בוגדנית קטנטנה |
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
טוב זהו!
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
בוגדנית קטנטנה • 12 ביוני 2008
יכולתי לסבול את השוט, את הערצת הנעליים, את הרצון לספק אותי.
אבל למה, בשם האל, שמישהי תהנה מלגרום לגבר לעמוד 15 שעות?!?!?! אם יש כאן כלבה, ואני מתכוונת לזה: כלבה, שחושבת שאם היא מלכת סאדו אז מותר לה לגרום סבל בלי סיבה, אז צריך לשלוח אותה להרדמה. הרי שליטה לא לוקחים, שליטה נותנים, שליטה מספקת את שני הצדדים, גם את הסאב, ואם אני שולטת זה בשבילו, שיהנה, שילמד, שיסתפק בדרך זו או אחרת. כי הוא רוצה. לא כי אני כלבה סדיסטית שלפני 60 שנה הייתה הופכת לקצינה ראשית בגרמניה. בקיצור, אני מקווה שזו פנטזיה, אני מקווה שהכותב חולה נפש ופריק של עמידות ממושכות. אני מקווה שאני לא אאבד צלם אנוש אפילו פה, בכלוב. |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
Morticia • 12 ביוני 2008
Madame T כתב/ה: Morticia כתב/ה: Morticia כתב/ה: זו פנטזיה יפה
אך מאוד יתכן ושולטת היתה כותבת אותה אחרת ואם אותה שולטת היתה חלילה מעיזה להפגין חיבה או לכתוב לך איזה מכתב אהבה היית מאמלל את חייה ויורד לנשמתה זו האמת כאן זה פורום "הבנות על הבנים" או "הבנים מכתיבים לבנות ממתחת" ??? זה מה שכתבתי שימי לב למשפט הראשון ... ואם מה שאני כותבת כאן לא מספיק ברור את מוזמנת להציץ בלינק שבפרופיל שלי לצד רבים מכתביי ... אם מלכה זו אישה שמתעללת בגבר שהיא לא רואה ממטר אז כולנו מלכות פראיירים לא מתים, רק מתחלפים ואף פעם לא חסרים... והבה נמשיכה באמת במדיניות מתן פטור ההתמסרות הנכספת לגבר בשם מלכותנו... ומה אם ביום שלישי לא בא לי? פנטזיה אגואיסטית - נרקיסיסטית לחלוטין שאינה שואלת את עצמה מה המלכה רוצה או מביעה כלפיה איזושהי הערצה... ואם הסאב שלי היה כותב כזו זה מה שהוא היה שומע ועדיפה לו האמת על המניפולציה לעניות דעתי אבל כן - יפה לפנטזיות אני תמיד פתוחה ערב נעים עכשיו כוונתך ברורה יותר, ועדין מאחר שבפנטזיה אנו עוסקים, עם כל הכבוד לנו כשולטות מכובדות אין לנו שליטה על הפנטזיות של העבדים שלנו... וכמו שציינתי לעיל, הוא מתאר דברים שבדמיונו מנקודת מבטו הסוביקטיבית לגמרי, שאולי היא 'אגואיסטית-נרקיסיסטית' כדברייך ואינה מתאימה לך אישית, כשולטת, אבל כאמור היא הפנטזיה שלו.... מאחר, שכנוע ומאולף רמז כי יש המשך, ניתן לו הזדמנות להוכיח את מסירותו והערצתו הרבה למלכתו בהמשך... עשינו דיל מאדאם יקירT וגם ניתן לה לאהוב אותו אם ככה בא לה מה שלא אמור להפחית ממסירותו וגם נבין אותה אם היא לא ממש מסבה הנאה מליקוקי וסתה ע"י גבר שלא מעניין את קצה שחלתה... אבל סבבה ניתן לו בכבוד חופשי |
|
טיגריס כחולה |
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
Re: טוב זהו!
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
טיגריס כחולה • 12 ביוני 2008
בוגדנית קטנטנה כתב/ה: יכולתי לסבול את השוט, את הערצת הנעליים, את הרצון לספק אותי.
