המלט |
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
המלט • 12 ביוני 2008
אם הייתי כחולית, הייתי מסיק מהשרשור הזה ש 75% מהדומיות כותבות בפונט אדום.
אה,כן. ברור שאנדרפוט צודק. חוץ אולי מהקביעה כי פמדום זו המצאה של גברים. |
|
ליידי מדונה |
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
ליידי מדונה • 12 ביוני 2008
בפאמדום קל להבחין בין פנטזיה שכותב גבר נשלט ופנטזיה שכותבת שולטת. הן לא דומות.
מורטי, הפנטזיה שלו תדבר לגברים אבל תסכימי שמעניין לקרוא מה הם רוצים כדי שנעשה בסוף מה שאנחנו רוצות. |
|
אנדרפוט |
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
אנדרפוט • 12 ביוני 2008
פאמדום זה FEMALE DOMINATION , אבל לא כל נקבה שמתנהגת בדומיננטיות ומחליטה בשבילנו מה לעשות היא הדומית מהפנטזיות של הפאמדום ואולי היא אפילו בכלל לא קשורה לפאמדום או לשום דבר מיני. מספיק לחשוב על מרגלית צנעני או מרגרט תאצ'ר בשביל להבין את זה.
פאמדום גברי הוא שונה מפאמדום נשי כמו שהומואים שונים מלסביות, אבל היות ואת הדלק העיקרי לקיומה של תופעת הטבע הזו מספקים הגברים - הן משום היותם רוב מספרי והן משום שהם ממלאים את התפקידים הבכירים בעולם התרבות התקשורת ותעשיית הפורנו - הפאמדום קיבל אוריינטציה גברית חזקה מאוד. ממש מאותן סיבות שהמייל-דום הוא בעל אוריינטציה גברית. מה זאת אוריינטציה גברית לפאמדום? פוט-פטיש, טראמפל, פטיש לנעליים וכיוצא באלו נושאים מרכזיים שלא בהכרח מעניקים עונג אולטימטיבי לנשים. פאמדום נשי הוא לרוב יותר חושני, יותר ווגינאלי. מה שיפה הוא שלמרות שלכאורה הפאמדום שומר על החוק ההסטורי האוניברסלי שלפיו תפקידן של הנשים הוא לספק את הגברים, יש פה איזו בדיחה על כל עניין האלפא-מייל, מן הפוך על הפוך שכזה שהופך את הגברים הכנועים למאוד מורכבים ומתוחכמים בעיני עצמם. התייחסות מכובדת לנשים לא קשורה כזית להערצת נשים ופנטזיה של נשלטות על ידי מישהו אחר לא קשורה לעובדה שבעל הפנטזיה הוא התסריטאי והבמאי (ולכן גם השולט הבלתי מעורער) של הפנטזיה שלו. דיסוננסים שכאלו הופכים את הפאמדום והבדסמ בכללו לשדה כמעט אינסופי של תקוות שווא, קצרים בתקשורת, תסכולים עזים וחשקים מטלטלים וכמו כן גם אורגזמות סוערות, רגשות עזים והתאהבויות מתלקחות. |
|
המלט |
לפני 16 שנים •
13 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
13 ביוני 2008
המלט • 13 ביוני 2008
אנדרפוט כתב/ה: פאמדום זה FEMALE DOMINATION , אבל לא כל נקבה שמתנהגת בדומיננטיות ומחליטה בשבילנו מה לעשות היא הדומית מהפנטזיות של הפאמדום ואולי היא אפילו בכלל לא קשורה לפאמדום או לשום דבר מיני. מספיק לחשוב על מרגלית צנעני או מרגרט תאצ'ר בשביל להבין את זה.
