יהלום לב הזהב(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
זאת רק דעתי
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
יהלום לב הזהב(לא בעסק) • 10 במאי 2008
אבל אני חושבת שכול השירשור הזה הוא מעליב ביותר
וכולנו שווים בעיני האל ובכלל ולהיות נשלטת זה דווקה נחמד ולא אומר דווקה שבזמן סשן יש לי פתאום רגשי חרדה ולמה לחשוב שאנחנו פשוט לא זורמים וזה כייף ולא חושבים שאנחנו לא שוות רק בגלל שאנחנו נשלטות ...מחוץ לסשן יש עולם אחר ואנחנו מרגישות הכי טוב שבעולם ובלי רגשי נחיתות על היותנו נשלטות ואולי תפסיקו את כול הריב המטופש הזה |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 10 במאי 2008
אמוץ כתב/ה: amy כתב/ה: אמוץ, אמוץ, תפסיקו לריב כבר! באיזה שירשור אחר נזפת בי שאני משתתפת במריבות. נאה דורש נאה מקיים! בוא נעזור לעשות את האתר הזה נעים יותר
*הולכת לקנות חלה. עונג שעבס!* מתוקה שלי את מתבלבלת עם מישהו אחר! אני העברתי בקורת אחרת על נושא מסויים שהיית תמימה . באיזה שרשור אמרתי שאת לא רבה עם אף אחד אלא אם מישהו מאלץ אותך כך איימי בדיוק אמרתי הפוך ואם תביאי לי שרשור שאמרתי את זה אני רוצה לראות. יכול להיות שאתה צודק. אני אבדוק שוב, ואם טעיתי, אני מתנצלת. ובכל זאת, יותר יפה לך, לי ולכולנו, להבליג כמה שאפשר. תמיד יהיו אנשים שילכלכו, אין מה לעשות... |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
Re: זאת רק דעתי
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 10 במאי 2008
יהלום לב הזהב כתב/ה: אבל אני חושבת שכול השירשור הזה הוא מעליב ביותר
וכולנו שווים בעיני האל ובכלל ולהיות נשלטת זה דווקה נחמד ולא אומר דווקה שבזמן סשן יש לי פתאום רגשי חרדה ולמה לחשוב שאנחנו פשוט לא זורמים וזה כייף ולא חושבים שאנחנו לא שוות רק בגלל שאנחנו נשלטות ...מחוץ לסשן יש עולם אחר ואנחנו מרגישות הכי טוב שבעולם ובלי רגשי נחיתות על היותנו נשלטות ואולי תפסיקו את כול הריב המטופש הזה זה מה שרמזתי בכל השרשור אמרתי שאתן הנשים הוגבלתן כי פיסית לא יכולתן להתמודד עם הגברים. שבתקופות קדומות הגבר היה יכול לגרש את אישתו ללא בעיה. הגבר היה צריך סקס האשה לא היתה מעיזה להיתנגד . אין זה אומר שנשים לא נולדו שוות לגברים. יש לי מרצה שהיא דוקטור מהטכניון ובמקצוע מתמטיקה שזה כביכול גברי . נותנים לה בעיה מסובכת ותוך שתי דקות היא פותרת את זה.היא תותחית וכן היא אשה עדינה ויפה ולא נראת גברית או משהו כזה. הכל שטויות שהאכילו אותנו נשים יכולות להיות הכל אפילו לוחמות חזקות כך שהכל שטויות. זה שהגבר שנים רבות הקטין אותן אין זה אומר שזו האמת.הנשים היו מפשרות בין הבעל האדיוט והאלים לבין הילדים. נשים היו מסובבות את הגברים כי ראש בראש הן לא יכלו אבל בדרכים אחרות כן. כך שלי נראה שהאשה אם כבר יותר עם הראש עובדת. שגברים מתווכחים הם הולכים מכות ונהרגים בשביל כבוד עלוב. אצל נשים זהה מסתיים מקסימום בסטירה לפחות הנטייה של נשים לרצוח היא נדירה. השאלות ששאלתי הן כלליות יהלום יפה אז אם את טוענת שזה לא כך את יכולה לענות ולהגיד אני שלמה עם מעשי ואני גאה בהם. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
איימי את לא צריכה להיתנצל מותק את לא חייבת לי כלום!