אבל למה, בשם האל, שמישהי תהנה מלגרום לגבר לעמוד 15 שעות?!?!?! אם יש כאן כלבה, ואני מתכוונת לזה: כלבה, שחושבת שאם היא מלכת סאדו אז מותר לה לגרום סבל בלי סיבה, אז צריך לשלוח אותה להרדמה. הרי שליטה לא לוקחים, שליטה נותנים, שליטה מספקת את שני הצדדים, גם את הסאב, ואם אני שולטת זה בשבילו, שיהנה, שילמד, שיסתפק בדרך זו או אחרת. כי הוא רוצה. לא כי אני כלבה סדיסטית שלפני 60 שנה הייתה הופכת לקצינה ראשית בגרמניה. בקיצור, אני מקווה שזו פנטזיה, אני מקווה שהכותב חולה נפש ופריק של עמידות ממושכות. אני מקווה שאני לא אאבד צלם אנוש אפילו פה, בכלוב. ובשבילי אני מקווה שנחזור אי פעם לתקופה בה אנשים כמוך היו מפחדים להיכנס לאתר. ובשבילך אני מקווה, שתמצאי את מקומך אי שם בצ'ט של תפוז או משהו. ומי בכלל אמר לך ששליטה נותנים? באיזה ספר ילדים קראת את זה וקבעת? מי בכלל אמר לך שישנה דרך אחת לבדס"מ? בקיצור. גועל. לכותב- אני מקווה שתשכיל לחייך בהתנשאות ולרחם על אותם אומללים שמתבטאים כך. |
|
zboy{זאתי} |
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
Re: טוב זהו!
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
zboy{זאתי} • 12 ביוני 2008
בוגדנית קטנטנה כתב/ה: יכולתי לסבול את השוט, את הערצת הנעליים, את הרצון לספק אותי.
אבל למה, בשם האל, שמישהי תהנה מלגרום לגבר לעמוד 15 שעות?!?!?! אם יש כאן כלבה, ואני מתכוונת לזה: כלבה, שחושבת שאם היא מלכת סאדו אז מותר לה לגרום סבל בלי סיבה, אז צריך לשלוח אותה להרדמה. הרי שליטה לא לוקחים, שליטה נותנים, שליטה מספקת את שני הצדדים, גם את הסאב, ואם אני שולטת זה בשבילו, שיהנה, שילמד, שיסתפק בדרך זו או אחרת. כי הוא רוצה. לא כי אני כלבה סדיסטית שלפני 60 שנה הייתה הופכת לקצינה ראשית בגרמניה. בקיצור, אני מקווה שזו פנטזיה, אני מקווה שהכותב חולה נפש ופריק של עמידות ממושכות. אני מקווה שאני לא אאבד צלם אנוש אפילו פה, בכלוב. אבל מה ההבדל בעצם בין להצליף בשוט לבין עמידה של 15 שעות? למה את זה אפשר להבין? אם הצלפה מעידה על רמת ההקרבה שלו למענה, הרי שבעמידה כזאת יש הקרבה עילאית, שאני מוכרח לציין שלא נראה לי שהייתי עומד בה, מעבר לרמת הפנטזיה, זאת גם נראית לי פנטזיה שהמימוש שלה הרבה פחות מספק מהחלום, אבל זאת בהחלט מחשבה מדליקה, אותי לפחות, ואם בפנטזיה עסקינן, אז אותה שולטת גם הייתה יכולה לדמיין איך יום אחד תיקח את פנקס הקטן לטיול בהרים, ושם חלילה תמעד הוד מעלתה, מושכת את פנקס איתה, וייתקעו השניים על המצוק, מחכים לחילוץ, ומאחר ורק מקום אחד לעמידה, לא רק שעל פנקס לעמוד, עליו גם לשאת אותה, אז יודעת מה? שיתאמן |
|
ליידי מדונה |
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
ליידי מדונה • 12 ביוני 2008
ניסיון להרגיע את הרוחות.
