שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

דואר זבל, הודעות זבל ושרשורי זבל בכלוב

D-HUNTER
לפני 16 שנים • 3 ביוני 2008
D-HUNTER • 3 ביוני 2008
לא מובנת לי הדרך שבה אנשים קוטלים אחד את השניה ללא שום יכולת לקבל דעה גם אם היא שונה משלך או ממכריך. הדרך בא השתלחו בזעקה ניראת לי ממש מחפירה וזה לא אחד ולא שניים
היו גם כאילו שכן פירגנו אבל חברים קצת ריספקט קצת כבוד גם עם המילים או הדרך לא ניראת לכם
זו לא הדרך לומר דברים.
שיהיה שבוע קריר
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 3 ביוני 2008
D-HUNTER כתב/ה:
לא מובנת לי הדרך שבה אנשים קוטלים אחד את השניה ללא שום יכולת לקבל דעה גם אם היא שונה משלך או ממכריך. הדרך בא השתלחו בזעקה ניראת לי ממש מחפירה וזה לא אחד ולא שניים
היו גם כאילו שכן פירגנו אבל חברים קצת ריספקט קצת כבוד גם עם המילים או הדרך לא ניראת לכם
זו לא הדרך לומר דברים.
שיהיה שבוע קריר

אם תשים לב, הראשונה שהחלה להשתלח בשרשור הזה היתה זעקה עצמה, והיא אינה יכולה לבכות על כך שמעירים לה על התנהגותה (כלומר, עובדתית היא יכולה, אבל עקרונית לא). על זה, בעצם, נסוב כל השרשור הזה, ולכן לי דווקא מאד מובן מדוע התגובות אליה היו כפי שהיו.
D-HUNTER
D-HUNTER • 3 ביוני 2008
זאלופון כתב/ה:
D-HUNTER כתב/ה:
זו לא הדרך לומר דברים.
שיהיה שבוע קריר

אם תשים לב, הראשונה שהחלה להשתלח בשרשור הזה היתה זעקה עצמה, והיא אינה יכולה לבכות על כך שמעירים לה על התנהגותה (כלומר, עובדתית היא יכולה, אבל עקרונית לא). על זה, בעצם, נסוב כל השרשור הזה, ולכן לי דווקא מאד מובן מדוע התגובות אליה היו כפי שהיו.

תראה אין לי שום רצון לרדת למי התחיל מה זה כבר כמה שירשורים שאני כן מבחין בהשתלחות ובירידה לרמה ממש לא יפה (בלשון המעטה) וכן מי שרוצה לומר משהו בכיף שיגיב שיגיד את מה שבליבו. רק שישמור על רמה ובלי ירידות על ספה או ביטואים יש כאילו שיודעים ויש כאילו שלא
וזו לא סיבה לרדת עליהם.רוצה לומר שכל עוד יש שיחה לכל אחד יש את הזכות לומר כל אשר עולה על ליבו ללא חשש כל עוד זה נשמר ברמה של ללא פגיעות באנשים מסביב...
ואם יש משהו פוגעני יש לומר אותו בהודעה פרטית ולא בפורום כללי.
_טרוריסט חמוש באננס
לפני 16 שנים • 4 ביוני 2008

אני ,אין לי בכלל מה להגיד בנושא.

_טרוריסט חמוש באננס • 4 ביוני 2008
אבל אם כבר עבודת מאסטר ידידי הטוב משכבר הימים פתח את הנושא אז הנה תגובתי המלומדה:

למה מי עטה יע זבל של מיץ אשפה שטגיד לי מה לכתוב פה לנקבות בפרתי ומע לע !!!???
למה אם בע לי לשלוח עודעות קמו :

בואי מיצ מיצ מותק זחלי לגדול מכולם ותגידי טודע.

עני יודא מי עיסה אותך בקעיץ אאחרון.

