בטי בום(שולטת) |
לפני 20 שנים •
2 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
2 בפבר׳ 2004
בטי בום(שולטת) • 2 בפבר׳ 2004
אתה פשוט כוכב....
|
|
QriS(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
2 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
2 בפבר׳ 2004
QriS(מתחלף) • 2 בפבר׳ 2004
בטי בום תבחרי אחד שאת אוהבת ואני אעשה לו ואריאציה לפטיש או בידי או מה שתרצי..
אבל תבחרי שיר שאת ממש אוהבת |
|
QriS(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
2 בפבר׳ 2004
בטי די די תמשיכי :) זה אני - חולני
לפני 20 שנים •
2 בפבר׳ 2004
QriS(מתחלף) • 2 בפבר׳ 2004
הוי, מלכתי אהובתי
כל כולי קודח מבטך משפיל אותי אני כה שמח אביזרים, סד, שעווה כלוב בתוך החדר אהבה מלוא תאווה חוק שלטון וסדר איזה, איזה עריצה גבר קד אפיים ואותו היא מריצה קשור במגפיים ריח גרביון דקיק עקב חזק ממלט אז מבט עינך מבזיק אז את משתוללת כך היא אשת העוצמה אש היא מהלכת מתרצה היא מעצמה ועליי דורכת. האמת יש עוד שני בתים: כֶּרֶם גֶּפֶן נִים לֹא נִים, תֵּל חָרְבָּה נֶחֱרֶשֶׁת. תְּכֹל לֵילוֹת וִילֶל תָּנִים, מַשְׁאֵבָה נוֹקֶשֶׁת. הוֹי הוֹי, אֶרֶץ חֶמְדַּת לֵב, הַשָּׁמִיר הַשַּׁיִת. בַּיִר סוּד יָתוֹם בַּגֵּב, בַּשָּׁמַיִם עַיִט. אבל אני גמור... מחר אני אמשיך... |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 20 שנים •
2 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
2 בפבר׳ 2004
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 2 בפבר׳ 2004
ממש הלוחש לשוטים..........
רחפנית-הדומית המרחפת. |
|
זיקית |
לפני 20 שנים •
3 בפבר׳ 2004
רחפי -
לפני 20 שנים •
3 בפבר׳ 2004
זיקית • 3 בפבר׳ 2004
את גדולה !
קיורי מותק, שוב..נו כבר, מתי חמישי ?! |
|
QriS(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
3 בפבר׳ 2004
זיקית
לפני 20 שנים •
3 בפבר׳ 2004
QriS(מתחלף) • 3 בפבר׳ 2004
זיקיתי השולטת פעם בשבועיים זה החוק שלי.
אבל אני אכתוב לך שירים ומזמורים עד לרגע המתוק בחמישי הבא הנה עוד אחד קצר (בין הרים כבר השמש מלהטת) בין רגליי כבר נקשרתי לשרשרת וצבתות לופטות את פטמותיי אני נובח ואת מייללת ומושכת את שערותיי (שרה'לה: כולם ביחד ) ממורדות הלבנון עד ים המלח נעשה סיישן ועוד סיישן את יפה ואין מה שידמה לך אוי תרשי תרשי לי לאונן חיחיחיחיחיחי.... גווועעעלללד !! הוא שוב אכל פירות יבשים בעצם אני בכלל בבנים על הבנות.. הממ.. גוד פוינט.. מיד: שירי שפחות |
|
creamy |
לפני 20 שנים •
7 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
7 בפבר׳ 2004
creamy • 7 בפבר׳ 2004
סוף הדרך, קיוריאס מתוק.
פשוט סוף הדרך... אבל אולי תבחר שירים קצת.... אחרים?... |
|
QriS(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
7 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
7 בפבר׳ 2004
QriS(מתחלף) • 7 בפבר׳ 2004
חיים חפר כולם מכירים
יום יום כשאת יורדת לי בתשע מקפידה תמיד לבוא בזמן את בולעת את הכל בחוסר ישע ואת לא עושה מזה עניין כשאת לובשת את הריתמה האדומה הזין שלי גודל מיד בעוד קומה ואם תרגישי במצב כשיר אני אדפוק אותך בכל העיר את אומנם קטנה אבל טובה בתור זונה וכל סיבוב איתך מסעיר וחם יש לך פה עניין עם שאגר מדופלם גם חולני גם מיוחם |
|
creamy |
לפני 20 שנים •
7 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
7 בפבר׳ 2004
creamy • 7 בפבר׳ 2004
|
|
QriS(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
16 בפבר׳ 2004
שיר לבטי בום
לפני 20 שנים •
16 בפבר׳ 2004
QriS(מתחלף) • 16 בפבר׳ 2004
בטי בם מוקדש לבטי בום
כמו שעווה על עור רותח כמו עבד שאינו צורח כמו הצלפה כל כך יפה דורכת, מכה גם חכמה גם חתיכה בטי בטי בום אני ממש המום אוהבת חרוזים אוהבת עכוזים בטי בטי בום אני שוכב ערום ומלקק מלפפון עקום. כמו סטירה על גוף מתוח היא מפתה כמו תפוח אינה עונה, מאמינה שאין שיר אהוב מילה יפה נושא כאוב בטי בטי בום הכל סביבך קסום אוהבת ליקוקים אוהבת נישוקים בטי בטי בום אזמין לך אורנג'בום נשתה ביחד ונשמע אלבום איך בדיוק אותך פגשתי ואז הלכת, והתבעסתי דרוש אמון וגם תזמון ואין מה לומר נקבע אז סשן למחר. בטי בטי בום אנ'לא צריך עוד כלום היה מאוד נחמד קצר אך מיוחד בטי בטי בום שיהיה לך יום עצום בינתיים התכווץ לי הרקטום המקור: כמו שערה על ראש קרח כמו כלב בלילות ירח כמו מסיבה שאיש לא בא יושבת, בוכה הלכתי לבקש סליחה. בטי בטי בם אוהבת את כולם אוהבת לבדה אוהבת אבודה בטי בטי בם נלך, נלך לים נשכב ביחד על החול החם. כמו אחד שלא בטוח היא כמו נוצה, נוצה ברוח הכל קונה, מאמינה וכל איש חשוב הלך, הלך מבלי לשוב. בטי בטי בם אוהבת את כולם אוהבת לבדה אוהבת אבודה בטי בטי בם נלך, נלך לים נשכב ביחד על החול החם. אין שלום ואין כבר כוח ואין, כבר אין, לאן לברוח כמו בגלויות הכל שטויות ואין מה לומר אם לא היום אולי מחר. בטי בטי בם אוהבת את כולם אוהבת לבדה אוהבת אבודה בטי בטי בם נלך, נלך לים נשכב ביחד על החול החם. |
|