הפנטזיה היא של גבר. איך הגענו להאשמות לשולטות כשהפנטזיה היא של גבר? בניגוד לחברותי אני לא חושבת שצריך לרמוז לו מה שולטות מצפות כשהוא כותב את הפנטזיה שלו. נתקלתי בכמה גברים נשואים שאת החום והאהבה קבלו בבית והפנטזיה עם השולטת היא של סדיזם וריחוק נטו. נתקלתי גם בגברים פנויים עם פנטזית ריחוק נטו. אנחנו צריכות לתת את הכבוד לפנטזיות של הגבר ולא להכתיב לו מה לפנטז. החופש שלנו הוא בבחירה של הנשלט שמתאים לנו. אצלי למשל כל נשלט עם פנטזית ריחוק נפסל על הסף. הוא מתאים לשולטות אחרות. אם הדאגה היא לנשלט במציאות: פנטזיות אכסטרימיות של נשואים אף פעם לא צריכות להדאיג אף אחת. תמיד ישנה האישה, שתדאג לבעלה אם הוא יחזור חבול או יעלם ליותר מידי זמן. מה המשך הפנטזיה? |
|
אנדרפוט |
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
אנדרפוט • 12 ביוני 2008
גם אני מחכה לשמוע את ההמשך של פנטזיית הפאמדום הזאת
פאמדום הוא המצאה גברית לשם עינוג עצמי ומי שלא מבינה את זה ומחפשת משמעות ערכית בתוך זה כנראה חיה בסרט מצויר. פנטזיה היא מקום שבו אפשר לעמוד 15 שעות בחוץ בגשם, מקום שבו אפשר לחטוף מכות, לאכול חצי קילו סחוג ולפעמים אפילו להיות אסיר באושוויץ כאשר נעמי קמפבל היא מפקדת המחנה. כל אלו אפשריים ואפילו עושים זיקפה ונותנים תחושת סאב ספייס. |
|
ליידי מדונה |
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
ליידי מדונה • 12 ביוני 2008
בפנטזיה הגברית הוא יעמוד 15 שעות בגשם ואפילו לא יתעטש כשיגיע מלא מרץ ללקק את השולטת במשך 5 שעות.
במחנה שאנדרפוט תאר נעמי קמבל תתעלל בו והוא לא יצטרך לישון. כשבוחרים נשלט בודקים אם הוא מבין את ההבדל בין הפנטזיה הגברית והמציאות ומה מתוך הפנטזיה הוא מצפה לממש. כל עוד הוא מפנטז הוא יכול לעמוד ערום בשלג על ראש הצוק במשך יממה ברגליים יציבות. הנשלט יודע להבדיל בין המציאות והפנטזיה. עובדה שהוא נמצא בנישואין. אני מחכה לפנטזיה אכסטרימית לגמרי עם שולטת אכזרית.. |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
Morticia • 12 ביוני 2008
חשבתי שפמדום זו שליטה נשית ומה אתם יודעים?
יש נשים שמפנטזות ושולטות... אה??? ליידי מדונה - תודה ותבורכי |
|
Shimmy(נשלט){Vents} |
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
Shimmy(נשלט){Vents} • 12 ביוני 2008
אבל מורטישיה תביני, אנחנו לא יכולים לחשוב כמו אשה.
בטח לא כמו אישה שולטת. אנחנו גברים, שלא לדבר על גברים נשלטים. מכאן שמה שנותר לנו מלבד לשרת פיזית זו הפנטזמה ושם בד"כ הולכים עד הסוף (גם כי לא באמת עומדים את ה 15 שעות האלו) העובדה שאף פנזטיה לא חזקה כמו סשן לא נובעת מכך שהוא נראה כמו הפנטזיה שלנו, אלא בדיוק להיפך, כיוון ששם (בניגוד לפנטזיה) מישהי אחרת שולטת ומנהלת את העניינים. |
|
kamor(נשלט) |
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
kamor(נשלט) • 12 ביוני 2008
אהבתי, תמשיך בבקשה.
|
|