אנימה |
לפני 16 שנים •
9 במאי 2008
קשור אותי, ענג אותי
לפני 16 שנים •
9 במאי 2008
אנימה • 9 במאי 2008
היום בלילה בשעה רבע לחצות- ישודר הסרט בערוץ 8:
"קשור אותי, ענג אותי". מהתוכניה לגבי הסרט: קשור אותי, ענג אותי Bound for pleasure מה מניע נשים המקיימות יחסים סאדו-מזוכיסטיים, ומה דוחף אותן להפוך ל"שליטות" ו"שפחות"? עד לאן מגיעות השליטה והכניעה עליהן הן מתענגות? הסרט חושף ברגישות אין-קץ שרשרת של רגשות, תחושות ותגובות המתעוררות דרך צורה זו של מיניות, ומשרטט את דיוקנן המרתק והמפתה של הנשים שעובדות במרתפים האפלים ביותר... עולם השליטה, הקשירה והמשמעת נותר בגדר טאבו בל ידובר בו בקרב חלקים גדולים מן האוכלוסייה. על כן עשוי הסרט לטלטל את צופיו, בכנות והאנושיות של מרואייניו, כמו גם לצמרר אותם אל מול הכאב הברור שהמופיעים עוברים למען תענוגותיהם הם. בסרט תעודה אינטימי וחושפני זה, 6 "שולטות" מספקות ריאיונות נדירים בכנותם, ומדגימות את מלאכתן. לכל אחת מהן סגנון פעולה משלה: האחת, פרופסור באונ` לשעבר, מתפקדת כמספרת הסיפור בסרט; האחרת עובדת לצד בנה, ולשלישית יש בבעלותה עבד בשר ודם בשם ברוס. לקוחותיהם- עבדים, נשלטים, `שרמוטות-כאב` או סתם פטישיסטים, משלמים מאות דולרים בשביל סשן כזה, שקורה לרוב בחדר שינה בפרברים. השליטה, כרעיון, לאו דווקא משתלבת בקלות במסגרות של תעשיית המין כפי שהיינו עשויים להאמין. כל אישה כאן מעידה בנחישות כי איננה "פרוצה עם שוט". למעשה, "שולטת אמיתית" לא מקיימת כל מגע מיני עם לקוחותיה. מה, אם כן, הוא סוד המשיכה של עולם השליטה והכניעה? השולטות ולקוחותיהן מציעים כאן דעות ותובנות חושפניות- כשהלקוח לרוב מוסתר מאחורי מסיכה מעור או גומי... |
|
רצה עם זאבים(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
רצה עם זאבים(נשלטת) • 10 במאי 2008
לא אהבתי את מה שראיתי בסרט הזה
בחרו לעצמם יצורים מוזרים לדבר על שליטה מה זה המלכות האלה???!!! מישהו חושב כמוני?? |
|
אנימה |
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
אנימה • 10 במאי 2008
אולי האמא ההיא, באמת נראתה קצת מוזר. אבל הבן שלה- תודי שהוא יודע
את העבודה- לפחות הוא יודע להרעיד כמו שצריך : ) |
|
נוריתE |
לפני 16 שנים •
13 במאי 2008
לפני 16 שנים •
13 במאי 2008
נוריתE • 13 במאי 2008
נו טוף,אצלנו שהגיל הממוצא לש רוב המלכות בתשלום הוא 22 ואם הן לא "ניראות טוב" ע''פ סטנדרטים גבריים ממוצאים
אז הן נישארות ללא פרנסה אני לא מתפלאיית שהנשים המבוגרות והמנוסות יותר שהראו בסרט, לא תמצאנה חן להרבה גברים פה שמישתמשים בשרותים של מלכות בתשלום, מי שהוא פה זוכר את זואי? אבל כל הכבוד לניו זילנד. http://www.shmone.co.il/program.asp?prog_id=262&nose=16 |
|