וואלאק מה ???? זה שאמרת לי שיש לך מישהו היה אמור להיות תמרור אין כניסה ???
למה מע אני נירא לך ?? שוטר תנועה ?? תרגיעי אט הדיבור ומער לפני אני בא עם שופל עלייך ועל התמרור המחלוא הזה שאת קורעת לו דום.

טני לי לעודיע לח ראסמי - הדום שלך אולי קינג אבל אני זוגיים אס,אז יאללה תחליפי תז'יטונים למשהו יותר נח ותכפכפי לעצמך בשאסי כשאת זורקת עת אצמח אלי.

אלו אלו כפיים , הגבגבגב גבר שלח עגיא מאמי.

וכולי וכולי עז מי עטא ומע עטה שתנסה למנוא באדי האאא ? ובחלל לא בא לי להתחשבן איתך על הניוענס העיליתיסטי שנירמז מהג'ורה שיצאה לך מהלוע.

בברכת ,

זה הכל בגלל שאני שחור

ובגילוי דעת נאות - אם אין לכם מה להגיד , תעשו כמוני.
lori{ע_מ}
לפני 16 שנים • 4 ביוני 2008
lori{ע_מ} • 4 ביוני 2008
שעשע אותי לראות מי היו אותם אלו שהגיבו בצעקה רמה נגד הזכות שנטל לעצמו עבודת מאסטר לקרוא לחלק מהשרשורים כאן שרשורי זבל.

ורק רציתי לציין שאני מאוד מסכימה עם התגובה של זאלו
והקריאה של נילי ונילי שלא להאכיל טרולים :-)
סמית​(שולט)
לפני 16 שנים • 5 ביוני 2008

כן כן...

סמית​(שולט) • 5 ביוני 2008
lori כתב/ה:
שעשע אותי לראות מי היו אותם אלו שהגיבו בצעקה רמה נגד הזכות שנטל לעצמו עבודת מאסטר לקרוא לחלק מהשרשורים כאן שרשורי זבל.

והקריאה של נילי ונילי שלא להאכיל טרולים icon_smile.gif

זו תופעה מוכרת המשמשת כמפלטם של אנשים מסויימים, הסתת הדיאלוג מגופם של דברים לגופם של אנשים.

ובכן נסכם את הדברים כך, באופן קטגורי, כל מי שחלק על דעתו של הכותב, הוא שפל, מרושע, טרול, מתחסד וכל כינוי גנאי נוסף המוכר לך וכמובן גם משעשע.

לאחר שיש לנו דיאגנוזה נכונה ואותנטית לחולקים על הכותב, נותרה בעינה השאלה הבאה, מהיכן נטל לעצמו הכותב את המונופול להבדיל בין טוב לרע, מי שמו?
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}

Re: כן כן...

סמית כתב/ה:
lori כתב/ה:

והקריאה של נילי ונילי שלא להאכיל טרולים icon_smile.gif

זו תופעה מוכרת המשמשת כמפלטם של אנשים מסויימים, הסתת הדיאלוג מגופם של דברים לגופם של אנשים.

ובכן נסכם את הדברים כך, באופן קטגורי, כל מי שחלק על דעתו של הכותב, הוא שפל, מרושע, טרול, מתחסד וכל כינוי גנאי נוסף המוכר לך וכמובן גם משעשע.

לאחר שיש לנו דיאגנוזה נכונה ואותנטית לחולקים על הכותב, נותרה בעינה השאלה הבאה, מהיכן נטל לעצמו הכותב את המונופול להבדיל בין טוב לרע, מי שמו?

צודק. ובנוסף, לורי- מי שמך???

התגובה שלך נקראת לי כמתנשאת ופוגענית מאוד. ז ו בוודאי לא הדרך.

הבהרה- המי שמך עם שלוש סימני שאלה כאן ממש לא בקטע מתלהם, אלא בקטע של פגיעה אמיתית. נא לא לקחת את זה לכיוונים מיותרים. אין בכוונתי להתחיל כאן התנגחויות הדדיות, אבל מצד שני, לא מתאים לי שחוסר הרצון של חלקנו יתנגח, יאפשר לאנשים להתנשא ו "להשתשע" (ובמילים אחרות- לפגוע ולהעליב) באנשים אחרים.

