מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
8 במאי 2008
לפני 16 שנים •
8 במאי 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 8 במאי 2008
פרח ודיאנה לא צריך להתרגז! אף אחת לא חייבת לענות אם מישהי תרצה ויש כאלה שאולי רוצות אז אותי מעניין לשמוע.
דיאנה קצת הפריע לי המשפט שאמרת שגברים ונשים לא נולדו שווים . דבר שני נשים לא תמיד הולכות לפי הרגש זה תלוי גם באשה ודווקא גברים לעיתים רגשנים במיוחד אנשי רוח כמו סופרים מוסקאים וכו'. אני ממש לא מסכים איתך! לא היה שויון אז בתקופה ההיא בכלל כי היה רק משחק הכוח וגברים יותר חזקים. אין זה נכון היום יש המון בוסיות שאנחנו הגברים נמצאים תחתיהם במקומות עבודה. היום בגלל שיש חוקים ואסור להפעיל כוח על אשה זה מסביר שאילו זה היה כך מהתחלה אז היה שויון. לגבי תנ''ך תסלחי לי אני לא מאמין באלוהים והתנ''ך מבחנתי היא יצירה סיפרותית אבל ממש לא דבר שאני לוקח בחשבון. אותי מעניין עולמן של הנשלטות בודאי שאצל כל אחת זה שונה וזה מעניין אותי. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
9 במאי 2008
לפני 16 שנים •
9 במאי 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 9 במאי 2008
חבל שאתן לא משתפות פעולה!
אני חייב לגלות את עלומכן החבוי! |
|
Brida(נשלטת){DDDOM} |
לפני 16 שנים •
9 במאי 2008
מה אמר אינשטיין?
לפני 16 שנים •
9 במאי 2008
Brida(נשלטת){DDDOM} • 9 במאי 2008
על הטפשות האינסופית של האנושות?
"חבל שאתן לא משתפות פעולה! אני חייב לגלות את עלומכן החבוי!"[/I] [I]די אמוץ, עוד לא הפנמת שהשאלות שלך מכוערות ומעצבנות? טרם הבנת שאתה לא מקבל תגובות, כי זה לא מעניין אף אחת מה אתה "חייב" לגלות? ולגבי תקופת התנ"ך, כלומר תקופה שהיתה בהיסטוריה האנושית, לא הספר, אם היית יודע דבר וחצי דבר על ההתנהלות עם נשים באותה תקופה, היית מבין עד כמה המשפט "לא היה שויון אז בתקופה ההיא בכלל כי היה רק משחק הכוח וגברים יותר חזקים" לא נכון. מה לעשות? לי יש רקע יהודי מאוד, וגם השכלה גבוהה (תואר בהסטוריה לדוגמא), ואתה לא יודע כלום על אותה תקופה, אני לא חושבת שאתה "רגיש" למרות זה שאתה מוסיקאי ומשורר כהגדרתך, ממש לא, לדעתי אתה די ההפך, נבוב, חסר רגישות וחסר טאקט. עד כאן בינתיים. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
9 במאי 2008
לפני 16 שנים •
9 במאי 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 9 במאי 2008
חחח. את ממש מצחיקה דיאנה מה באמת את מנתחת אופי לפי כתיבה באתר סקס?
אני כותב כל פעם איך שבא. פששששששש בחיים לא הכרתי נשלטת משכילה . חוץ מיזה שבסדר אני עשיתי בגרות בתנ''ך ואני לא יודע תנ''ך כמוך. נכון שהמורה שלי למדה אותי עד רמה כמו למשל שבין דברי הימים לבין ספר מלכים יש סטירות למשל באחד מהם כתוב "שלמה לא היה צדיק כדוד אביו" לעומת זה בספר האחר כתוב שדוד היה חוטא גדול. נכון יש עדויות בתנ''ך לבית ראשון ואם אני לא טועה תחילת בית שני. אני בחרתי בחיים במקצוע ראלי למרות שזה לא שייך לשרשור. חוץ מיזה אני אשים לך משהו שתשמעי מה יש לי להגיד אולי תביני. http://www.archive.org/details/amots5555555 http://www.archive.org/details/amots10 חוץ מיזה נחזור לעינינו: אני רוצה לדעת מה הנשלטת חשה שניה לפני שהסשן מתחיל? איך הרגשות באותה שניה מכרעת? מה קוה מיד אחרי הסשן? יש תחושת הקלה ? יש תחושת שחרור? מה קורה יום לאחר הסשן שאת נזכרת בו? |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
9 במאי 2008
לפני 16 שנים •
9 במאי 2008
Lakshmi(נשלטת) • 9 במאי 2008
תכלס אמוץ צודק
