amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
23 במאי 2008
לפני 16 שנים •
23 במאי 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 23 במאי 2008
עלומה כתב/ה: amy כתב/ה: מה אני הייתי רוצה ביום הזה:
נלך שנינו למלון מפואר, ונבלה שם את הלילה. ג'קוזי, שמפניה, יינות, מוזיקה רומנטית... הסקס יהיה ונילי או בדס"מי, אבל עם המון אהבה. הוא יראה לי בדיוק כמה הוא אוהב אותי. בבוקר ארוחת בוקר כיפית בשעה מאוחרת, אחר כך ספא ומסג'. אחר כך נעזוב את המלון וניסע לאיזה טיול נפלא וירוק בטבע, עם הרבה שקט, אבל ללא סכנת התברברות. בערב נשב מול הים ונביט בשקיעה כמה שאני ונילית... יום- לא יום וחצי, או יומיים. יום- כולל השינה.החלטת להתחיל את היום בערב, פספסת יום שלם, אבל ברגע שמגיע חצות זה כבר יום אחר. מפיתום, מי קבע. היום היהודי הוא משקיעה לשקיעה! |
|
נוריתE |
לפני 16 שנים •
24 במאי 2008
לפני 16 שנים •
24 במאי 2008
נוריתE • 24 במאי 2008
טוף איימי
נעזוב את חלומות השווא שלי על ביגוד יפה במידות שלי. אבל האמת? "יום סאבית" כזה, אחד בשנה לבקש הגשמת מישאלות? יום אחד רק ? ומה בשאר הימים ,"שישה ימים תעבוד ובשביעי יום מנוחה" בהשאלה? הרי כל יום אמור להיות "יום הסאבית" אצל מי שמשויכות,לא? הגשמת הפנטסיות שלהן, מימוש ומילוי הצרכים שלהן מה שהן אוהבות לתת ואוהבות וצריכות ורוצות לקבל, חוצ מהקבלה והסיפוק של הנתינה עצמה ומילוי הצרכים והבקשות שלו.והפידבקים הטובים והמלטפים שמקבלות בדרך והתמיכה וככה הדומים שלהן מרוצים וגם להם יש "יום הדום" בכל יום נתון שניפגשים.והן יוצאות מסופקות מכל ה בחינות של קבלה ונתינה וזה הרי הרעיון שמסתתר מאחורי הרעיון . |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
24 במאי 2008
לפני 16 שנים •
24 במאי 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 24 במאי 2008
אני מניחה שאת צודקת בגדול, נורית.
לי אישית קשה, כי אני די כלואה בתווך בין עולם הבדס"מ לעולם הוניל. לא טוב לי יותר מדי מאף עולם. לכן באופן אישי, חשבתי בתשובה זאת על מערכת שבה רוב הזמן אני שפחה, ולאו דווקא מקבלת המון חיזוקים חיוביים או רומנטיקה, לכן התשובה שלי יצאה ונילית כל כך. כמובן שאם הייתי חושבת על מערכת שרובה ונילית, "יום הסאבית" שלי היה באמת כפי שאת מתארת. |
|
נוריתE |
לפני 16 שנים •
24 במאי 2008
לפני 16 שנים •
24 במאי 2008
נוריתE • 24 במאי 2008
amy כתב/ה: אני מניחה שאת צודקת בגדול, נורית.
לי אישית קשה, כי אני די כלואה בתווך בין עולם הבדס"מ לעולם הוניל. לא טוב לי יותר מדי מאף עולם. לכן באופן אישי, חשבתי בתשובה זאת על מערכת שבה רוב הזמן אני שפחה, ולאו דווקא מקבלת המון חיזוקים חיוביים או רומנטיקה, לכן התשובה שלי יצאה ונילית כל כך. כמובן שאם הייתי חושבת על מערכת שרובה ונילית, "יום הסאבית" שלי היה באמת כפי שאת מתארת. לא מאמי מה שאני אמרתי זה שבמערכת טובה כל יום אמור להיות "יום הסאבית" אולי במערכת ונילית יום סאבית זה יום מיוחד ויחיד אבל לא במערכת יחסים בדיסמ''ית ממש לא ואם זה ככה אז חבל שצריך לבקש יום מיוחד כדי באמת להוציא את המייטב משני ולשני הצדדים. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
24 במאי 2008
המשאלה שלי היא...
לפני 16 שנים •
24 במאי 2008
בלוסום(לא בעסק) • 24 במאי 2008
להיות עקודה וכפותה, ומסופקת מינית שוב ושוב...ללא שום צורך בנתינה מצידי כדי לקבל זאת.
|
|
נוריתE |
לפני 16 שנים •
25 במאי 2008
Re: המשאלה שלי היא...
לפני 16 שנים •
25 במאי 2008
נוריתE • 25 במאי 2008
חתולונת1607 כתב/ה: להיות עקודה וכפותה, ומסופקת מינית שוב ושוב...ללא שום צורך בנתינה מצידי כדי לקבל זאת.
חחחחחחחחח אהבתי כן,כן. |
|
סימן כחול(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
27 במאי 2008
לפני 16 שנים •
27 במאי 2008
סימן כחול(מתחלף) • 27 במאי 2008
חתולונת1607 כתב/ה: להיות עקודה וכפותה, ומסופקת מינית שוב ושוב...ללא שום צורך בנתינה מצידי כדי לקבל זאת.