לורי, ברמת האישית אני באמת חושבת שאת אחלה. אבל ההערה הזאת- פשוט הייתה פוגעת וצורמת ברמות.
עבודת מאסטר{lori}
עבודת מאסטר{lori} • 5 ביוני 2008
סמית, יש הגיון שאפילו מי ששם לעצמו למטרה להראות שאני טועה - חייב להסכים איתו, והוא שכאשר אדם מעלה לדיון את בעיית הטרולים בפורומים, סביר להניח שיקומו ויזעקו כמה מאותם טרולים בתור מחאה שהיא טבעית לחלוטין. זה לא אומר שכל מי שמתנגד לדעתי הוא טרול, אבל היה בטוח שבין המתנגדים תמצא טרולים.
את דעתי בעניין הזבל בכלוב כבר הבעתי בצורה מאוד ברורה ואין לי עניין להמשיך ולמחזר את עצמי.

לגבי תגובתו הפופולארית של זאלו, אני מסכים איתה באופן חלקי.
מצד אחד זה נכון שאם המוחות בורחים ממקום כלשהו, המקום נהיה מטופש.
מצד שני, כשאין בקרה על מבריחי מוחות - מוחות בורחים.
אם עולה נושא מעניין לדיון ומעלה הנושא הופך למטרה ליירוט ומוצג כשפל / שחצן / חנפן / טיפש - הוא לא נהנה מההשתתפות בדיון. אני בספק שיש פה מי שכותב מתוך אידאולוגיה להחיות את הכלוב ולהפוך אותו למקום ראוי לכבוד וגאווה. אנחנו כותבים כדי להשתתף בדיונים שמעניינים ואפילו מרתקים אותנו.
כשדיון הופך למלחמת כבוד ויריקות הדדיות בין מגיב X למגיב Y, והדיון שאחריו הופך לכזה והדיון שאחריו מתחיל ככזה, אין לכותבים המעניינים סיבה להשאר כאן, בטח שלא אידאולוגיה. לצורך העניין, כשתיבת מייל שלי נהיית מוצפת מדי בספאם אני סוגר אותה ופותח תיבת מייל חדשה. מעדכן את מי שצריך וזונח מאחורי את התיבה המזובלת, בלי שום נקיפות מצפון. אותו דבר לגבי אתרים באינטרנט. כשאתר מסויים ולצורך העניין - הכלוב, נהיה עמוס בספאם אני פשוט הולך למקום אחר ולא נשאר בו כדי להוכיח לטרולים שיש מי שיכול להתגבר עליהם.

מצד שני, כשראיתי שירוק/אפור הלך ופתח שרשור מעניין כזה והשרשור באמת מזכיר ימים יפים יותר בקהילה - זה גורם לי לחשוב על הדברים שנית.
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
נו עבודת, זה ממשיך באותה מתכונת- מי שמך לקבוע מיהו טרול ומי לא? המילה הזאת הרי הפכה למילת עלבון וגנאי שנזרקת כאן די בחופשיות. מיהו טרול? מי שלא כותב בצורה רהוטה? מי שלא פופולרי? מי שמעלה שאלות שנראות לך מטופשות? מי שמגיב בתדירות שלא מתאימה לך?

אז יש כאן פתח מצויין להתחיל התלהמויות והתנגחויות, אבל אני שואלת ברצינות
כי איך שאני לא מסובבת את השאלות שלך, משהו פה צורם לי מאוד. מאוד מתנשא, ולא בצורה טובה.
אז אני ועוד כמה כאן העלינו את העניין הזה, שמדובר בתפיסה בעייתית, מתנשאת ופוגענית. אשמח אם גם אתה תקדיש לעניין מחשבה ותראה- אולי יש משהו גם בדברינו?