רצה עם זאבים(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
12 במאי 2008
Re: חתולה..
לפני 16 שנים •
12 במאי 2008
רצה עם זאבים(נשלטת) • 12 במאי 2008
[quote="Brave Dwarf"]
amy כתב/ה: החיים לא "תופסים" אותנו. אנחנו נתפסים כאשר לרוב, גם אחרי שנתפסנו, נפרשת לפנינו יותר מדרך אחת. ומי שרוצה לחיות את החיים ולא שהם יחיו אותו עד התפיסה האחרונה והבלתי מתפשרת - מוות, כן ימדוד את צעדיו ויכוון את עצמו לא לתוך אזלת יד מול החיים אלא לתוך אושר. גם אם אין בכל אלו לערוב, "רגע חושבים טרם" בהחלט מעניק יותר מסתם סיכוי. מה עוד ש"ללכת אחרי הלב" זאת החלטה ודרך בה את בחרת ולא ה"חיים" עבור עצמך. "רגע חושבים טרם" בדיוק זה |
|
שלגי |
לפני 16 שנים •
13 במאי 2008
Re: דעתי
לפני 16 שנים •
13 במאי 2008
שלגי • 13 במאי 2008
שימושית כתב/ה: אני חושבת שהרבה יותר מרתק להכניע בחורה חזקה מנטלית מאשר מישהי שמרגישה בקרשים גם ככה.
כל מילה מחשבה מעשה.. נעשים מתוך קונפליקטים פנימיים.. להגיד למישהי לעשות משהו.. לראות את המבט הסוער בפניה.. לראות אותה מתמסרת לאיטה.. משפילה מבט ומקיימת.. נשמע לי הרבה יותר טוב.. להיות אדם חזק אינו אומר שישנם בהכרח קונפליקטים פנימיים כל העת בתוך מערכת יחסי שליטה. רק על עצמי לספר ידעתי ומהמקום הזה אני יכולה לומר לך שכאדם חזק (רוב הזמן לפחות), כאשר אני נכנעת (וזה לא קורה עם כל אחד, ההפך הוא הנכון) - אין קונפליקטים פנימיים על כל צעד ושעל, יש הרבה שלווה ושלמות מאחר ועבורי, להיות שפחה פרושו לממש משהו שהוא חלק מהמהות שלי. החוזק אינו מפריע להכנע, מי שמרים ראש מעת לעת הינו האגו, אבל זו כבר באמת סוגייה אחרת. אם התכוונת לשלב המקדים טרם הכניעה זה כאמור כבר סיפור אחר. (ומאחר וקלגסים מחקו את תגובתי בפוסט השכן בעת הצפת הפוסטים הגדולה, אוסיף שדעתי היא כי היות אישה שפחה אינו קשור לחוזק או חולשה. ישנן נשים חזקות ונשים חלשות, חלקן שפחות וחלקן לא, מה שאמרה העקשנית פחות או יותר, בעצם) |
|
נוריתE |
לפני 16 שנים •
13 במאי 2008
לפני 16 שנים •
13 במאי 2008
נוריתE • 13 במאי 2008
ואני אגיד עוד דבר (לפני שיוצאת ליום עבודה)
אי אפשר לוותר(או לתת), על מה שאין לך ז''א אנחנו כאילו מוותרות על השליטה העצמית והכוחות וכאלו כשבאות לאדון ואם אין לנו כאלו, מלכתחילה? מה נביא לו? אף אחד לא אוהב אנשים חלשים חסרי חוט שדרה ותלויים ייתר על המידה (ולא מכוונת פה לאף אחת!!!שיהיה ברור!!!) ואין שום סיבה שנהיה או "נשחק" בכאלו. |
|
שפחריפה |
לפני 16 שנים •
13 במאי 2008
שפחה
לפני 16 שנים •
13 במאי 2008
שפחריפה • 13 במאי 2008
הוא לא מושג שניתן להגדיר במונחים של חולשה או חוזק או בכלל. כל שפחה והאישיות שלה.
שפחה מתקיימת אך ורק בתוך אינטראקציה של אדון שפחה, ומחוץ לזה היא יכולה להיות כל דבר. מה יקרה בתוך אותה אינטראקציה קשור כמובן למי שהיא, ולא פחות למי שהוא. כל קשר יוליד מתוך אותה אשה ממש , שפחה אחרת. ומעבר לזה אני מסכימה מאד עם התגובה של שלגי, גם אני לא חיה במלחמה פנימית. |
|
נוריתE |
לפני 16 שנים •
13 במאי 2008
Re: שפחה
לפני 16 שנים •
13 במאי 2008
נוריתE • 13 במאי 2008
שפחריפה כתב/ה: הוא לא מושג שניתן להגדיר במונחים של חולשה או חוזק או בכלל. כל שפחה והאישיות שלה.
שפחה מתקיימת אך ורק בתוך אינטראקציה של אדון שפחה, ומחוץ לזה היא יכולה להיות כל דבר. מה יקרה בתוך אותה אינטראקציה קשור כמובן למי שהיא, ולא פחות למי שהוא. כל קשר יוליד מתוך אותה אשה ממש , שפחה אחרת. ומעבר לזה אני מסכימה מאד עם התגובה של שלגי, גם אני לא חיה במלחמה פנימית. שפחה היא קודם כל אישה ובנאדם עם אישיות משלה,נכון וטוב שהזכרת לנו ובידסמ הוא לא פתרון קסם לנשים שחשות שהן זקוקות לתומך 24/7 רק כי הן "לא מסוגלות להתמודד לבד עם החיים".ההפך, מי שמרגישה ככה ,עדיף לה קודם כל ,לסדר את החיים שלה לפני שהיא נכנסת למערכת כזאת תובענית נפשית ופיזית. ואם ישנן למשיהי,מילחמות פנימיות אישיות או קונפליקט, כל שהן ,כשהיא במערכת זוגית אז תמיד צריך לשתף ולא להלחם לבד.או עדיף אפילו לפרק את הקשר אם משהו ממש מרגיש לא נוח ולא להמשיך אותו למרות ואף על פי רק "כדי לא להשאר לבד" כי זאת הסיבה הכי דפוקה להמשיך במערכת לא טובה,אבל זה כבר נושא לטופיק אחר לגמרי. מעבר לזה, אישה היא בנאדם ,שאפשר להגדיר אותו כך או כך (חזק חלש ניתמך עצמאי)וזה משליך על חיי הבידסמ שלה במערכת יחסים ,כמו שאמרת, למרות ש"שפחה" זה stat of mind, קודם כל, משוייכת, או שלא.אין סוויץ,יש דרך חיים ואיזון בין היום יום לבידסמ. אפ אחת מאיתנו היא לא "רק"שפחה". ואני מאמינה שבכדי לתת ולוותר, צריך קודם כל שיהיה לך מה לתת ועל מה לוותר.ולא משנה איך תגדירו את זה "חוזק פנימי" או כל הגדרה אחרת. |
|
שימושית(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
13 במאי 2008
לא כל העת..
לפני 16 שנים •
13 במאי 2008
שימושית(נשלטת) • 13 במאי 2008
אבל לפחות בהתחלה.. הגעה למצב של התמסרות מוחלטת דורשת תהליך.
|
|