פאמדום גברי הוא שונה מפאמדום נשי כמו שהומואים שונים מלסביות, אבל היות ואת הדלק העיקרי לקיומה של תופעת הטבע הזו מספקים הגברים - הן משום היותם רוב מספרי והן משום שהם ממלאים את התפקידים הבכירים בעולם התרבות התקשורת ותעשיית הפורנו - הפאמדום קיבל אוריינטציה גברית חזקה מאוד. ממש מאותן סיבות שהמייל-דום הוא בעל אוריינטציה גברית. מה זאת אוריינטציה גברית לפאמדום? פוט-פטיש, טראמפל, פטיש לנעליים וכיוצא באלו נושאים מרכזיים שלא בהכרח מעניקים עונג אולטימטיבי לנשים. פאמדום נשי הוא לרוב יותר חושני, יותר ווגינאלי. מה שיפה הוא שלמרות שלכאורה הפאמדום שומר על החוק ההסטורי האוניברסלי שלפיו תפקידן של הנשים הוא לספק את הגברים, יש פה איזו בדיחה על כל עניין האלפא-מייל, מן הפוך על הפוך שכזה שהופך את הגברים הכנועים למאוד מורכבים ומתוחכמים בעיני עצמם. התייחסות מכובדת לנשים לא קשורה כזית להערצת נשים ופנטזיה של נשלטות על ידי מישהו אחר לא קשורה לעובדה שבעל הפנטזיה הוא התסריטאי והבמאי (ולכן גם השולט הבלתי מעורער) של הפנטזיה שלו. דיסוננסים שכאלו הופכים את הפאמדום והבדסמ בכללו לשדה כמעט אינסופי של תקוות שווא, קצרים בתקשורת, תסכולים עזים וחשקים מטלטלים וכמו כן גם אורגזמות סוערות, רגשות עזים והתאהבויות מתלקחות. ועם כל זאת -- פמדום שהוא כרונולוגיה של תסריט ידוע מראש -- כמעט מבויים לפרטי פרטיו -- חסר את אחד התבלינים המרתקים ביותר של מיניות בדסמית כפי שאני מבין אותה: ההפתעה. אז נכון שפטיש לנעליים מענג לכאורה את המלקק הרבה יותר מאשר את בעלת הנעליים, אך בכל זאת הסיטואציה איננה מוגבלת אך ורק לאלמנטים שמסבים עונג רק לגבר הנשלט -- ויש מעט מאד דברים בעולם שהם מענגים יותר מאשר להיות מופתע בסיטואציה אינטימית-בדסמית עם פרטנרית אהובה שיש כלפיה אמון מוחלט. אפשר פתאום למצוא את עצמך מענג אותה בכל מאודך -- ונהנה מזה מאד - בניגוד לתמונה החד-צדדית שציירת כאן. מה שכן -- חייבים להודות שהאלוהים היחיד של הסאב האולטימטיבי הוא היצר שלו, ושלו בלבד, ורק לכוח הזה הוא נכנע באמת. |
|
נילי ונילי |
לפני 16 שנים •
13 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
13 ביוני 2008
נילי ונילי • 13 ביוני 2008
אנדרפוט כתב/ה: גם אני מחכה לשמוע את ההמשך של פנטזיית הפאמדום הזאת
פאמדום הוא המצאה גברית לשם עינוג עצמי ומי שלא מבינה את זה ומחפשת משמעות ערכית בתוך זה כנראה חיה בסרט מצויר. פנטזיה היא מקום שבו אפשר לעמוד 15 שעות בחוץ בגשם, מקום שבו אפשר לחטוף מכות, לאכול חצי קילו סחוג ולפעמים אפילו להיות אסיר באושוויץ כאשר נעמי קמפבל היא מפקדת המחנה. כל אלו אפשריים ואפילו עושים זיקפה ונותנים תחושת סאב ספייס. אתה בסדר, אתה |
|
אנדרפוט |
לפני 16 שנים •
13 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
13 ביוני 2008
אנדרפוט • 13 ביוני 2008
המלט, אני מסכים איתך, יש חשיבות לחוסר השליטה בתוך כל הנרטיב המתוכנן הזה. יכול להיות שחטאתי בחד-צדדיות מכיוון שאני חש קצת כמו טחנת רוח המסתערת על דון-קישוט כשאני מנסה להעלות כאן רעיון שמעורר לא מעט אנטגוניזם בקרב קהל המאמינים שנחרד מכל גילויי של חילול הקודש.
ולך נילי, תודה על הסופרלטיב. |
|
המלט |
לפני 16 שנים •
13 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
13 ביוני 2008
המלט • 13 ביוני 2008
אנדרפוט כתב/ה: המלט, אני מסכים איתך, יש חשיבות לחוסר השליטה בתוך כל הנרטיב המתוכנן הזה. יכול להיות שחטאתי בחד-צדדיות מכיוון שאני חש קצת כמו טחנת רוח המסתערת על דון-קישוט כשאני מנסה להעלות כאן רעיון שמעורר לא מעט אנטגוניזם בקרב קהל המאמינים שנחרד מכל גילויי של חילול הקודש.
