עדן בלי צנזורה(שולטת) |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
בליינית או לא???
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
עדן בלי צנזורה(שולטת) • 7 ביוני 2008
הגעתי למועדון הלימיט,כהרגלי חיוכים ונשיקות,חיבוקים אוהבים.טוב נו משפחה שניה שלי,דוגי מוביל אותו,השד יודע לאן,ואז אני מגלה שסוהו וחיה רקמו מזימה,בתוכנית אני יודעת שהוא עובד היום משמרת לילה,והייתי מאוד מצוברחת.פתאום מסתובבת ורואה את המלאך שלי בלבן,אוח קרחת שלי, נפש,ושמור הראש הכי סקסי שאפשר לבקש.אתה לא יכול לדעת כמה שמחו עניי כשראו אותך,וחיה ללא הפסקה,היית המלכה הכי סקסית על הרחבה,אין עליך,תודתי למלכה לאלה,ולכלבלב שלה על הנסיעה בביטחה והצחוקים בדרך.תודות לונסה על הדרך הארוכה שעשתה יחד איתנו.
תודה גדולה לצוות הלימט על העוגה והכיבוד,אתם פשוט מפתעים אותי כל שנה מחדש,אין ספק שיום הולדת שכזה עוד לא חגגתי,תודה לקאופמן,שהרביץ את המוזיקה הכי יפה.זה היה לכבודי??? תודה למומי,לאלה,דניאל,ניקו,אורלי,טלה,דוגי, ולכולכם על היותכם אתם,ושמחתם בשמחתי...אין עליכם. |
|
עדן בלי צנזורה(שולטת) |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
למלכה f.m
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
עדן בלי צנזורה(שולטת) • 7 ביוני 2008
תודתי לך שדאגת להפתיע אותי,ולכל חבורת הסוטים שלא הזכרתי,המוני תודות ואהבה מימני,נשיקותי אליכם,ולכל המגיבים בפורום בשירשור יום הולדת,אוח איזה משקענים אתם.
מי יתן ונדע רק אהבה לעולם |
|
momi(שולט) |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
מזל טוב!
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
momi(שולט) • 7 ביוני 2008
לא אוהב פה להגיב,
אך משום מה לא יכול להישאר אדיש. אתמול הייתה מסיבה, וואלה, איך אומרים- "בת זונה"! נהנתי מאוד, לשמוח איתך, מוסיקה מעולה, מחטים בלי סוף, סשנים....... את יודעת את דעתי עליהם. שרק נחגוג ונשמח בלי סוף!! |
|
lalla |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
lalla • 7 ביוני 2008
Eden, I can recognise one of the members of a very exclusive club to which you and I belong. With each passing year we do not get older, we get better.
שהקנעים יחיו ויסבלו! As a Gemini to a Gemini all I will tell you- that's the way to go Very happy birthday Love. Lalla. |
|
חיה ללא הפסקה(שולטת) |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
אוחחחחח - איזה מסיבת יום הולדת חלומית!!!!
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
חיה ללא הפסקה(שולטת) • 7 ביוני 2008
וואוו וואוו ושוב פעם וואוו.................................
הייתה מסיבת שבועות+יום הולדת לעדן. מהטובות ביותר שנראו לאחרונה................ רקדנו עד אור הבוקר (המוזיקה הייתה מעולה!!!!!!!!!!!!) פינקו אותנו בעוגת גבינה, ובפירות העונה...(אבטיח,ענבים מישמשים,אפרסקים) זה היה יאמי! לעדן, הכינו מסיבמבה אמיתית עם חטיפים עוגה וזיקוקים........ סאשנים מטרפים. היה פשוט גן עדן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צוות הלימיט כולכם אחד/אחת: שאפוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו תודה על מסיבת שבועות מהממת. ועל אירגון יום הולדת מוצלח. לחברתי היקרה! היה כיףףףףףףףףףף רוני,טלה,Lady Mod,Reaper,niki 666,המלכהFM,ונסה,momi,המלכה להלה,ויקי,דניאל תודה שהייתם ושמחתם בשימחתה של חברתי המדהימה. Lady S = היית חסרה לי!!! קטסטרופה = איפה אתה שאני שם???????? dogy תודה מיוחדת לך! אתה נשמאמי אמיתי!!!!!!!!!!!! אורלי תודה מיוחדת גם לך....את מדהימה אותי כל פעם מחדש! ויאלה מחכה לך בצפון.... עדן בלי צנזורה&סוהו ללא צנזורה...אחרונים וחביבים......אוהבת אותכם. הייתם כוכבי הערב!!!!! יאלה חפרתי..... חג שבועות שמח....... ושירבו עוד מסיבות מדהימות כמו אתמול!!!!! |
|
The Shine(שולט) |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
הממממממממממ
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
The Shine(שולט) • 7 ביוני 2008
אין לי מילים
היה כייף להפתיע את המפתיעה שלי היה כייף לרקוד ולראות את כולם ושלומי קאופמן המלךךךךךךךךך!!! ואולי המלכה תודה לך על הכל את זהב פשוט ככה אין כאילו תודה לכולם |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
דוכיפת(נשלט) • 7 ביוני 2008
יסבלו הקנאיים.
