סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

חלק א' - מה הייתם עושים אילו...

סמית​(שולט)
לפני 16 שנים • 2 ביוני 2008

חלק א' - מה הייתם עושים אילו...

סמית​(שולט) • 2 ביוני 2008
הייתם מסתובבים בתל אביב כחמש דקות בכדי לחנות כחוק, שכן קיבלתם חינוך יקי הגון והמשפט "אורדנונג מוז זיין" נר לרגלכם, הייתם מוצאים כזה, הייתם חונים בו ומשהייתם שבים לרכבכם הייתם מוצאים דו"ח חניה בסך של 100 ש"ח מוצמד לשמשת רכבכם.

הייתם כמובן פונים חיש קל לעיריה, מסבים את תשומת ליבה לכך שהחניה במקום מותרת אלא שהיא הייתה משיבה לכם ששמורות לכם שתי אופציות, האחת להישפט והשניה לשלם.

האם מי מכם היה מוצא את הכח, האנרגיה והמשאבים הדרושים בכדי להילחם בעיריה או שמא הייתם פוכרים את ידיכם מפטירים אנחה ומשלמים ?
הוא​(שולט)

ממש

הוא​(שולט) • 2 ביוני 2008
נוגע ללב
למה לא לפרסם זאת בפורום לא קשור
סמית​(שולט)

העלויות...

morgause כתב/ה:
כמה עולה לגשת עם זה לבית המשפט?

על הנתבע לא חלות עלויות כלשהן בשלב הראשוני.

לאמיתו של דבר וכאן הנקודה, להבדיל מכל תובע שעליו לשלם אגרה בעת הגשת תביעה, העיריה כראשות סטטוטורית פטורה מתשלום אגרה, בנוסף יש לה את כח האדם המיומן ובעל הידע והיא יכולה לנהל הליכים כאלו ללא עלויות משמעותיות.
slu
slu

אם אתה יקה אמיתי,

slu • 2 ביוני 2008
אתה תילחם.
ולו רק בשביל ההזדמנות לצאת צודק.
סמית​(שולט)

איימי איימי

amy כתב/ה:
סמית אולי ללכת עם זה לעיתון. יש מדורים שעוסקים בנושאים כאלה.

עשיתי, עשיתי ועשיתי, בית משפט השלום בשבתו כבית משפט לעניינים מקומיים, קיים שלושה דיונים במאת השקלים הללו ובסופו של דבר הרשיע אותי.

מאידך, בית המשפט המחוזי, לאחר שבחן את החומר, הפך את ההחלטה על פיה וזיכה אותי.

הדיון בערעור בבית המשפט המחוזי התקיים ביוני האחרון והתיק היה מונח והעלה אבק, נתקלתי בו אתמול, אני מתלבט אם לגנוז אותו, או לנקוט בהליכים נגד העיריה בעקבות הזיכוי.

חשבתי לא אחת במהלך הסנריו המשפטי הזה שהחל בשנת 2003 והסתיים ביוני 2007, אם לא עדיף היה לשלם את מאת השקלים ולהניח לעניין ומעניין אותי כיצד היו נוהגים אחרים.
zboy{זאתי}
zboy{זאתי} • 2 ביוני 2008
זה אולי לא פוליטיקלי קורקט,
אבל אתה לא הולך לתקן את המערכת,
אני מציע לך לחרוק שיניים ולשלם,
זה בסוף יצא לך יותר זול,
או שתשכיר איזה האקר שיפרוץ להם למחשבים ויעביר את הדו"ח על שם הפקח שכתב אותו icon_smile.gif
Josephin​(לא בעסק)

שווה לך ??

Josephin​(לא בעסק) • 2 ביוני 2008
סמית כתב/ה:
[.

עשיתי, עשיתי ועשיתי, בית משפט השלום בשבתו כבית משפט לעניינים מקומיים, קיים שלושה דיונים במאת השקלים הללו ובסופו של דבר הרשיע אותי.

מאידך, בית המשפט המחוזי, לאחר שבחן את החומר, הפך את ההחלטה על פיה וזיכה אותי.

הדיון בערעור בבית המשפט המחוזי התקיים ביוני האחרון והתיק היה מונח והעלה אבק, נתקלתי בו אתמול, אני מתלבט אם לגנוז אותו, או לנקוט בהליכים נגד העיריה בעקבות הזיכוי.

חשבתי לא אחת במהלך הסנריו המשפטי הזה שהחל בשנת 2003 והסתיים ביוני 2007, אם לא עדיף היה לשלם את מאת השקלים ולהניח לעניין ומעניין אותי כיצד היו נוהגים אחרים.[/quote]

יש לך את הזמן הכסף והכוח לתבוע את העירייה ?
לך על זה.
אני לא עוסקת בערכית דין אבל על פניו עצם הזיכוי במחוזי מהווה חיזוק להגשת תביעה נגד העיריה.
כמובן שאפשר להוסיף לכתב התביעה את עוגמת הנפש, הטרטור בין בתי משפט הפסד ימי עבודה וכו .
יתכן אפילו שינסו להגיע איתך לפשרה לפני שזה יגיע לדיון בבימ"ש .

אני הייתי בודקת את הרווח לעומת ההפסד האם זה שווה .
פייה{O}
פייה{O} • 2 ביוני 2008
הגעתי למסקנה שחיי יתנהלו הרבה יותר על מי מנוחות אם אנסה לדבוק במשפט

אל תהיה צודק, היה חכם

כמה שאפשר (כמובן בגבולות הנסבל וההוגן).

או בגרסת סבתא שלי - CHOOSE YOUR BATTLES.

כך שהייתי משלמת את מאה השקלים ומקווה שהעירייה תחנק עם זה...

fishy.gif