סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

ערב מיילדום - החלטתי להגיב

Rocco​(שולט)
לפני 20 שנים • 3 בפבר׳ 2004
Rocco​(שולט) • 3 בפבר׳ 2004
אמילי את אפילו לא יודעת כמה אני מבין אותך ...
en1
en1
en1 • 3 בפבר׳ 2004
אם יש משהו שאסור לעשות, זה להיכנס בין סאבית לאדון שלה.
כל יחסים כאלו כל כך שונים מאחרים ואי אפשר לשפוט אותם מהצד... כי פשוט אין לך שמץ מושג מה הולך ביניהם.
אני מודה שגם אני לפעמים חוטאת בשיפוטיות כלפי אדונים מסויימים, אך לעולם לא אעיז להגיד משהו רע על אדון בפני הסאבית שלו... זה פשוט לא ענייני.
החטטנות וההעזה האלה בהחלט יכולים להטריף.
אני לא מכירה אותך, אבל אני בהחלט מעריכה אותך (הרמת עם טיצ'ר ערב מעולה). נראה לי שיש כאן עוד רבים כמוני.
עוד כמה ימים החוסר שקט יעבור.
בינתיים, תהני מהתגובות שאת מקבלת כאן : )
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 3 בפבר׳ 2004
לא מבין למה שמישהי תבוא במטרה לרגל ולהרוס, לא מבין גם את החשאיות-לכאורה שמצריכה-לכאורה "איסוף פרטים" על הערב, בהתחשב בעובדה שאנשים בקהילה אינם אילמים ונוהגים לדבר ביניהם וגם לכתוב שרשורי תגובה לערבים כאלה, ואם כבר בשרשור תגובה עסקינן - לא מבין בכלל מה הטעם להשאר סטריליים-לכאורה (שלושה לכאורה בתגובה אחת, שימו לב) ולשמור-לכאורה על עילום כינוי של אותה סאבית כאשר בשרשור התגובות השני לערב המיילדום מתארת סאבית אחת נסיבות דומות מאד על עצמה (אבל אולי היו שם שתיים כאלה, לא אקפוץ למסקנות).
בקיצור, אני לא מבין למה משהו שמושקע בו רק רצון טוב מתגלגל במחוזותינו לכדי כך.
nerissa​(אחרת)
nerissa​(אחרת) • 3 בפבר׳ 2004
את צודקת בזה, אמילי.

מה שהעכיר מעט את הערב עבורי היו אלה שהורשו להיכנס למרות שלא היו ברשימה הסגורה, שבאו כמציצנים נטו. לא השתתפו, לא היו חלק מהאירוע - רק עמדו בצד והסתכלו בנו כאילו אנחנו ההצגה הפרטית שלהם.
אני לא יודעת אם שמת לב - אבל לא הרבה אחרי שנכנסו אותה קבוצת אנשים, נעמדו בצד ורק צפו בנו - אני וברק פרשנו.
זה עשה לי לא נעים.

זה לא קילקל את הערב רק קצת הכעיס.
העדפנו לפרוש בשיא .
לא היה נעים לי לראות את אותה סאבית עומדת וצופה בנו כשהיא לבושה. היא היתה נטע זר. נקודה.
לא היה לי נעים כשעוד שני זוגות "רק באו להציץ" כי אנחנו לא ה"שואו" של אף אחד.

או שאנשים הם חלק מהערב ומהחוקים הנוקשים שנדרשו מכולנו - או שהם באים כמיצצנים.

מאוד מקווה שהחריץ הזה בחומה המדהימה של הערב ייסתם בערבים הבאים icon_smile.gif
Rocco​(שולט)
Rocco​(שולט) • 3 בפבר׳ 2004
איזה מציצנים נכנסו בדיוק ?
nerissa​(אחרת)
nerissa​(אחרת) • 3 בפבר׳ 2004
עניתי לך בפרטי.
melody
melody • 3 בפבר׳ 2004
אלי הגיעו רק הדים חיוביים במיוחד לגבי אותו ערב, ועל כך כל הכבוד.
יחד עם זאת, אני כולי "אושר ושמחה", שאדוני ואני החלטנו לא להצטרף....כי הנה מתחילה החגיגה....

כיוון שלא הייתי שם, אני מנועה מלהגיב לעניין ההתערבות. אני רק יודעת ששרשורים לגבי התערבות בסשן עלו כבר בעבר, ונשמעו הערות לכאן ולכאן. גם לא שמעתי את הצד השני ואין לי מושג מיהו, ובמקרה הזה מי היא, אבל אני שוב רואה כאן התחלה של לינץ' קטן.

בכל אופן אמילי , ההתרשמות הכללית והאישית שלי היא, שקיים קשר יפה במיוחד בינך לבין F. אז מה בעצם איכפת לך אם הושמעו או לא הושמעו הערות ... ?

בנוגע ללבוש של אותה סאבית, כבר נאמר לפני, שלא היה צורך להכניס אותה.
החלטתם על אווירה מסוימת באותו ערב, כתבתם כללים ואתם עצמכם לא עמדתם בהם, בכך שאיפשרתם לה להצטרף. הפרתם כלל נוסף, חשוב יותר, בכך שהכנסתם אנשים שלא נרשמו.
אני לא רואה סיבה כעת, לבוא ולהאשים אותה שנכנסה לבושה .
Agnon​(שולט)
Agnon​(שולט) • 3 בפבר׳ 2004
מנצל את הבמה כדאי להודות לאמילי ולטיצ'ר על ארגון הערב.
הציפיות שלי לא היו גבוהות. ומוכרח לציין שמאוד נהנתי ויותר מזה גם משהוא מאותו ערב השאיר לי תחושה נעימה ומחשבות עוד כמה ימים אחרי. ועל כך תודה לכם וגם לשאר באי הערב שהיו מה שהיו ועשו מה שעשו.

ואמילי
אני מקווה שתחושת העלבון שלך לא תרפה ידיים לגבי העתיד.
למרות שלא קל. תחשבי על זה כך, אם זה ישפיע עלייך. מי שיפגע מזה אלו לא אלו שפגעו בך אלא להפך.
melody
melody • 3 בפבר׳ 2004
ציטוט: מי שיפגע מזה אלו לא אלו שפגעו בך אלא להפך.

ב ד י ו ק.
loren
loren • 3 בפבר׳ 2004
גם רומא לא נבנת ביום. אז היו פאקים. אבל הרי ברור שמפעם לפעם זה ילך ויעשה טוב. אם לא עושים לא יודעים. והרי אם לא יעשו- איך ידעו מה כן ומה לא? נכון שלא הייתי שם אבל שמעתי שהיה משהו מאוד מיוחד. מארגני הערב נתנו את הנשמה ואנשים נהנו.
אני באמת מקווה אמילי שאת תמשיכי לארגן ערבים מוצלחים כאלו ותדעי להבחין בין ביקורת בונה וביקורת הורסת.