול להיות מעולה!
יכול להיות מדהים! אני מחכה שיהיה אחד כזה מאז שנכנסתי לקהילה. פשוט הייתם צריכים לפרסם יותר! אני לא ידעתי על זה כלום. |
|
teacher(שולט) |
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
ערבי המיילדום
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
teacher(שולט) • 10 במאי 2008
לכל מי שמעוניין להצטרף לערבי המיילדום, הכפתור הזה שאתם רואים כאן, זה בדיוק הכפתור שעליו צריך להקליק כדי להתחיל את התהליך והוא נמצא באתר מיילדום. אי אפשר להרשם על ידי הודעה בפורומים, אי אפשר לבוא כדי לצפות בלבד, אי אפשר לבוא בלי בת זוג (לגברים) אין אפשרות להתווכח על הדרס-קוד היחודי זה אירוע פרטי ואי אפשר להיכנס בלי הזמנה מי שנרשם מצורף לרשימת התפוצה של המיילדום ומקבל מידע באופן אישי. יש לקחת בחשבון שאנחנו צריכים להכיר, והצטרפות לרשימה אינה מבטיחה כניסה, גם לא את קבלת המידע במייל. בניגוד לפעמים הקודמות, לא יהיו פירסומים מקדימים בפורומים, והדרך להירשם היא רק באופן אישי. אם אתם חושבים שזה יכול לעניין מישהו שאתם מכירים, שלחו להם את הלינק, שיירשמו, ואנחנו נמשיך משם. teacher |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
11 במאי 2008
לפני 16 שנים •
11 במאי 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 11 במאי 2008
כל הכבוד, טיצ'. אתה בסדר, אתה
|
|
the_drow(שולט) |
לפני 16 שנים •
13 במאי 2008
Re: ערבי המיילדום
לפני 16 שנים •
13 במאי 2008
the_drow(שולט) • 13 במאי 2008
teacher כתב/ה: לכל מי שמעוניין להצטרף לערבי המיילדום, הכפתור הזה שאתם רואים כאן, זה בדיוק הכפתור שעליו צריך להקליק כדי להתחיל את התהליך והוא נמצא באתר מיילדום. אי אפשר להרשם על ידי הודעה בפורומים, אי אפשר לבוא כדי לצפות בלבד, אי אפשר לבוא בלי בת זוג (לגברים) אין אפשרות להתווכח על הדרס-קוד היחודי זה אירוע פרטי ואי אפשר להיכנס בלי הזמנה מי שנרשם מצורף לרשימת התפוצה של המיילדום ומקבל מידע באופן אישי. יש לקחת בחשבון שאנחנו צריכים להכיר, והצטרפות לרשימה אינה מבטיחה כניסה, גם לא את קבלת המידע במייל. בניגוד לפעמים הקודמות, לא יהיו פירסומים מקדימים בפורומים, והדרך להירשם היא רק באופן אישי. אם אתם חושבים שזה יכול לעניין מישהו שאתם מכירים, שלחו להם את הלינק, שיירשמו, ואנחנו נמשיך משם. teacher מה שאומר שאני צריך לבוא עם בת זוג לערב. יאללה לעבודה. |
|
AIR(נשלט) |
לפני 16 שנים •
16 במאי 2008
Re: ערבי המיילדום
לפני 16 שנים •
16 במאי 2008
AIR(נשלט) • 16 במאי 2008
teacher כתב/ה: לכל מי שמעוניין להצטרף לערבי המיילדום, הכפתור הזה שאתם רואים כאן, זה בדיוק הכפתור שעליו צריך להקליק כדי להתחיל את התהליך והוא נמצא באתר מיילדום. אי אפשר להרשם על ידי הודעה בפורומים, אי אפשר לבוא כדי לצפות בלבד, אי אפשר לבוא בלי בת זוג (לגברים) אין אפשרות להתווכח על הדרס-קוד היחודי זה אירוע פרטי ואי אפשר להיכנס בלי הזמנה מי שנרשם מצורף לרשימת התפוצה של המיילדום ומקבל מידע באופן אישי. יש לקחת בחשבון שאנחנו צריכים להכיר, והצטרפות לרשימה אינה מבטיחה כניסה, גם לא את קבלת המידע במייל. בניגוד לפעמים הקודמות, לא יהיו פירסומים מקדימים בפורומים, והדרך להירשם היא רק באופן אישי. אם אתם חושבים שזה יכול לעניין מישהו שאתם מכירים, שלחו להם את הלינק, שיירשמו, ואנחנו נמשיך משם. teacher נ.ב - הנה לינק ישיר לאתר : http://www.maledom.co.il/phpsite/index.php |
|