סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלות לנשלטות!

דובדבן
לפני 16 שנים • 10 במאי 2008

Toothfairy

דובדבן • 10 במאי 2008
תחשוב דוב יהיה דוב?

מצחיק. את יודעת ש זה הכינוי שלי? אני קוראת את זה כך:

תחשוב DUV יהיה DUV

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת מאי 10, 2008 4:40 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
פסט

Re: זאת רק דעתי

פסט • 10 במאי 2008
amy כתב/ה:
אמוץ כתב/ה:
יהלום לב הזהב כתב/ה:
אבל אני חושבת שכול השירשור הזה הוא מעליב ביותר
וכולנו שווים בעיני האל ובכלל ולהיות נשלטת זה דווקה נחמד ולא אומר דווקה שבזמן סשן יש לי פתאום רגשי חרדה ולמה לחשוב שאנחנו פשוט לא זורמים וזה כייף ולא חושבים שאנחנו לא שוות רק בגלל שאנחנו נשלטות ...מחוץ לסשן יש עולם אחר ואנחנו מרגישות הכי טוב שבעולם ובלי רגשי נחיתות על היותנו נשלטות
ואולי תפסיקו את כול הריב המטופש הזה icon_twisted.gif

זה מה שרמזתי בכל השרשור אמרתי שאתן הנשים הוגבלתן כי פיסית לא יכולתן להתמודד עם הגברים.

שבתקופות קדומות הגבר היה יכול לגרש את אישתו ללא בעיה.

הגבר היה צריך סקס האשה לא היתה מעיזה להיתנגד .

אין זה אומר שנשים לא נולדו שוות לגברים.

יש לי מרצה שהיא דוקטור מהטכניון ובמקצוע מתמטיקה שזה כביכול גברי .

נותנים לה בעיה מסובכת ותוך שתי דקות היא פותרת את זה.היא תותחית וכן היא אשה עדינה ויפה ולא נראת גברית או משהו כזה.

הכל שטויות שהאכילו אותנו נשים יכולות להיות הכל אפילו לוחמות חזקות כך שהכל שטויות.

זה שהגבר שנים רבות הקטין אותן אין זה אומר שזו האמת.הנשים היו מפשרות בין הבעל האדיוט והאלים לבין הילדים.
נשים היו מסובבות את הגברים כי ראש בראש הן לא יכלו אבל בדרכים אחרות כן.
כך שלי נראה שהאשה אם כבר יותר עם הראש עובדת.
שגברים מתווכחים הם הולכים מכות ונהרגים בשביל כבוד עלוב.

אצל נשים זהה מסתיים מקסימום בסטירה לפחות הנטייה של נשים לרצוח היא נדירה.

השאלות ששאלתי הן כלליות יהלום יפה אז אם את טוענת שזה לא כך את יכולה לענות ולהגיד אני שלמה עם מעשי ואני גאה בהם.

אגב, אמוץ, השווית כאן נשים לגברים למשל בתחום המתמטיקה, ובתחום הלחימה. אישית, אני דווקא מסתייגת מהגישה הגורסת שנשים יכולים להיות בדיוק כמו גברים. אלף- מי בכלל רוצה להיות כמו גבר??? יש לנו את היתרונות שלנו. בית- בהמשך לאלף, גברים ונשים הם שונים, מכל הבחינות. לכל מין יש את תחומי החוזק והחולשה שלו, וזה הוכח מחקרית וסטטיסטית, על אף שכמובן יש את היוצאים מן הכלל, כמו למשל המרצה שלך למתמטיקה. בגדול, נשים הן פחות טובות בכל מה שקשור למתמטיקה וחשיבה מרחבית (ניווט, תפיסה צורנית וכו'), אבל יותר טובות בתחום הפסיכולוגיה והתקשורת, ובחשיבה מורכבת. גברים הם חזקים יותר פיזית, אבל לנשים יש סיבולת גבוהה יותר, והן מסוגלות לשרוד באתגרים קשים מאוד פיזית ופסיכולוגית (לידה, התמודדות עם מטלות רבות בו זמנית ועוד...). כמו כן- נשים מאריכות ימים יותר מגברים (בין השאר, כי הגברים אלימים יותר, ונוטים להרוג זה את זה במלחמות, תאונות דרכים ועוד...)

הפמיניזם החדש מדגיש ומעודד את ההבדלים בין גברים לנשים, בנימוק שאנחנו משלימים זה את זו, ואין כל צורך להתחרות על שוויון באותם תחומים.

למה את כותבת ,איימי, "אבל יותר טובות בתחום הפסיכולוגיה"? אשמח אם תסבירי מדוע את חושבת כך או על מה את מתבססת.
morgause​(מתחלפת){מ}
morgause​(מתחלפת){מ} • 10 במאי 2008
ציטוט: אתן מענינות מאוד זה שהשולטים או שולטות לא מראות את זה זה לא אומר כלום.

