השולט אור(שולט) |
לפני 16 שנים •
18 במאי 2008
לפני 16 שנים •
18 במאי 2008
השולט אור(שולט) • 18 במאי 2008
היה משעשע לראות שהבנים הצביעו לנעמה והבנות לנועם.
האנדר דוג לקחה ובענק. שיחקה אותה הנעמה הזו והכי נהניתי מזה שדן לא קיבל אפילו קול אחד. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
18 במאי 2008
לפני 16 שנים •
18 במאי 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 18 במאי 2008
אחרי שקראתי בעיתון הבנתי שעידן גרם במתכוון שנועם יפסיד.
כמה שעידן מלומד או" אינטילגנט" הוא אדיוט וחרא של בנאדם. אני זוכר שהוא היה מניפולטור לא פחות מדן כי הוא רצה להעיף את מרינה. הוא אנטיפט . הסיבה שהוא הכשיל את נועם זה כי נועם ניצח אותו באי המתים. עידן לא מסוגל להשלים עם הפסד האגו שלו כמו של איזה פרמיטיבי אדיוט. הוא עשה תרגיל גרם לאנשים להבין יש לנועם רוב ושכנע כמה שבעצם זה לא ישנה את הרוב. לגבי נועם הוא גרם לו להאמין שהוא ינצח הוא רימה אותו כי הוא מלוכלך . נעמה שיכנעה כמה אנשים לשנות את דעתם. נועם שחשב שינצח כי עידן הינדס אותו לא נאבק ולא ניסה לשכנע. מה שהיה קורה אילו לא היו מניפולציות נועם היה מקבל רוב והרבה יותר מאחד. כל מי שהצביע לנעמה חשב אני אצביע לה כי גם ככה היא תפסיד לפחות שתפסיד בצורה מכובדת. זה מוכיח שהמניפולציה והמרמה ניצחו זה גועל נפש מעורר בחילה . מעורר עוד כעס .לצערי הבהמה המכוערת מהצפון זכתה ולא הגיע לה והיא יודעת את זה. היא אמרה לעיתון שהיא היתה בטוחה שנועם יקח.זה אומר שהיא אפילו מודה בעצם שלא הגיע לה. הקהל בבית נתן קולות הכי נמוכים כי היא מעלה חלחלה בצורה של איך שהיא התנהגה. |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
18 במאי 2008
ריכולים מהצפון...
לפני 16 שנים •
18 במאי 2008
ים_yam(לא בעסק) • 18 במאי 2008
נעמה קסרי כבר הרבה זמן לא קוסמטיקאית קשת יום מכרמיאל, אלא חיה בוילה בקיסריה אותה קיבלה בהסדר גרושין שמן ממיליונר אמריקאי.
הילד הוא מבן זוגה הנוכחי ששם משפחתו אינו קסרי. אפילו אמא שלה מפיצה ברחבי כרמיאל שההשתתפות ב"הישרדות" היתה בריחה כדי לא להתמודד עם מחלתו של האב. עד כאן המבזק הלוהט שאמא שלי הביאה איתה מהעבודה שלה בכרמיאל היום. |
|
lucifer-666 |
לפני 16 שנים •
18 במאי 2008
מתחנת הכסף עבדה אתמול חזק מאוד
לפני 16 שנים •
18 במאי 2008
lucifer-666 • 18 במאי 2008
אני לא יודע אם שמתם לב לעובדה אחת פשוטה
[size=24]400000 SMS שזה בחישוב פשוט 400000 אלף שקל נראה לי הם היו צריכים לממן את הפרס [/size] |
|
הסלע האדום |
לפני 16 שנים •
18 במאי 2008
לפני 16 שנים •
18 במאי 2008
הסלע האדום • 18 במאי 2008
במשך כל הסדרה הופיע הבלוג של "צפניה ומועצת השבט" בתפוז וכל דבר שנכתב שם הופיע אח"כ בעיתונים או שקרה בסדרה.
אתמול הופיע הבלוג עם גילויים חדשים. ניסיתי להעלות את הקישור אבל משום מה אני לא מצליח להעלות את הקישור מתפוז. מישהו מצליח להכנס לבלוג? |
|
נוריתE |
לפני 16 שנים •
21 במאי 2008
לפני 16 שנים •
21 במאי 2008
נוריתE • 21 במאי 2008
וכל ההייפ הזה, בגלל תכנית שבמיקרה הטוב ,מבוססת על תסריט כללי.
איזו ריאלטי ואייזה בול ש.. |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
21 במאי 2008
לפני 16 שנים •
21 במאי 2008
Lakshmi(נשלטת) • 21 במאי 2008
Buttercup כתב/ה: וכל ההייפ הזה, בגלל תכנית שבמיקרה הטוב ,מבוססת על תסריט כללי.
איזו ריאלטי ואייזה בול ש.. אני לא חושבת שזה באמת משנה אם זה תסריט כללי,ריאלטי וכן הלאה הם עשו את העבודה שלהם,הם סיפקו רייטינג,באז והצליחו לרתק מאות צופים וזה התפקיד שלהם ושל כל סדרת טלויזיה אנשים לא מבינים את זה,הם הוציאו מליונים על הסדרה הם חייבים להתערב כדי שהרייטינג שלהם יהיה גבוה והם הצליחו ולאנשים קשה לפרגן אז בין אם הכתבה של ידיעות נכונה או לא,זה לא באמת אכפת הם עניינו אותי,הייתה אחלה סדרה וזהו |
|