סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

השפלה- הכרחית בסשן?

מיתוסית​(שולטת)
לפני 16 שנים • 21 ביוני 2008

השפלה- הכרחית בסשן?

מיתוסית​(שולטת) • 21 ביוני 2008
האם אתם חושבים שהשפלה היא דבר הכרחי בסשן?
ישנם רבים שלא אוהבים כאב בסשן, אבל אני לא חושבת שיש מישהו שהוא בדסמי ולא נמשך לשליטה, ולדעתי ההשפלה מדגישה את הבדל המעמדות בין השולט לנשלט ולכן קצת קשה בלעדיה.
מצד שני, כבר נתקלתי באנשים (מועטים) שחושבים שההשפלה אינה הכרחית ואפשר להדגיש את המעמדות בדרך אחרת, כמו למשל בטון דיבור, בפקודות, בזה שהשולט הוא זה שקובע מה יקרה בסיטואציה.
במקרה שאין השפלות, איך אמורים לפנות לעבד? בשמו הפרטי?..

לי נראה מוזר כל הקטע הזה. אני חושבת שלא היה לי סשן אחד שלא השתמשתי בו בשליטה והשפלה (טוב, גם בכאב...).
הייתי רוצה לנסות סשן ללא השפלות, אבל קשה לי אפילו לדמיין איך לעשות את זה.

למישהו יש עיצות? רעיונות? ניסיון עבר?
נויה הל​(לא בעסק){צ}
נויה הל​(לא בעסק){צ} • 21 ביוני 2008
איך את מגדירה השפלה?
הכל זה בראש, אם מעשים שהם סטנדרטיים בBDSM נראים לך משפילים אז תהיה השפלה.
יש כאלה שירגישו מושפלים רק מתוך זה שהם על הרצפה והשולט/ת עומדים.

אני אישית לא מסוגלת להרגיש השפלה. אני גם לא תכננתי להשפיל. לעיתים, תלוי באדם, הרגשת השפלה אצל הצד השני היתה תופעת לוואי למעשה שעשיתי.
אצלי בראש תמיד היה ברור שאם אני עושה משהו עם מישהו יש שם גם כבוד הדדי.
איך אני יכולה להיות מושפלת ע"י אדם שאני יודעת שמכבד אותי?
איך אני אשפיל אדם אותו אני מכבדת?
מעולם לא התקשר אצלי שליטה להשפלה.

בקיצור.
השפלה תלויה באיך הראש שלך מתרגם את המעשים שאת עושה.

אם עבורך בכל פעם היתה השפלה כנראה את לא יכולה לבצע סשן בלי זה כי הראש שלך לא ייתן לך.
Blondie the good​(מתחלף)

Re: השפלה- הכרחית בסשן?

Blondie the good​(מתחלף) • 21 ביוני 2008
כחולית כתב/ה:
האם אתם חושבים שהשפלה היא דבר הכרחי בסשן?
ישנם רבים שלא אוהבים כאב בסשן, אבל אני לא חושבת שיש מישהו שהוא בדסמי ולא נמשך לשליטה, ולדעתי ההשפלה מדגישה את הבדל המעמדות בין השולט לנשלט ולכן קצת קשה בלעדיה.
מצד שני, כבר נתקלתי באנשים (מועטים) שחושבים שההשפלה אינה הכרחית ואפשר להדגיש את המעמדות בדרך אחרת, כמו למשל בטון דיבור, בפקודות, בזה שהשולט הוא זה שקובע מה יקרה בסיטואציה.
במקרה שאין השפלות, איך אמורים לפנות לעבד? בשמו הפרטי?..

לי נראה מוזר כל הקטע הזה. אני חושבת שלא היה לי סשן אחד שלא השתמשתי בו בשליטה והשפלה (טוב, גם בכאב...).
הייתי רוצה לנסות סשן ללא השפלות, אבל קשה לי אפילו לדמיין איך לעשות את זה.

למישהו יש עיצות? רעיונות? ניסיון עבר?

שוב, השאלה היא - מה בעינייך השפלה?

מעולם לא הרגשתי מושפל בסשן - זה יותר מדי turn off בשבילי
אבל עשיתי דברים שעשויים להיתפס כ"השפלה" אבל בעיני זה סתם היה משעשע וחביב icon_smile.gif
סטיית תקן
סטיית תקן • 21 ביוני 2008
בטוח שיש מספר סוגים של השפלות.
אם זה בדיבור בהתנהגות או במעשים. את יכולה לצעוק עליו לזלזל בו בצורה מוגזמת ומקרה של מעשים , תדמייני.

אבל ברגע שקיים קשר חזק בין הנשלט לשולטת ויש אהבה אני מאמין שאין מקום להשפלה, אחרי הכל כולנו בני אדם.
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 21 ביוני 2008
יש דברים אינדיבידואלים וברור שכל אדם מתייחס לזה אחרת, אבל הכוונה היא למעשים או דיבורים שכעיקרון משפילים וזה פחות רלבנטי איך הנשלט תופס את זה.

אם זה לכנות נשלט בשמות, לירוק עליו, לדבר אליו בטון דיבור מזלזל, לבקש ממנו לעשות דברים שמשפילים אותו כמו לנבוח למשל...

השאלה אם אפשר לבצע סשן ו"לנקות" ממנו את האלמנטים המשפילים, האם אפשר לשלוט באדם ולתת לו את תחושת השליטה מבלי להשפיל אותו?

אני מניחה שבסשן אירוטי זה אולי אפשרי.

אגבף אני לא חושבת שאם עד עכשיו לא עשיתי את זה אז זה בגלל שאני לא יכולה אחרת, אולי זה מה שניסיתי והתחברתי אליו וככה גם ראיתי עד עכשיו את תחום השליטה, בדיוק כמו שכאב התחבר לי מיידית לבדסמ. אני לא שוללת לנסות דברים אחרים.
daniel222
daniel222 • 21 ביוני 2008
עבורי ,לא רק שהשפלה היא לא הכרחית, היא קו אדום.
הכוונה אצלי להשפלה היא בדיוק מה שרשמת "לכנות נשלט בשמות, לירוק עליו,
לדבר אליו בטון דיבור מזלזל, לבקש ממנו לעשות דברים שמשפילים אותו כמו לנבוח למשל... "

יש הרבה דרכים לשלוט ללא השפלה.
daniel222
קשירות, כאב, שליטה מנטאלית (שהנשלט אינו יודע מה עומד לקרות) ,ישיבה על הפנים ושליטה על נשימה,....
daniel222
יצא כפול icon_eek.gif
המלט
המלט • 21 ביוני 2008
לא.