ולך נילי, תודה על הסופרלטיב. אל תירא ואל תֵחת. כל עוד איקונין של דולצינאה-שלך שמור בכיסך, רוסיננטה שלך מעלה אבק בעיני המאמינים וסנצ'ו-פנצ'ו אינו בועל את חמורו - bring it on. (!) |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
13 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
13 ביוני 2008
Morticia • 13 ביוני 2008
אני בעד כל מה שנאמר כאן
פחות או יותר לא מרגישה צורך לרדת לספציפיותו של אף נושא דברו איש איש כראות עיניו יעשה ויחיה מצב רוחי שלו, נינוח ופלספני משהו לכן דווקא אמעיט במילים {לפחות אנסה} ברור שגבר לא יכול לפנטז כאילו היה אישה אבל הוא יכול לנסות ראש פתוח זו אף פעם לא קללה כנ"ל לגבי יצר הרפתקני חופש מרחב מחייה etc... etc... ברור ששליטה נשית לא תהיה בשירות אוטומטי של הפנטזיה הגברית כי הייתי רוצה להאמין שמטרת הנשלט היא אובדן שליטה ומטרת השולטת היא סיפוק יצריה שהם גם סיפוק יצריו של הנשלט או לפחות באוטופיה... יש אבל מלא פנטזיות משותפות יש לגברים מלא פנטזיות שהן לגמרי גם הפנטזיות שלי ואני בטוחה שגם של נשים רבות אחרות השאלה מתי, איך, מאין ולמה הן באות לצד מידת המסירות של הנשלט למלכה אפשר להתפלסף על זה ימבה ... נדמה לי גם שיש נשלטים שולטים לחלוטין המבקשים משרתת לצרכיהם ויש גברים סאבמיסיביים אמיתיים ולמה שהם יתמסרו לכזו משרתת של נשלטים? סגידה לכפות רגליים אגב היא אולי פנטזיה גברית המעידה על תחושת השפלה או לא יודעת מה אבל אני כאישה פוט פטישיסטית גדולה זה מסב לי מלא הנאה אני גם חושבת שאישה לא צריכה להתפשר על "קלאסיות" נשיותה בכדי להשיג שליטה {צווחניות חסרות סבלנות הן לא באמת שולטות, מכסימום "מטילות מורא" מצויינות ומניסיוני דווקא נשלטים שגיליתי כלפיהם אורך רוח, סבלנות וחיבה נשית אנושית חמימה התמסרו והרגישו הכי נוח לצדי. זה נתן להם מקום לההעריץ ולפאר את נשיותי... דבר ששירת את צרכי כל הצדדים באופן נפלא... עוד גיליתי שרגעים בהם גבר נמצא במקום המרגיש לו מושפל בעוד אני מחייכת בהבנה ומכילה את זה ברוגע, מצא עצמו מגורה יותר מרמות הגירוי אותן חש אל מול אישה ששיתפה פעולה עם אקט ההשפלה והקטינה את אפקט אצילותה ואת תחושת האותנטיות שלו להעריצה} גבר יכול להיות נשלט בתוך סיטואציה משחקית אבל השיעור הראשון הוא זה של ההתמסרות ונראה לי שחשוב לשים דגש לא מועט על המושא הלא הוא האישה מה היא רוצה? אני לא רק מפנטזת אני אפילו יכולה להיות סופר אסרטיבית עם גבר אבל אני לא אפשע ואאנוס אף אחד במסגרת שאינה משחק {אני יכולה להמשיך ככה עוד שנה.... אבל בשביל מה? ) שבת שלום אנשים יקרים היו טובים ושאו ברכה |
|
בוגדנית קטנטנה |
לפני 16 שנים •
13 ביוני 2008
Re: טוב זהו!
לפני 16 שנים •
13 ביוני 2008
בוגדנית קטנטנה • 13 ביוני 2008
טיגריס כחולה כתב/ה: בוגדנית קטנטנה כתב/ה: יכולתי לסבול את השוט, את הערצת הנעליים, את הרצון לספק אותי.