מה את עושה פה אם לא נאה לך הבלוג ואת לא רוצה לענות את לא רואה מה רשום?ש=א=ל=ו=ת אף אחד לא מכריח אותך לענות...אבל אנא ממך,אל תתפלספי פה ותבואי בטענות זה באמת,אבל באמת שלא מעניין אף אחד.. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 10 במאי 2008
Toothfairy כתב/ה: תכלס אמוץ צודק
מה את עושה פה אם לא נאה לך הבלוג ואת לא רוצה לענות את לא רואה מה רשום?ש=א=ל=ו=ת אף אחד לא מכריח אותך לענות...אבל אנא ממך,אל תתפלספי פה ותבואי בטענות זה באמת,אבל באמת שלא מעניין אף אחד.. דיאנה הרסה את הפוסט בכך שאף אחת לא מגיבה מאז שהיא נדבקה לפה. בדקתי בפוסט בהתחלה החלו תגובות ועכשיו כל אחת חוששת שהיא תראה לא טוב ולכן פסקו התגובות. אני חושב שלא מעט היו רוצות לענות כי עובדה שלא מעט נשים מספרות את הסשנים בפרטי פרטים. חוץ מיזה שאפשר לא לענות על שאלות מסויימות. הן קוראות לזה שאלות לא טובות. כנראה שאין להן ביטחון במה שהן עושות לאותן אלה שמבקרות את הפוסט וכנראה שהן באו לעולם הבדסם מתוך מצוקה נפשית ואופי חלש ושברירי. עובדה שאלות כאלה גוררות תגובות שליליות מנשים עם בטחון? הן לא נראות עם בטחון ההפך מורגש שהן בכלל לא שלמות עם מעשיהן וזה מראה מאיפה האגו שלהן נובע פשוט מאוד הוא מגן עליהן אבל את האמת רואים. כמו עם דיאנה מתחילה להתגאות בלימודיה(נושא השרשור לא קשור ללימודים אקמים).חחח רוב האתר הזה אקדמאי נו ו.. אז עשתה תואר בהיסטוריה שאני בהינף יד עובר כזה תואר ככה קטן עלי התואר הזה ויכולתי להתגאות ולהגיד בו נראה אותך מבינה את חוק ביו סאבאר(חוק בפיסיקה). זה פשוט מעורר רחמים במקום שהיא תתעלם אם לא נאה לה היא מנפנפת בתעודה שכל פלוץ יכול להוציא. אילו היתה רופאה עורכת דין .למרות שאילו היתה בעלת תארים כאלה לא היתה מנפנפת ושוב היא הוכיחה חוסר בטחון עם אגו שמנסה להגן.. עלי היא לא תעבוד כי הבטחון שלה שואף למטה למטה. חבל שהנשים האחרות חוששות עכשיו להגיב שלא יגידות להן יצאתן פריריות. |
|
MACHINE GUN(שולט) |
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
אמוץ.
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
MACHINE GUN(שולט) • 10 במאי 2008
תברך על מזלך הגדול שאני לא בעל האתר.
דביל. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
Re: אמוץ.
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
MACHINE GUN כתב/ה: תברך על מזלך הגדול שאני לא בעל האתר.
דביל. "מכונת יריה,קשוח,לא מתפשר,ההבדל בין להיות או לא להיות רחוק מלהיות מחזה של שייקספיר." זה מה שאתה כותב על עצמך בפרופיל .שיקספיר פחחחחחחחחחחח אתה נראה לי אדיוט גמור פחחחחחחחחחחח עלוב ברמות על ואדם מושפל איזה אפס ואני לא רואה אותך אפילו אין לך תמונה בפרופיל חחחח. יאלה תגיב עוד שאני אוכל לרדת עליך עוד איש עלוב שקורא לעצמו שולט בדיחה מהלכת.. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 10 במאי 2008
אמוץ, אמוץ, תפסיקו לריב כבר! באיזה שירשור אחר נזפת בי שאני משתתפת במריבות. נאה דורש נאה מקיים! בוא נעזור לעשות את האתר הזה נעים יותר
*הולכת לקנות חלה. עונג שעבס!* |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
amy כתב/ה: אמוץ, אמוץ, תפסיקו לריב כבר! באיזה שירשור אחר נזפת בי שאני משתתפת במריבות. נאה דורש נאה מקיים! בוא נעזור לעשות את האתר הזה נעים יותר
*הולכת לקנות חלה. עונג שעבס!* מתוקה שלי את מתבלבלת עם מישהו אחר! אני העברתי בקורת אחרת על נושא מסויים שהיית תמימה . באיזה שרשור אמרתי שאת לא רבה עם אף אחד אלא אם מישהו מאלץ אותך כך איימי בדיוק אמרתי הפוך ואם תביאי לי שרשור שאמרתי את זה אני רוצה לראות. |
|