Morticia |
לפני 16 שנים •
6 ביוני 2008
Re: ואם ...
לפני 16 שנים •
6 ביוני 2008
Morticia • 6 ביוני 2008
[quote="נסיך הכתר"]
Madame T כתב/ה: נסיך הכתר כתב/ה: kamor כתב/ה: שיוצאים מהים ורוחצים את הרגליים בברז. אז יש את הקטע שעדיין יש בו חול והרגליים שוב מתלכלכות ?
אז זהו. להרים את המלכה מהברז עד למדרכה או האוטו. זה יכול להיות פינוק טוב. אפשר גם לרחוץ את רגליה עם בקבוק שמגיעים למדרכה. ואם המלכה שוקלת פי 2 מהעבד כך שהעבד לא מסוגל להרימה על כתיפיו? האתגר לעבד, נסיך הכתר, הוא למצוא דרך יצירתית להתגבר על הבעיה כבדת המשקל, תרתי משמע [/quote הדרך היצירתית היחידה היא להכין מבעוד מועד קלנועית , אוטו עם מנוף הרמה, גלשן ממונע מצנח רחיפה מזוגי אומונע זוגי- כך 2 הצדדים ייצאו נשכרים... אם זה לא מאתגר.. אז מה כן? למען האמת, באמצעות טכניקות של הרמה אדם יכול לשאת משקל הגדול פי שניים ואפילו שלושה ממשקל גופו... הכל מתחיל בראש |
|
אנדרפוט |
לפני 16 שנים •
6 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
6 ביוני 2008
אנדרפוט • 6 ביוני 2008
אין ספק שיש פה יתרון לדומיות עד משקל 55 קילו.
|
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
6 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
6 ביוני 2008
Morticia • 6 ביוני 2008
נראה לי שלך יהיה הכי טוב לעצב בובה מתנפחת לטעמך האישי.
תוכל לחנך אותה בדיוק איך "לשלוט בך" שמנצ'יק... |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
6 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
6 ביוני 2008
Blondie the good(מתחלף) • 6 ביוני 2008
Morticia כתב/ה: נראה לי שלך יהיה הכי טוב לעצב בובה מתנפחת לטעמך האישי.
תוכל לחנך אותה בדיוק איך "לשלוט בך" שמנצ'יק... זה סטארטאפ! דומית מתנפחת |
|
אנדרפוט |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
אנדרפוט • 7 ביוני 2008
לצערי מורטישיה, עם כל הצדקנות הנפגעת שלך יוצא שאת מסתכלת על כל העניין מהחור של התחת וכך מקבלת תמונה מעט מעוותת שלי ושל הסיפור שלי. העניינים פה קצת יותר מורכבים מכדי שיוכלו להתאים לתמונה הפשטנית שלך שעוצבה, ללא ספק, על ידי בטחון עצמי ירוד ואינספור גברים שאכזבו אותך.
הפורום הזה הוא קצת יותר מאשר אתר למציאת דייטים ובני זוג והפאמדום הוא עולם סבוך ומגוון ובכדי להתיר אותו צריך קצת יותר מאשר פמניזם לוחמני מזויף ושנאת גברים. אני מתעלם מהסגנון המאוס שלך שמבחינתי לא מייצג שום סוג של נשיות נחשקת או נעלה ואני מצפה ממך שתתעלמי מהסגנון שלי שמבחינתך מייצג את הסוג הכי נחות של גבריות. דיל? |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
מורטישה, אנדרפוט
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
Madame T(שולטת) • 7 ביוני 2008
אשמח אם לא תהפכו שרשור זה להתנצחות אישית ביניכם ותמשיכו אותה בפרטי...
לעומת זאת, אשמח לשמוע רעיונות נוספים לפינוקים ו/או סשנים בים או בבריכה בימות הקיץ החמים.... חןחן . |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
Morticia • 7 ביוני 2008
אנדרפוט כתב/ה: לצערי מורטישיה, עם כל הצדקנות הנפגעת שלך יוצא שאת מסתכלת על כל העניין מהחור של התחת וכך מקבלת תמונה מעט מעוותת שלי ושל הסיפור שלי. העניינים פה קצת יותר מורכבים מכדי שיוכלו להתאים לתמונה הפשטנית שלך שעוצבה, ללא ספק, על ידי בטחון עצמי ירוד ואינספור גברים שאכזבו אותך.
