המלכה קארינה(שולטת) |
לפני 16 שנים •
24 במאי 2008
לפני 16 שנים •
24 במאי 2008
המלכה קארינה(שולטת) • 24 במאי 2008
ממממזזזלללל טטטטווווובבבבבב
הרבה מהכל אושר שמחה אהבה הצלחה ובריאותתתת }{ }{ |
|
יהלום לב הזהב(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
24 במאי 2008
לשומרי
לפני 16 שנים •
24 במאי 2008
יהלום לב הזהב(לא בעסק) • 24 במאי 2008
וואיי כול כך הרבה ברכות שאני לא יודעת מה לכתוב
אז מזל טוב יום הולדת שמח המון בריאות אושר ואהבה שיהיה לך רק טוב ושירבו שמחות בחייך |
|
aka BODYGUARD |
לפני 16 שנים •
25 במאי 2008
תודות...
לפני 16 שנים •
25 במאי 2008
aka BODYGUARD • 25 במאי 2008
אז זה מאחורי, אבל החגיגות עוד תמשכנה...
אני מביט בשירשור הזה, אשקר אם אומר שהוא נמצא מול עיניי כמשהו שמובן מאליו, אני מביט בו ומתרגש מהכמות, העוצמה, הקדשת תשומת הלב לאיש אחד שפתאם... לא בדיוק מוצא את המילים ולא בדיוק יודע מה לומר. תודות לכולם, על הברכות, על החברות, על ההכרות, על החיוך והחום שעשיתם לי ובי... יהלום לב זהב המלכה קארינה dragon השובב תהום ארז וסטו המקסימים- אוהב את שניכם וארז- תחלים כבר ! איזדורה פוזי ניקי 666 דולי הדומית המסוכנת סוהו הגדול גודי'ס- אישה מקסימה שכל ברכה שלה מגיעה מהלב הטוב והמקסים שלה... את'נה והאיש שלה- שתמשיכו להיות ולהנות לכם המלכה קרן טישו קייבי קווינסי חלמיתוש המלכה FM- מת עליך יא זרזורה... לי-אורה אייר- תמשיך לתת לנו להנות באירוע הספייס המצויינים להבונת קובלטית אלילולונת ספידית המקסימה מאסטר ערן ואלישבע שלו- אתם מדהימים,חברים... מכשופה ממתקית המלכה דנה- אוחח עלייך לגמרי,אישה מדהימה! עדנוש בלי צנזורה נילי ונילי שמשום מה בשביתה כבר שנה... מעיין קטסטרופה- התוודתי בצורה פרטית. הופתעתי ותודה רבה. ספנקושית באטרקאפ היילני החייכנית שגם לה מגיע מזל טוב! זונה נוכריה-ברכות ממרחקים... ג'ולינקה המתוקונת שלנו נזירונת רוקדת בגשם ולאדונה קריסטין דומצ'וק ופרודו המקסימים שלי- אוהב את שניכם והמון בהצלחה! פלאשי הטונצ'ית ורדית אימורטל הסלב הוא ואנה היקרים מאסטר F והמפקדת- שרק ימשיך לכם הטוב... מאסטר צ'יטה והגננת- מילים שחדרו פנימה לעומק,חברי,תודה ! ירדנושה נריסונת אייבורי השנון נתי ואדונה ונוס המוכשר דוגי שוטרת ...אוח על הכחולות... יקירTי שיר כאב המקסימה ים-ים- בהצלחה עם הגורה שצומחת בבטנך חתולהההה חתולונת 1607 D-האנטר היקר מגדלנה כל כך הרבה אנשים, פנים ושמות... תודה, ריגשתם אותי מאד... כעת אליך, כן את, את שעושה את הכל בצבעים, מוחקת את השחור והלבן, מעיפה את האבק, מעלה חיוך על פניי, מצחיקה את כולם... את שגורמת לעיניי העייפות להתעורר בבת צחוק, שמטלטלת אותי ברכבת הרים , את שגורמת לי אושר. נסיכת החלומות, לולי, כלבונת שלי, מדהימה אחת... תודה ! }{ |
|
יהלום לב הזהב(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
25 במאי 2008
אוףףף
לפני 16 שנים •
25 במאי 2008
יהלום לב הזהב(לא בעסק) • 25 במאי 2008
למה אתם תמיד כותבים יהלום לב זהב
אני יהלום לב הזהב עם ה --הזהב |
|
cat woman |
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
מיאווו
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
cat woman • 1 ביוני 2008
אומרים שעדיף מאוחר מאשר בכלל לא
אז החתולה הקטנה מאחלת לך שנה של אושר והמון מזל טוב מבטיחה לגרגר לך באוזן במסיבה הבא דווקא זה בעוד כמה ימים אז הינה עוד סיבה לחגיגה!!! פרררררר |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 16 שנים •
3 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
3 ביוני 2008
Queen Yasmin(שולטת) • 3 ביוני 2008
מזל טוב !
