סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

כל הכבוד לקרנית גולדבסר!

מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
לפני 16 שנים • 12 ביוני 2008

כל הכבוד לקרנית גולדבסר!

ראיתי אותה בטלביזיה היום פשוט מדהים הכוחות הנפשיים שיש לה.
היא מדברת בהגיון מוחלט.
היום היא מקבלת תעודה תואר שני בהנדסה של בוגרת בטכניון.
לא יודע איך היא הצליחה לילמוד כל התקופה אני מניח הקשה בחייה.

חוץ מיזה שיש לה מראה פשוט אבל אייכותי .
היא נראת טוב והצורה שהיא מדברת מעוררת אצלי הערצה לאשה בעלת אייכות כל כך גבוהה.

כולי תיקווה שבעלה יחזור אליה וכן גם שלוותה.
ליידי מדונה
ליידי מדונה • 12 ביוני 2008
כולנו מעריכים את קרנית גלודוואסר.
כולנו ראינו איך קרנית ניסתה להגיע לכל אחד שישחרר את בעלה אודי ואת אלדד רגב.
כולנו מעריכים את הכשרון, האומץ וכוחות הנפש בתואר השני בטכניון אבל ההערה שלך על "אישה עם מראה פשוט אבל איכותי" היא חסרת רגישות וטאקט.

מיקי גולווסר, אימו של אודי, היא גם בעלת איכות ויפה ביופי פנימי של אמא שעושה הכל כדי להחזיר את הבן שלה. האמא של גלעד שליט היא גם בעלת "מראה ואופי איכותיים".

לפעמים אתה מביט על אנשים ונשים מתוך צרות אופק של "מראה פשוט", שאתה קובע, ואתה לא מרגיש שהאמירות שלך חסרות טאקט.

כולנו מחכים לאודי גולדוואסר, לאלדד רגב ולגלעד שליט. אנחנו מקווים שכולם בחיים.
מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
אני אחדד את כוונתי.
מראה פשוט זה הכוונה למראה אמיתי ללא תוספות איפור ושטויות.
זה בדיוק העיניין שכל הצורה שהיא מדברת ומתנהגת הופכות אותה לסוג של כוסית .
תלוי כמובן למי.אני חושב שאם הייתי מלביש אותה בבגדים ככה שחורים
מטאליסטים היא היתה כוסית חבל על הזמן.היא רזה וחתיכה ובהירה וקל מאוד להפוך אותה לכוסית לטעמי כמובן.היופי שלה הוא פשוט אבל הוא פוטנצאיל שאפשרי להפוך אותה לכוסית ללא בעיה.

מה שעוד מעלה אותה זה האופי המיוחד שלה הכוח האדיר הזה שיש לה לעמוד על רגליה
ולהמשיך לחיות .אני לא הייתי מצליח כמו שאני מכיר את עצמי .בטח שאת הלימודים הייתי עוזב.
היא כמו מלאך היא פשוט אישה אמיתית נאמנה ואחת שבאמת מתאימה ביותר להקמת מישפחה.

היא מסוג הנשים שיתנו חינוך טוב כי רואים את זה עליה.
לא קשורה
לא קשורה • 12 ביוני 2008
אמוץ כתב/ה:
אני אחדד את כוונתי.
מראה פשוט זה הכוונה למראה אמיתי ללא תוספות איפור ושטויות.
זה בדיוק העיניין שכל הצורה שהיא מדברת ומתנהגת הופכות אותה לסוג של כוסית .
תלוי כמובן למי. אני חושב שאם הייתי מלביש אותה בבגדים ככה שחורים
מטאליסטים היא היתה כוסית חבל על הזמן. היא רזה וחתיכה ובהירה וקל מאוד להפוך אותה לכוסית לטעמי כמובן. היופי שלה הוא פשוט אבל הוא פוטנצאיל שאפשרי להפוך אותה לכוסית ללא בעיה.

מה שעוד מעלה אותה זה האופי המיוחד שלה הכוח האדיר הזה שיש לה לעמוד על רגליה
ולהמשיך לחיות . אני לא הייתי מצליח כמו שאני מכיר את עצמי . בטח שאת הלימודים הייתי עוזב.

היא מסוג הנשים שיתנו חינוך טוב כי רואים את זה עליה.

האשה מקבלת תואר שני בהצטיינות, שהושג, כמו שציינת, בתקופה שעבורה היא כמעט קשה מנשוא,
ואתה מנתח את המלתחה שלה, מבנה העצמות, מדד הכוסיות שלה והיכולת שלה להיות אמא?!

מזל שלא ביקשו ממך להפריד בר מן התבן.
נילי ונילי
נילי ונילי • 12 ביוני 2008
אמוץ כתב/ה:

אישה, יקירי. בסך הכל אישה. לא מלאך ולא נעליים. רק אישה בשר ודם ואני בטוחה שהיא עצמה מבינה שמיתוס המלאך הזה סביבה הוא לרעתה, מקבע אותה אל הבעל החטוף, מנציח אותה כעגונה ומונע ממנה להמשיך ולחיות.

פולחן טוהר המידות הזה סביבה מזכיר לי קצת את הפולחן שערכו סביב תמי ארד, אשתו של הנווט רון ארד, ואיך מדינה שלמה הזדעזעה כנבגדת, כאשר היא העזה להמשיך את חייה ולא לחכות לבעלה שישוב.

נדמה כאילו אנחנו כופים על נשות החטופים שלנו, באמצעות הצגתן בתקשורת בצורה מאוד מגמתית, את התנהגות המלאך הטהור, נטולת הדחפים והצרכים הארציים, היושבת ומקיימת את משק הבית שלה ורק מחכה לבעלה שיחזור.

הו, כן, מותר לה ללמוד, לגיברת, מותר לה לקיים את ביתה ולהשתכר למחייתה, כדי שלא תהא נסמכת על הבריות, אבל להנשא שנית או לנסות ולהקים משפחה אחרת- חלילה. הס מלהזכיר. מה יגיד הבעל, כשיחזור? אם יחזור? מקדשים את העגינות, מקדשים את מעמד המתה-החיה, אלמנה ללא נפטר, גרושה ללא גט.

במדינה שבה הגיוס הוא חובה, רוב גברינו יוצאים למילואים וחיים בתחושה בה החטיפה הבאה יכולה לקרות לכל אחד מהם. ההכרח החברתי לקדש את מעמד "אשת החטוף" ולכפות עליה, באלימות כמעט, נאמנות שאינה תחומה בזמן- הוא משימה לאומית. אינטרס צבאי לאומי המקל על אנשינו להקריב את עצמם.

אני, לו הייתי קרנית גולדווסר, הייתי מוותרת על התקשורת המפרגנת, מבקשת שלא להלל את מעמדי כקדושה מעונה על מזבח החיזבאללה, מצטרפת לארגון לנשים עגונות ויוצאת בקריאה להחזיר את המנהג התנ"כי הנשכח- בעל כי ייצא למלחמה- יפקיד בבית את גיטה של אשתו. כך שלו ייחטף או חלילה יעדר ולא תמצא גופתו, לפחות תוכל האומללה להמשיך את חייה.

עיקרים: זין על מעמד המלאכית. תנו לבחורה לחיות.
1
1

כך נמגר את אמוץ

1 • 12 ביוני 2008
אולי חלאס לתת להומו המהלך הזה יחס? (ושיסלחו לי ההומאיים)

שיכתוב מה שבא לו... הוא חי מזה.

הוא חי מהתגובות הרציניות שכותבים לפוסטים דורשי יחס.... אז פשוט אל תתנו.