גמאני אין עונשים על התחצפויות אין איסור על גמירה והגבירה תשרת אותך בסיטואציה אחת לבחירתך |
|
א ו ר(מתחלפת) |
לפני 16 שנים •
28 במאי 2008
לפני 16 שנים •
28 במאי 2008
א ו ר(מתחלפת) • 28 במאי 2008
אין עונשים על התחצפויות
יאי אני יוכל להתחצף מתי אנחנו מספרים לשולטים/שולטות שיש יום כזה? |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 16 שנים •
28 במאי 2008
לפני 16 שנים •
28 במאי 2008
Madame T(שולטת) • 28 במאי 2008
Buttercup כתב/ה: טוף איימי
נעזוב את חלומות השווא שלי על ביגוד יפה במידות שלי. אבל האמת? "יום סאבית" כזה, אחד בשנה לבקש הגשמת מישאלות? יום אחד רק ? ומה בשאר הימים ,"שישה ימים תעבוד ובשביעי יום מנוחה" בהשאלה? הרי כל יום אמור להיות "יום הסאבית" אצל מי שמשויכות,לא? הגשמת הפנטסיות שלהן, מימוש ומילוי הצרכים שלהן מה שהן אוהבות לתת ואוהבות וצריכות ורוצות לקבל, חוצ מהקבלה והסיפוק של הנתינה עצמה ומילוי הצרכים והבקשות שלו.והפידבקים הטובים והמלטפים שמקבלות בדרך והתמיכה וככה הדומים שלהן מרוצים וגם להם יש "יום הדום" בכל יום נתון שניפגשים.והן יוצאות מסופקות מכל ה בחינות של קבלה ונתינה וזה הרי הרעיון שמסתתר מאחורי הרעיון . מאחר שהרעיון המקורי היה שלי - 'יום הסאב', אותו הסבה כאמור, איימי ל'יום הסאבית', אסביר את הרעיון: ברור שכל מה שאמרת לעיל נכון ותקף לכל ימות השנה ולקשר שבין השולט/ת לנשלט/ת. כוונתי היתה, שהסאב בעצם יבוא עם מין 'רשימת משאלות' שלו לאותו יום מסויים באשר למה יתרחש באותו מפגש ספציפי ביניהם, כמובן בהתבסס על הדברים המקובלים על שני הצדדים לקשר זה אשר נחוו בעבר או אולי מהווים משאלה שלו שיתרחשו ועדין לא קרו מסיבה זו או אחרת. מקווה שהכוונה ברורה יותר כעת. |
|
נוריתE |
לפני 16 שנים •
28 במאי 2008
לפני 16 שנים •
28 במאי 2008
נוריתE • 28 במאי 2008
זה ברור לי MT
ברור מאוד, אבל כזה..אני עדיין דוגלת ב כל יום הוא יום הסאב/ית כשיש גבירה או אדון מבינים, כל מיקרה, זה נחמד לערוך כזאת רשימה ואז לסנן לסנן לערוך לשבור תראש מה כן מה לא מה כדשאי מה ממש רוצים ,קשה,קשה , כי בכל אופן הזמן מוגבל ו"המלאכה מרובה" ויוצא ש : תפסת מרובה לא תפסת. אבל בתור רעיון זה נחמד, בתנאי שיום הסאב/ית ייחגג לפחות, פעם בחודש...(.?) Madame T כתב/ה: Buttercup כתב/ה: טוף איימי
נעזוב את חלומות השווא שלי על ביגוד יפה במידות שלי. אבל האמת? "יום סאבית" כזה, אחד בשנה לבקש הגשמת מישאלות? יום אחד רק ? ומה בשאר הימים ,"שישה ימים תעבוד ובשביעי יום מנוחה" בהשאלה? הרי כל יום אמור להיות "יום הסאבית" אצל מי שמשויכות,לא? הגשמת הפנטסיות שלהן, מימוש ומילוי הצרכים שלהן מה שהן אוהבות לתת ואוהבות וצריכות ורוצות לקבל, חוצ מהקבלה והסיפוק של הנתינה עצמה ומילוי הצרכים והבקשות שלו.והפידבקים הטובים והמלטפים שמקבלות בדרך והתמיכה וככה הדומים שלהן מרוצים וגם להם יש "יום הדום" בכל יום נתון שניפגשים.והן יוצאות מסופקות מכל ה בחינות של קבלה ונתינה וזה הרי הרעיון שמסתתר מאחורי הרעיון . מאחר שהרעיון המקורי היה שלי - 'יום הסאב', אותו הסבה כאמור, איימי ל'יום הסאבית', אסביר את הרעיון: ברור שכל מה שאמרת לעיל נכון ותקף לכל ימות השנה ולקשר שבין השולט/ת לנשלט/ת. כוונתי היתה, שהסאב בעצם יבוא עם מין 'רשימת משאלות' שלו לאותו יום מסויים באשר למה יתרחש באותו מפגש ספציפי ביניהם, כמובן בהתבסס על הדברים המקובלים על שני הצדדים לקשר זה אשר נחוו בעבר או אולי מהווים משאלה שלו שיתרחשו ועדין לא קרו מסיבה זו או אחרת. מקווה שהכוונה ברורה יותר כעת. |
|