אל דאגה סובל סובל.. |
|
Lady Mod(שולטת) |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
Re: בליינית או לא???
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
Lady Mod(שולטת) • 7 ביוני 2008
עדן בלי צנזורה כתב/ה: הגעתי למועדון הלימיט,כהרגלי חיוכים ונשיקות,חיבוקים אוהבים.טוב נו משפחה שניה שלי,דוגי מוביל אותו,השד יודע לאן,ואז אני מגלה שסוהו וחיה רקמו מזימה,בתוכנית אני יודעת שהוא עובד היום משמרת לילה,והייתי מאוד מצוברחת.פתאום מסתובבת ורואה את המלאך שלי בלבן,אוח קרחת שלי, נפש,ושמור הראש הכי סקסי שאפשר לבקש.אתה לא יכול לדעת כמה שמחו עניי כשראו אותך,וחיה ללא הפסקה,היית המלכה הכי סקסית על הרחבה,אין עליך,תודתי למלכה לאלה,ולכלבלב שלה על הנסיעה בביטחה והצחוקים בדרך.תודות לונסה על הדרך הארוכה שעשתה יחד איתנו.
תודה גדולה לצוות הלימט על העוגה והכיבוד,אתם פשוט מפתעים אותי כל שנה מחדש,אין ספק שיום הולדת שכזה עוד לא חגגתי,תודה לקאופמן,שהרביץ את המוזיקה הכי יפה.זה היה לכבודי??? תודה למומי,לאלה,דניאל,ניקו,אורלי,טלה,דוגי, ולכולכם על היותכם אתם,ושמחתם בשמחתי...אין עליכם. משהו לא מובן לי.. התחלת את הערב כמו נסיכה בלבן.. ובסוף כשכבר ישבתי על הכסא, רגליים על ראשו הנוח של מישהו שהתנדב להיות הדום (כסא לרגליים למי שלא הבין!) מפאת חוסר יכולת לעמוד ולו שנייה אחת נוספת על הרגליים (טוב היה כבר חמש וחצי בבוקר או יותר!) ראיתי אותך כמו פיה יפיפיה בבלונד פזור על שימלה שחורה על נדנדה (ששיחקת עם הרגליים בעודך מתנדנדת זו ממש הייתה תמונה של פייה מהאגדות!..) עדנ'קה מאחלת לך היום, יום ההולדת הרישמי שלך! את כל הטוב שיש בעולם + כל שאת מאחלת לעצמך. שתהיה לך עוד שנת חיים פורייה, מאושרת, מלאת אהבה וצחוק. אוהבת אותך מאוד. מודמוד. ********************************************************************************** חיה האחות הכמעט תאומה של עדן, סוהו (אתה באמת חתיך בלבן!) היה כיף לראות אתכם, עד הדקות האחרונות של הלילה.. תנשמת! אחותי לתלבושת איך אמרתי? גרייט מיינד... }{ אוהבת אותך. ונוס היפה בטוגה לבנה בעזרת השם בלי נדר, נבוא לזרוק עליך חזייה בהופעה ביום רביעי. אדמו והאביר שלה, היה פשוט תענוג לראות את הסשן שלכם. ולכל השאר, לא מנסה בכלל לכתוב את כל השמות כי זו תהיה הודעה ארוכה כאורך הגלות.. היה פשוט כיף גדול לראותכם בלבן שחור ומלא שימחה כן ירבו המסיבות הקסומות האלה. איפה עוד ניתן לראות בחמש בבוקר זוג יפיפה (אין לי מושג מי אלה היו) הוא בשחור דומי היא בלבן שבועותי רוקדים לבד על הרחבה מתנשקים ואוהבים וזה קצת אחרי שהוא ישב על כסא המלך כשהיא על הברכיים מולו?!?!? רק בלימיט!! הולכת להמשיך להתאושש.. הרגליים איי הרגליים ... |
|