המון המון ברכות קטנות וגדולות לשנים שכבר היו ולאלה שבאות, שיהיה לך הרבה אושר ועושר, יושר וכושר, שכל מה שתיקח על עצמך לעשות ייצא הכי טוב שרק יכול להיות! איחולי הצלחה בכל התחומים והכי חשוב - הרבה אהבה ותמשיך לעשות המון כיף במשך החיים ! |
|
שרמומית |
לפני 16 שנים •
3 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
3 ביוני 2008
שרמומית • 3 ביוני 2008
(:
עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא מזל טוב איש יקר וידיד טוב אוהבת המונים אש ירוקה |
|
תחת השמש(נשלט) |
לפני 16 שנים •
11 ביוני 2008
מה??????????????????????????
לפני 16 שנים •
11 ביוני 2008
תחת השמש(נשלט) • 11 ביוני 2008
"נרים כוס קפיטן, לחיי קפיטן, לחיי הספינות שבדרך..."
מתי זה קרה?
בודי, יכול להיות שהתרחש אירוע כזה חשוב ולא ידענו על כך???? או שמה פחדת להפסיד שוב לתחת השמש בשתיית בקארדי..... פששש... איזה ברכות מושקעות... פתאום כולם מצאו זמן.... איש יקר!!!! מאחלים לך את כל הטוב שרק אפשר לאחל למי שאוהבים!!!! נסיכת חלומות כבר יש לך, אז כל שנותר לאחל: שיתגשמו כל משאלותיך הגלויות והנסתרות(חוץ מכמובן לנצח את "שמש" בשתיית בקרדי ) ועד שנפגש שוב אינשאללה בקרוב, לחיים קפיטן!!!! אוהבים!!! HotQueen ו תחת השמש |
|
Breathless{VIP} |
לפני 16 שנים •
11 ביוני 2008
המון מזל טובים
לפני 16 שנים •
11 ביוני 2008
Breathless{VIP} • 11 ביוני 2008
שיאאאללללה
כמה שאני לא בעניינים אז בהצתה קצת מאוחרת אך במלוא הכוונה והאהבה המון המון מזל טובים שמחתי לפגוש אותך ואת לולית שנפגש תמיד בשמחות |
|
פינקי לשלטון(מתחלפת) |
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
לבודי היקר
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
פינקי לשלטון(מתחלפת) • 12 ביוני 2008
לבודי הגדול שגדל בשנה,
לך הדום החמוד נורא, המון מזל טוב לך איש, על אף היותך כמעט קשיש שתשמור תמיד על כושר, וחשוב אף יותר- המון המון אושר. עם לולי לצידך לעולמי עולמים, ותמיד ככה מוקף, בהמון חברים. בזכות, ולא בחסד, רכשת חברי אמת. אני תמיד אשמח להיות לצידך, שם בכל עת. מחבבתותך איש מיוחד שכמותך, פין-קושה. |
|