|
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
Re: זאת רק דעתי
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 10 במאי 2008
אמוץ כתב/ה: יהלום לב הזהב כתב/ה: אבל אני חושבת שכול השירשור הזה הוא מעליב ביותר
וכולנו שווים בעיני האל ובכלל ולהיות נשלטת זה דווקה נחמד ולא אומר דווקה שבזמן סשן יש לי פתאום רגשי חרדה ולמה לחשוב שאנחנו פשוט לא זורמים וזה כייף ולא חושבים שאנחנו לא שוות רק בגלל שאנחנו נשלטות ...מחוץ לסשן יש עולם אחר ואנחנו מרגישות הכי טוב שבעולם ובלי רגשי נחיתות על היותנו נשלטות ואולי תפסיקו את כול הריב המטופש הזה זה מה שרמזתי בכל השרשור אמרתי שאתן הנשים הוגבלתן כי פיסית לא יכולתן להתמודד עם הגברים. שבתקופות קדומות הגבר היה יכול לגרש את אישתו ללא בעיה. הגבר היה צריך סקס האשה לא היתה מעיזה להיתנגד . אין זה אומר שנשים לא נולדו שוות לגברים. יש לי מרצה שהיא דוקטור מהטכניון ובמקצוע מתמטיקה שזה כביכול גברי . נותנים לה בעיה מסובכת ותוך שתי דקות היא פותרת את זה.היא תותחית וכן היא אשה עדינה ויפה ולא נראת גברית או משהו כזה. הכל שטויות שהאכילו אותנו נשים יכולות להיות הכל אפילו לוחמות חזקות כך שהכל שטויות. זה שהגבר שנים רבות הקטין אותן אין זה אומר שזו האמת.הנשים היו מפשרות בין הבעל האדיוט והאלים לבין הילדים. נשים היו מסובבות את הגברים כי ראש בראש הן לא יכלו אבל בדרכים אחרות כן. כך שלי נראה שהאשה אם כבר יותר עם הראש עובדת. שגברים מתווכחים הם הולכים מכות ונהרגים בשביל כבוד עלוב. אצל נשים זהה מסתיים מקסימום בסטירה לפחות הנטייה של נשים לרצוח היא נדירה. השאלות ששאלתי הן כלליות יהלום יפה אז אם את טוענת שזה לא כך את יכולה לענות ולהגיד אני שלמה עם מעשי ואני גאה בהם. אגב, אמוץ, השווית כאן נשים לגברים למשל בתחום המתמטיקה, ובתחום הלחימה. אישית, אני דווקא מסתייגת מהגישה הגורסת שנשים יכולים להיות בדיוק כמו גברים. אלף- מי בכלל רוצה להיות כמו גבר??? יש לנו את היתרונות שלנו. בית- בהמשך לאלף, גברים ונשים הם שונים, מכל הבחינות. לכל מין יש את תחומי החוזק והחולשה שלו, וזה הוכח מחקרית וסטטיסטית, על אף שכמובן יש את היוצאים מן הכלל, כמו למשל המרצה שלך למתמטיקה. בגדול, נשים הן פחות טובות בכל מה שקשור למתמטיקה וחשיבה מרחבית (ניווט, תפיסה צורנית וכו'), אבל יותר טובות בתחום הפסיכולוגיה והתקשורת, ובחשיבה מורכבת. גברים הם חזקים יותר פיזית, אבל לנשים יש סיבולת גבוהה יותר, והן מסוגלות לשרוד באתגרים קשים מאוד פיזית ופסיכולוגית (לידה, התמודדות עם מטלות רבות בו זמנית ועוד...). כמו כן- נשים מאריכות ימים יותר מגברים (בין השאר, כי הגברים אלימים יותר, ונוטים להרוג זה את זה במלחמות, תאונות דרכים ועוד...) הפמיניזם החדש מדגיש ומעודד את ההבדלים בין גברים לנשים, בנימוק שאנחנו משלימים זה את זו, ואין כל צורך להתחרות על שוויון באותם תחומים. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
בסדר איימי עדיין יש שויון כי אתן טובות בא' ואנחנו טובים בב'.