א אה...מה גורם לך לחשוב שלא מראים?

ציטוט: אתן המלכות האמיתיות והשאר סתם עבדים שמעמידים פני שולטים.

אולי אתה עבד שמעמיד פני שולט, אני לא יודעת. אבל לומר אמירה כל כך חריפה ובלתי מבוססת, זה מאוד לא רציני.

ציטוט: אני מתערב איתך שהשולטים האלה בלי הנשלטת שלהם הם חלשים מאוד והם יעמידו פנים שזה לא מזיז להם. אני בלי חברה שלי מחוסל.

כן, נראה שצדקתי...

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת מאי 10, 2008 8:35 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
morgause כתב/ה:

א אה...מה גורם לך לחשוב שלא מראים? זה שהם לא קופצים כל שני וחמישי עם שאלות?

אולי אתה עבד שמעמיד פני שולט, אני ללא יודעת. אבל לומר אמירה כל כך חריפה ובלתי מבוססת, זה מאוד לא רציני.

ציטוט: אני מתערב איתך שהשולטים האלה בלי הנשלטת שלהם הם חלשים מאוד והם יעמידו פנים שזה לא מזיז להם. אני בלי חברה שלי מחוסל.

כן, נראה שצדקתי...

מורגאוס, אל תציקי לאמוץ! icon_twisted.gif

ג'ונס, אענה לך בפרטי.
morgause​(מתחלפת){מ}
morgause​(מתחלפת){מ} • 10 במאי 2008
ציטוט: מורגאוס, אל תציקי לאמוץ! icon_twisted.gif

מה זאת אומרת, אל תציקי? אסור להתנגד למה שהוא אומר? icon_smile.gif
פסט

Re: זאת רק דעתי

פסט • 10 במאי 2008
מנפלאות הכשל הטכני.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת מאי 10, 2008 8:48 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
morgause כתב/ה:

א אה...מה גורם לך לחשוב שלא מראים?

אולי אתה עבד שמעמיד פני שולט, אני לא יודעת. אבל לומר אמירה כל כך חריפה ובלתי מבוססת, זה מאוד לא רציני.

כן, נראה שצדקתי...

אני אגיד לך ההבדל שאני לא חי בסרט ואני אומר מה באמת קורה גם שזה לא נעים. אנשים מיתמודדים איתי שקוראים לי הזוי וכו' אבל בתוך המוח הקטן שלהם הם יודעים שהכל נכון פאק המציאות מעצבנת כיף לדמיין.

אין גברים אמיתיים בעולם ואת עוד ילדה ושתיתבגרי ותזקיני תביני שהיית צעירה חיית בסרט

שלא נדבר על עולם הבדסם שאת מאמינה שהנוכחות סביבך הוא אדון .

אין אדונים בעולם ואין גיבורים.

בכל גבר יש המון נקודות חולשה אחת מהן שהוא לא מעיז להראות את הבעיות שלו בפומבי ויש כמוני ששמים זין.

תאמיני או לא אני משוחרר מדעות של אנשים משוחרר מהחברה אז אולי אני השולט האמיתי.

אני שולט בעצמי כי אני כותב לפי החשק.אנשים אחרים כותבים בכפיתיות שכולם יטפחו על שיכמם ווא' איזה חכם או איזו חכמה לאותה אחת שחייה סביב התחפושת שהיא בוחרת כדי להרשים את האחרים.

הגברים זה עם בלי עמוד שידרה לאט עם השנים את תביני לצערי נשים יותר חזקות נפשית וכו' .לא משנה זה לא שייך לשרשור.

מה שכן מורגאוס צאי מהסרט לטובתך כי נראה לי שאת תקועה עמוק בבוץ החברתי !

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת מאי 10, 2008 8:50 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
morgause כתב/ה:
ציטוט: מורגאוס, אל תציקי לאמוץ! icon_twisted.gif

מה זאת אומרת, אל תציקי? אסור להתנגד למה שהוא אומר? icon_smile.gif

צריך להיות נחמדה לאדם שפעם הקדיש לך שיר!
יהלום לב הזהב​(לא בעסק)

טוב אני חייבת להגיב

icon_biggrin.gif שוב בויכוח המטופש הזה יאלה סגרו את השירשור הזה
בלי לעשות השוואות רדו מהעניין הרי כולנו מסכימים שכולנו שווים וחיים ..חיים שלו כול אחד מסכים איתם ורק אנחנו יודעים מה שטוב לנו
ומה שטוב לנו לא חייב להית טוב למישהו אחר אנחנו אלה שבונים תחיים שלנו ולומדים מהם ומפיקים מהם את המיטב שבהם
אז יאלה קדימה לנושא הבא נקסט icon_biggrin.gif