אבל למה, בשם האל, שמישהי תהנה מלגרום לגבר לעמוד 15 שעות?!?!?! אם יש כאן כלבה, ואני מתכוונת לזה: כלבה, שחושבת שאם היא מלכת סאדו אז מותר לה לגרום סבל בלי סיבה, אז צריך לשלוח אותה להרדמה. הרי שליטה לא לוקחים, שליטה נותנים, שליטה מספקת את שני הצדדים, גם את הסאב, ואם אני שולטת זה בשבילו, שיהנה, שילמד, שיסתפק בדרך זו או אחרת. כי הוא רוצה. לא כי אני כלבה סדיסטית שלפני 60 שנה הייתה הופכת לקצינה ראשית בגרמניה. בקיצור, אני מקווה שזו פנטזיה, אני מקווה שהכותב חולה נפש ופריק של עמידות ממושכות. אני מקווה שאני לא אאבד צלם אנוש אפילו פה, בכלוב. ובשבילי אני מקווה שנחזור אי פעם לתקופה בה אנשים כמוך היו מפחדים להיכנס לאתר. ובשבילך אני מקווה, שתמצאי את מקומך אי שם בצ'ט של תפוז או משהו. ומי בכלל אמר לך ששליטה נותנים? באיזה ספר ילדים קראת את זה וקבעת? מי בכלל אמר לך שישנה דרך אחת לבדס"מ? בקיצור. גועל. לכותב- אני מקווה שתשכיל לחייך בהתנשאות ולרחם על אותם אומללים שמתבטאים כך. טיגריס יקרה (ואני רק מנומסת כרגע...) אם את לוקחת שליטה, על דעת עצמך, בלי להתחשב בצד השני ובמה שזה עושה לו, את בטח גם מסוג האנשים שהורסים מה שבא להם כי ככה בא להם, שמתעלללים בחיות, ובגרסה הגברים: שהופכים לבני סלע. הסאבים פה רוצים שליטה, ואם הם לא היו רוצים את זה, לא היית יכולה פשוט לקחת את זה! (רוב הסיכויים שמישהו היה מחטיף לך כאפה שתרגיע אותך) "(ורוב הסיכויים שצריך) את רשאית להיגעל ממני כאוות נפשך, וכן, אם אני אגלה עוד כמה כמוך פה, מאוד הגיוני שאני אפחד להיכנס לאתר הזה... ואם יש כאן מישהי שלא מעניין אותה מה הפרטנר שלה רוצה או צריך, שלא אכפת לה מאפטר קאר, שלא מזיז לה כלום מלבד התחת הענק שלה והאף המורם שלה, אז היא ראוייה בהחלט למחט, כיסא חשמלי או סתם תאונת דרכים. |
|
ליידי מדונה |
לפני 16 שנים •
14 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
14 ביוני 2008
ליידי מדונה • 14 ביוני 2008
כתבת בפסקנות ואת מביטה על עולם השליטה במבט של שחור ולבן, בלי גוונים ובלי המורכבויות של עולם השליטה. עולם השליטה לא חד גווני.
בשרשור הזה רואים לפי הפנטזיות של הנשלטים את המורכבות שלו. כתבת לטיגריסית. בוגדנית קטנטנה כתב/ה: טיגריס יקרה אם את לוקחת שליטה, על דעת עצמך, בלי להתחשב בצד השני ובמה שזה עושה לו, את בטח גם מסוג האנשים שהורסים מה שבא להם כי ככה בא להם, שמתעלללים בחיות, ובגרסה הגברים: שהופכים לבני סלע. אין דמיון בין טיגריסית ובני סלע. הם רחוקים כרחוק מזרח ממערב. שימי לב מה הנשלטים כתבו: הכנוע, zboy, אנדרפיט והמלט. איך הם מפטזים את השולטת שלהם. הרצון העמוק שלהם שהיא תפתיע אותם, תשתמש בהם והם ירגישו שהיא חושבת רק על עצמה. טיגריסית בקו הבדסמי שלה עונה לצורך העמוק שלהם ולכן בבדסמ שלה תמיד יש הסכמה. כשיש ביניהם התאמה בדסמית לזמן מסוים היא והנשלט מרגישים מה שאנדרפיט הגדיר התעלות ופסגות שנובעים מהתאמה. חייבים לבחור טוב את הנשלט וכל שולטת מוצאת נשלטים מסוג אחר אבל כשהם מתאימים והיא עושה כרצונה באופן העמוק ביותר היא עושה בדיוק מה שהוא מצפה. אין דרך אחת לבדסמ. שולטת שקובעת הכל אבל מתכננת גם לפי הצרכים של הנשלט שלה מתאימה לסוג אחר של נשלט. שניהם יגיעו לפסגות שלהם. גם הדרך של טגריסית היא בדסמ שלא דומה לבני סלע ובני דמותו. |
|