אוקי הגישה השובינסטית מביאה את ההבדלים למצב שבעצם גברים יותר טובים בהכל או כמעט הכל. זו הסיבה שבתקופות קדומות הגבר היה מרכז המשפחה והיום זה כבר מתחלק.יש דברים שהאשה קובעת והגבר ללא אישורה לא יעשה את זה. דגש על קניוות.חחח אף גבר לא יקנה משהו שלא ממש הכרחי בלי שהוא קיבל אישור מהאשה. אני בטוח שבתקופות קדומות זה לא היה כך.אלא הגבר היה קובע הכל הוא היה בעל הרכוש של הכל והאשה היא היתה חלק מהרכוש שלו. |
|
dragon fly |
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
dragon fly • 10 במאי 2008
תמצית מרכז הכובד של הכלוב בשירשור 1
|
|
יהלום לב הזהב(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
בדיוק אמוץ
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
אני שלמה עם מעשי וגאה בהם
ושוב הנה אנחנו פה כולנו בעולם שהשתנה עולם מודרני יותר ולא חיים בעבר אז דיי עם הקטנוניות ואיך ולמה ומדוע זה הבחירה שלנו ולא חייבים לאף אחד הסבר מה שאנחנו עושות ומה שאנחנו לא עושות וכמה אנחנו שוות או לא שוות הויכוח הזה דיי מטופש הייתי אומרת אולי סגרו עניין וסגרו את השירשור הזה כי זה לא מוביל לשום מקום |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
Re: בדיוק אמוץ
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
יהלום לב הזהב כתב/ה: אני שלמה עם מעשי וגאה בהם
ושוב הנה אנחנו פה כולנו בעולם שהשתנה עולם מודרני יותר ולא חיים בעבר אז דיי עם הקטנוניות ואיך ולמה ומדוע זה הבחירה שלנו ולא חייבים לאף אחד הסבר מה שאנחנו עושות ומה שאנחנו לא עושות וכמה אנחנו שוות או לא שוות הויכוח הזה דיי מטופש הייתי אומרת אולי סגרו עניין וסגרו את השירשור הזה כי זה לא מוביל לשום מקום יהלום נשמה אני לא מתווכח עם אף אחת אני בסך הכל שאלתי שאלות וסתם היו כמה שהפכו את זה לסתם ריב מיותר. יהלום לא אמרתי שאתן חייבות לי או לאחרים הסבר נתתי אפשרות למי שרוצה לדבר על זה ואני מניח שיש בחורות שלא רואות את זה בשלילה. יש שאלות מרגיזות. גם עיתונעים ששואלים שאלות גם אישיות שהם תומכים חייבים להכניס קצת קשיים. יהלום תביני אתן מענינות מאוד זה שהשולטים או שולטות לא מראות את זה זה לא אומר כלום. כמו שאומרים אתן היהלום שבכתר אתן המלכות האמיתיות והשאר סתם עבדים שמעמידים פני שולטים. אני מתערב איתך שהשולטים האלה בלי הנשלטת שלהם הם חלשים מאוד והם יעמידו פנים שזה לא מזיז להם. אני בלי חברה שלי מחוסל. בכלל האשה היא דבר אטרקטיבי ללא קשר לבדסם. כמו שאתן מענינות ומסקרנות אותי כך את כולם. אותי מעניין היכולת שלכן והכוח הסבל הזה יש בזה איזשהו כוח כוח נסתר אבל הוא קיים. |
|
יהלום לב הזהב(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
אמוץ
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
כול זה טוב ויפה אבל... אתה רואה שאין לנו עניין להגיב לשאלותיך אז רד מהעניין
זה לא שאנחנו מתביישות פשוט אין תגובה לגבי אין לי עניין בלהגיב לשאלותיך החודרניות ולא אני לא מתביישת ואני לא מנסה להתכחש אני דווקה דיי נהנת להיות נשלטת ואני גאה בעצמי שאני יכולה לתת את עצמי ולהגשים את מה שאני באמת רוצה לעשות וזה לא מפריע לי לנהל חיים אחרים מחוץ לעולם הבדסמ אני לא פנתית וזה לא כול מה שיש לי בראש ואישה היא אישה וגבר זה גבר ואתה יודע הסקרנות לפעמיים הורגת שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו חחח תפנים |
|