בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

אם הייתי יכול...

OOOBBB
לפני 16 שנים • 6 ביוני 2008

אם הייתי יכול...

OOOBBB • 6 ביוני 2008
אם הייתי יכול, הייתי עכשיו לוחץ על כפתור ונוחת אצלך בבית, עוטף אותך בזרועותי ונושק לך נשיקה חמה וארוכה, כזו שתשאיר אותך עם טעם של עוד אך ללא כוח לזוז.

נשיקה שגוזלת את כל האוויר מהריאות, ושואבת את כל כוחותיך.

מרים אותך בידי, מניח אותך על המיטה, ונשכב לידך. מכניס את היד אל מתחת לחולצה ומלטף אותך בעדינות. מרגיש איך עורך נהיה כשל ברווז, וכולו מצטמרר.

מוודא איתך שאת יודעת את מילת הבטחון שנתתי לך. את מהנהנת בראש. אסור לך לדבר.

מביט בך, מביט בעיניך היפות, מעביר יד בשיער ראשך ומלטף אותך. רוכן לעברך ולוחש לך על האוזן: "היום, זה היום שלך" ומכאן והלאה מתחילים פינוקים קטנים וגדולים. כאלו שגורמים לך להשאר ולא לזוז, לא רוצה ללכת לשום מקום, רק להשאר שם על המיטה.

אני קם מהמיטה ומביא כיסוי לעיניך, שתהיי עם עצמך, שלא תדעי מה מצפה לך.

מעלה את חולצתך למעלה וחושף את עורך הרך והצח. מעביר עליו את ידי ברפרוף קל, מלמטה למעלה, אל עבר הצוואר. מרגיש את רעידות גופך. לאט לאט מושיט יד אל עבר כתפיות החזייה ומוריד אותן למטה. מוציא את הידיים שלך מהחזייה.

היד שלי יורדת חזרה למטה, עד לקו המכנס. אני תופס אותו בשתי ידי ובתנועה מהירה מוריד אותו למטה, אל עבר הקרסוליים. מוציא רגל אחת ואז את השניה. ואת שוכבת לך על המיטה, כשרק תחתון לגופך.

מקרב את פי אל פיך, נותן לך להרגיש את נשימותיי, את החום שיוצא מבין שפתיי. את מנסה להגיע עם השפתיים שלך לשלי, ואני מתרחק. משחק איתך, מהטל בך. רוצה ולא רוצה לנשקך. הידיים הקשורות מונעות ממך להרים את פלג גופך העליון ולהגיע אל שפתיי.

יורד לכיוון הצוואר ונוגע בו עם קצה הלשון. את קופצת. אני מפסיק.

תופס את אחת הרגליים שלך ומביא אותה ליד הראש. את שוכבת במעין שפגט. מחבר את הקרסול עם היד לראש המיטה.

התחתון שלגופך מפריע לך, מכאיב לך, את לא יכולה לסדר אותו עם הידיים ומנסה בעזרת תזוזה של האגן לסדר אותו. כל תזוזה שלך גורמת לו לזוז ממקומו ולך הרגשה פחות נעימה.

אני יוצא מהחדר, וחוזר לאחר מספר שניות כשבידי קערה עם קרח. לך אין מושג מה הולך לקרות. את אפילו לא יודעת שיצאתי מהחדר.

לוקח קוביה ומעביר על הרגל הקשורה בחלק האחורי של הברך. המגע הראשוני מקפיץ אותך. תחושה של סכין הננעצת באחורי הרגל. חום גופך ממיס את הקוביה וטיפה יורדת על הרגל אל בין רגלייך.

אני עוקב אחרי השביל שהטיפה השאירה עם הקוביה. הטיפה נעצרת בתחתון. אני מרים אותו מעט, לוקח קוביה נוספת ודוחף לך את שתיהן לתוך הכוס ועוזב את התחתון.

הקור משגע אותך, המגע מטריף אותך. את רוצה להוציא אותן.

רואה כיצד את רועדת. איך האגן שלך זז, ספק רוקד ספק רועד.

לוקח קוביות נוספות, ומניח אחת על הבטן אחת על הטבור ועוד קוביה מניח על הגרון. קר לך בכל מקום.

מסתכל עליך זזה.

מחפש בחדר את שוט הזנבות שנזרק אחרי הפעם הקודמת. מוצא אותו בפינת החדר על הכסא מתחת לערימת בגדים ועיתונים.

את עדיין רועדת ואני מצליף על הירך של הרגל הקשורה.

את מבולבלת.

שמעת את איוושת הזנבות אך הוא היה מהיר וההצלפה הייתה מדוייקת.

הירך נהיית אדומה. הסימנים של הזנבות נראים בבירור.

התחתון שלך כולו רטוב, מהקרח ומהנוזלים שלך. אני קורע אותו ממך במשיכה חזקה.

מסיר מעיניך את הכיסוי. דמעה מבצבת בזווית העין. דמעה של אושר.

לוקח את הרגל השנייה וקושר גם כן ליד הראש. כל התחת שלך חשוף.

התחת והכוס שניהם מופנים כלפי.

אני דוחף שתי אצבעות לכוס ונותן לך למצוץ את האצבעות, לטעום את טעמך. את מלקקת ומוצצת בתאווה.

אחרי שסיימת למצוץ את האצבעות, אני נעמד לצד המיטה, את מסתכלת עלי, מנסה לנחש את הצעד הבא שלי.

אני מרים את השוט מהמיטה ומתכונן להצליף על התחת שלך.

אני מתחיל להצליף בך הצלפות קלות שהולכות ומתגברות עם כל הצלפה. את מתענגת על הכאב. מרטיבה את עצמך יותר.

התחת שלך נהיה אדום, פסים פסים, צורב, שורף.

את לא מוכנה לוותר על זה.

כשאני שואל אם הספיק לך את עונה לי שלא ואז מגיעה עוד הצלפה, ועוד הצלפה.

מניח את השוט בצד ומתפשט. את מסתכלת לעברי, רואה את הזין שלי וחושבת לעצמך להיכן אני אחדור. כל מקום שאבחור לחדור אליו, תהני.

אני מחליט לחדור אליך לכוס, חדירה איטית, נותן לך להרגיש איך אני לאט לאט נכנס. כולי בפנים. האגן שלך ושלי מתחברים וזזים בקצב אחיד מעלה מטה.

הקצב מתגבר, גם הנשימות. מבקש ממך לגמור ואת כמובן גומרת.

אני יוצא מתוכך.

מתיר את הידיים והרגליים שלך, נותן לך לנוח. נותן לך לשחרר את הגוף. נותן לך לנשום מחדש ולאגור כוחות...