הפורום הזה הוא קצת יותר מאשר אתר למציאת דייטים ובני זוג והפאמדום הוא עולם סבוך ומגוון ובכדי להתיר אותו צריך קצת יותר מאשר פמניזם לוחמני מזויף ושנאת גברים. אני מתעלם מהסגנון המאוס שלך שמבחינתי לא מייצג שום סוג של נשיות נחשקת או נעלה ואני מצפה ממך שתתעלמי מהסגנון שלי שמבחינתך מייצג את הסוג הכי נחות של גבריות. דיל? מאדאם יקירT אישה משכמה ומעלה אותה אני מכבדת כבוד גדול הקדימה אותי בבקשתה {ולא היתה לי שום כוונה ככה לזלזל בך אישה יקרה... עמך הסליחה...} אני מציעה שתניח את החרב בכלל ואם יש לך מה לומר אז שמור את זה באמת למקומות אחרים - פתח פוסט חדש אם חשוב לך להשמיע את קולך לעולם. אבל כבד את מטרת השרשור וכבד אישה {אותי... אותה...} זהו פחות או יותר, התנצלותי הכנה על הכיעור הנ"ל ועוד התנצלות בפניך בנאדם סליחה אם פגעתי בך שא ברכה מאדאם, הדרך נקייה ובטוחה שבת שלום |
|
המכשפה קירקה |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
המכשפה קירקה • 7 ביוני 2008
[quote="נסיך הכתר"]
Madame T כתב/ה: נסיך הכתר כתב/ה: kamor כתב/ה: שיוצאים מהים ורוחצים את הרגליים בברז. אז יש את הקטע שעדיין יש בו חול והרגליים שוב מתלכלכות ?
אז זהו. להרים את המלכה מהברז עד למדרכה או האוטו. זה יכול להיות פינוק טוב. אפשר גם לרחוץ את רגליה עם בקבוק שמגיעים למדרכה. ואם המלכה שוקלת פי 2 מהעבד כך שהעבד לא מסוגל להרימה על כתיפיו? האתגר לעבד, נסיך הכתר, הוא למצוא דרך יצירתית להתגבר על הבעיה כבדת המשקל, תרתי משמע [/quote הדרך היצירתית היחידה היא להכין מבעוד מועד קלנועית , אוטו עם מנוף הרמה, גלשן ממונע מצנח רחיפה מזוגי אומונע זוגי- כך 2 הצדדים ייצאו נשכרים... אם זה לא מאתגר.. אז מה כן? חחחחח.... מצחיק ביותר, אהבתי את המנוף הרמה, החוף שלנו נמוך מהחניה, אז הפיתרון הזה הוא אידיאלי מדמיינת סיטואציה- העבד מביא מנוף, אני מתנגדת בפחד, העבד משכנע אותי, שמלכה כמוני תעלה מליון מדרגות? שמים עלי רצועות, מרימים, אני מנפנפת בידיים ורגליים באוויר, אנשים שבחוף נהנים מהמחזה, החוף שלנו יחשב כחוף של אטרקציות (שירות לרשות מקומית באותה ההזדמנות) העבד עשה את המוטל עליו ואני עליתי כמו מלכה. למי יש מנוף פנוי לשבת הבאה? |
|
המכשפה קירקה |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
[quote="נסיך הכתר"]
אז זהו. להרים את המלכה מהברז עד למדרכה או האוטו. זה יכול להיות פינוק טוב. אפשר גם לרחוץ את רגליה עם בקבוק שמגיעים למדרכה. ואם המלכה שוקלת פי 2 מהעבד כך שהעבד לא מסוגל להרימה על כתיפיו? האתגר לעבד, נסיך הכתר, הוא למצוא דרך יצירתית להתגבר על הבעיה כבדת המשקל, תרתי משמע [/quote הדרך היצירתית היחידה היא להכין מבעוד מועד קלנועית , אוטו עם מנוף הרמה, גלשן ממונע מצנח רחיפה מזוגי אומונע זוגי- כך 2 הצדדים ייצאו נשכרים... אם זה לא מאתגר.. אז מה כן? חחחחח.... מצחיק ביותר, אהבתי את המנוף הרמה, החוף שלנו נמוך מהחניה, אז הפיתרון הזה הוא אידיאלי מדמיינת סיטואציה- העבד מביא מנוף, אני מתנגדת בפחד, העבד משכנע אותי, שמלכה כמוני תעלה מליון מדרגות? שמים עלי רצועות, מרימים, אני מנפנפת בידיים ורגליים באוויר, אנשים שבחוף נהנים מהמחזה, החוף שלנו יחשב כחוף של אטרקציות (שירות לרשות מקומית באותה ההזדמנות) העבד עשה את המוטל עליו ואני עליתי כמו מלכה. למי יש מנוף פנוי לשבת הבאה? |
|
המכשפה קירקה |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
אוי, נעלם לי הכיתוב הראשון, כתבתי שנית ותראו מה יצא, יצא שניים..חח
|
|