Tobias(אחר) |
לפני 16 שנים •
14 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
14 ביוני 2008
Tobias(אחר) • 14 ביוני 2008
יש לי איזה חמש כאלו
|
|
Tobias(אחר) |
לפני 16 שנים •
14 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
14 ביוני 2008
Tobias(אחר) • 14 ביוני 2008
יש לי איזה חמש כאלו
|
|
האמפרי |
לפני 16 שנים •
14 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
14 ביוני 2008
האמפרי • 14 ביוני 2008
tebayes כתב/ה: יש לי איזה חמש כאלו
זה ברמה של "עינא לך !" שאתה עושה לי כרגע או יותר בכיוון של "אין לי בעיה לתת/למכור לך אחת מהן"? |
|
סוכן משנה מבנה |
לפני 16 שנים •
14 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
14 ביוני 2008
סוכן משנה מבנה • 14 ביוני 2008
אני מכיר חנות שמתמחה בדיוק בגופיות שכאלו ודומות, חולצות סטיב אוסטין, מלתעות ועוד....
אבל אני לא סורג עם זאת, פוסט תמיכה נלהב! (ולא קצר מדי, שנון, אך לא מתחכם) בברק בהחלט ישמח אותי עד כדי שאשקול בחיוב למסור לך את שם ומיקום החנות. |
|
האמפרי |
לפני 16 שנים •
14 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
14 ביוני 2008
האמפרי • 14 ביוני 2008
סוכן משנה מבנה כתב/ה: עם זאת, פוסט תמיכה נלהב! (ולא קצר מדי, שנון, אך לא מתחכם) בברק
בהחלט ישמח אותי עד כדי שאשקול בחיוב למסור לך את שם ומיקום החנות. אה, ככה? אתה מתחיל בהורים? פוסט תמיכה שלי בברק יהיה כמו לחרוק ציפורניים על לוח כיתה. לאיש יש את כל היכולות להיות מנהיג אבל הוא בוחר להיות נקניק באופן שיטתי. שמרן אינטילגנט ויהיר. קיבוצניק מהסוג הרע. פוסט תמיכה בג'ומס למשל יכתב בברכה. "איזה כייף ששוב אפשר לדבר פוליטיקה בכלוב" אמר האמפרי ולא הבין מדוע אינו מצליח להכנס לפרופיל שלו... (בדיחה, כלובי. בדיחה). |
|
סוכן משנה מבנה |
לפני 16 שנים •
14 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
14 ביוני 2008
חוצפן!
מה קרה? הוא לא התקשר להגיד לך תודה? לא בא לבת מצווה של האחיינית? לא אמר לך בוקר טוב? האיש חכם באופן שיטתי, האחרון שניתן לכנותו שמרן או מקובע, לאור הסביבה (המוח במחסן) היהירות בהחלט מובנת, ובהחלט מהווה ברירת מחדל הגיונית ושפויה ביחס לחלופות של השקרניק הלחיץ או הפקידה. מילא פוליטיקה, אבל השמצות?! כלובי לא מרשה להשמיץ כאן! מסתבר שאתה לא באמת רוצה גופיה כזו... (אלא אם תתנצל). |
|
האמפרי |
לפני 16 שנים •
14 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
14 ביוני 2008
האמפרי • 14 ביוני 2008
סוכן משנה מבנה כתב/ה: חוצפן!
מה קרה? הוא לא התקשר להגיד לך תודה? לא בא לבת מצווה של האחיינית? לא אמר לך בוקר טוב? האיש חכם באופן שיטתי, האחרון שניתן לכנותו שמרן או מקובע, לאור הסביבה (המוח במחסן) היהירות בהחלט מובנת, ובהחלט מהווה ברירת מחדל הגיונית ושפויה ביחס לחלופות של השקרניק הלחיץ או הפקידה. מילא פוליטיקה, אבל השמצות?! כלובי לא מרשה להשמיץ כאן! מסתבר שאתה לא באמת רוצה גופיה כזו... (אלא אם תתנצל). "I'd Rather Die on My Feet Than Live on My Knees" (תודה, הילארי, זושה). חוץ מזה שבטח הגופיה הזאת משודרגת ואז זה כבר לא זה. |
|
סוכן משנה מבנה |
לפני 16 שנים •
14 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
14 ביוני 2008
]
"I'd Rather Die on My Feet Than Live on My Knees" (תודה, הילארי, זושה). חוץ מזה שבטח הגופיה הזאת משודרגת ואז זה כבר לא זה.[/quote] כן, שמתי לב שאתה נוטה להיצמד למפסידנים. עכשיו אתה בטח תומך באובמה אני רק ניסיתי לעזור... |
|
האמפרי |
לפני 16 שנים •
15 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
15 ביוני 2008
האמפרי • 15 ביוני 2008
למי שהצטרף אלינו זה עתה הפוסט הוא על גופיה אבל אנחנו לא נהיה קטנוניים
ונלך איתו לאן שזה רק יקחנו. התחלנו במיקו הגענו לאהוד וסיימנו בברק (אובאמה). בסוף זה יגמר באיזו הליכה לקיסריה אל מול השקיעה כי מה שנחמד כאן בעצם הוא העובדה שתמיד ניתן לבנות על האיגנורנטיות הכללית כדי שאיש לא יפריע לנו (לסוכן ולי) כדי להתאבד אנרגטית על מזבח הפוליטיקה. אז ככה, סוכן, בנוגע לאובאמה, התחלתי מהילארי ופזלתי אליו בשלב כלשהו כי היה מאד קשה שלא עם כל החן והיחודיות שהוא הביא לעניין אבל די מהר התעשתי וחזרתי אל הרחם הטוב והכריזמטי באמת של הילארי ולא רק בשל המצב הטראגי שנקלעה לו שדווקא עכשיו החליטו להשחיר מועמד חדש וחיינני כל כך. היא פשוט טובה יותר לטעמי ואני תמיד אעדיף את ההנהגה הנשית על פני הגברית (לימור לבנת, ארצה! דברתי על נשים). (בפרק הבא אני אכתוב לך על למה לא אהוד ואת האני מאמין שלי על מנהיגות). |
|
flashback{ג"ו} |
לפני 16 שנים •
15 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
15 ביוני 2008
flashback{ג"ו} • 15 ביוני 2008
הייתי צריכה את פרץ הצחוק שהוציא ממני השרשור הזה.
תודה האמפריל'ה. אין שכמותך. |
|