כלבלב21(נשלט) |
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
כלבלב21(נשלט) • 25 ביוני 2008
Shimmy כתב/ה: בכל אופן : מציגה מישהי את כללי המשחק, אתה רוצה לשחק? תפאדל. לא רוצה? לא צריך. לא מכריחים הרי אף אחד. עם המילה "משחק" אני מסכים. טוב כניראה אתם צודקים, אין פה נכון או לא נכון יש רק בחירה האם חוקי המשחק מתאימים או לא. בכל אופן תודה לעונים, ועוד שאלה שמעניינת... בין השולטות שיש האם הרוב מסכימות להשמיע את קולן לפחות או לא? , אני בעיקרון נתקלתי רק בכאלו שלא. |
|
עבד גברי ושרירי(נשלט) |
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
עבד גברי ושרירי(נשלט) • 25 ביוני 2008
Shimmy כתב/ה: עניין של אמונה ושל תחושה.
יכול לספר שבמשך זמן רב מאוד שירתתי מישהי . הסשנים היו דרך מצלמה, בלי לראות אותה, בלי לשמוע אותה, מלבד סשנים הייתי מקבל גם מטלות אחרות. שאלו אותי ומה אם היא ילד או גבר או השד יודע מה? אמרתי שאני לא מאמין, לא רוצה להאמין ויותר מזה העובדה שאני משרת אותה עושה לי כ"כ טוב שזה פחות משנה. יכול להגיד שדווקא העובדה שלא ראיתי ולא שמעתי האדיר אותה במידה רבה, גם את אלוהים הרי לא ראיתי... בדבר אחד הייתי בטוח : היא אדם יפה, מבפנים קודם. יום אחד ודי בהפתעה היא שלחה תמונה בעת ששהיתי בבית מלון, על מחשב של המלון. בתמונה היו 3 שנים, ידעתי מיד מי היא ומההתרגשות ומבלי לחשוב אפילו שאני נמצא במקום ציבורי -נפלתי על הברכיים. מדובר באישה יפיפיה גם חיצונית. בקיצור: תרשום עוד אופציה שלא לקחת בחשבון. קודם כל אני שמח עבורך שבהחלט לקחת את ההימור והסיכון ואף נהנית ממנו ומזלך היה עימך ושלח לך מלכה מדהימה ביופיה הפנימי והחיצוני, אבל יש סיכוי סביר ביותר שיכולת ליפול על ילד או ילדה או אישה מכוערת מעבר לממוצע או גבר או קוקסינלית או השד יודע מה ואני שואל אותך באם אחד המצבים הללו היה קורה האם גם היית מרגיש טוב עם עצמך לאחר מכן ? האם לא היית מרגיש תמים ומטופש קצת ? האם היית ממשיך להבא בשלך או לומד מזה ? יכול להיות שכן היית ממשיך עם זה כי אתה נהנה מהתהליך עצמו או הסיכון שזה על פני תוצאת ההימור שזה בסדר וזכותך, כל אחד ומה שעושה לו את זה, יש כאלו שזה ממש לא עושה להם את זה ונכון כפי שציינת, זוהי בחירתם האם לקבל את כללי המשחק הזה ואת הסיכון הטמון בו אבל בוא נחשוב רגע על הסיכון שנוצר כאן . במידה והדמות הוירטואלית מובילה נשלט עמוק לתוך השליטה המנטלית טרם בכלל שפגש אותה וזה עלול לקרות לא חשבת על אפשרות הנזק הנפשי אולי שזה עלול לגרום לו כשהדמות תעלם לה פתאום או שיגלה שאין מדובר במלכה באמת כפי שציפה לה, האפשרות שאולי ינוצל למטרות כספיות כתנאי לשליחת תמונתה או פגישה, סכנה לנזק פיסי כתוצאה מסשנים וירטואליים שהדמות תדרוש, דרישות מעבר לגבולותיך וכו'. אולי בכלל אתה מדבר עם איזה אישה או גבר ערביים שמנסים לפתות אותך להפגש באיזה נקודה כלשהי, יחטפו אותך ויעבירו אותך לשטחים ? יש סיכוי כלשהו שזה יכול לקרות נכון ? (אילו דברים הרי שקרו כבר בארצנו), אולי יאנסו אותך על אמת ? (סביר יותר שיכול לקרות לנשלטת דווקא) עד כמה שווה הסיכון הזה? בכל אופן בשם ההסכמה ושיתוף פעולתך בעניין כאדם בוגר וחופשי להחלטותיו לדברים מהסגנון הזה אין זה אומר שאין להתריע בפרהסיה בפני הסיכונים והסכנות הטמונות בקשר וירטואלי חד צדדי שכזה. אני ראיתי באדם שפתח את השרשור הזה צורך אולי יותר מאשר להתלונן על מקרים מעין אילו אלא להתריע ולהרתיע ולחדד את מודעתנו לסיכונים הטמונים כאן ויתקן אותי אם אני טועה ובמידה וכן אז דעתי היא שכן יש להתריע ולצערי רק אם באמת יקרה משהו שלילי מקשר וירטואלי חד צדדי שכזה שיסופר כאן בפני כולם אז יהיה לזה גינוי גורף והרתעה של ממש. |
|
כלבלב21(נשלט) |
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
כלבלב21(נשלט) • 25 ביוני 2008
[quote="מקצוען"]
Shimmy כתב/ה: אני ראיתי באדם שפתח את השרשור הזה צורך אולי יותר מאשר להתלונן על מקרים מעין אילו אלא להתריע ולהרתיע ולחדד את מודעתנו לסיכונים הטמונים כאן ויתקן אותי אם אני טועה ובמידה וכן אז דעתי היא שכן יש להתריע ולצערי רק אם באמת יקרה משהו שלילי מקשר וירטואלי חד צדדי שכזה שיסופר כאן בפני כולם אז יהיה לזה גינוי גורף והרתעה של ממש.
פתחתי את השרשור עכב שני מקרים כאלו שהיו,לי לא היה סוף טוב אבל גם לא רע כי פשוט חתכתי באמצע. אני ממש לא מתלונן על זה, בקשר ללהתריע אני חושב שכולם כאן מבינים את הסיכון שבעיניין אבל נגיד במשפט אחד ( או שניים) שכל קשר במיוחד בדסמ"י עם אדם לא מוכר כולל בטוחו סיכון ובמיוחד כשהאדם שבצד השני לא מוכן להזדהות, כל אחד פה בוחר את רמת הסיכון שהוא מוכן לקחת. ניקח דוגמא , אומרים שבכביש יש סיכון, זה נכון, אבל אתה לא חייב להיות נהג מסוכן, אבל תמיד יהיו את הנהגים המסוכנים שעושים את זה בשביל ההתרגשות למרות שמכירים בסיכון. ככה גם בעולם השליטה, מי יתן ולעולם לא נשמע סיפורים עם סוף עצוב. |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
Morticia • 25 ביוני 2008
כלבלב21 כתב/ה: ככה גם בעולם השליטה, מי יתן ולעולם לא נשמע סיפורים עם סוף עצוב. אמן. אבל ככה גם בעולם הוירטואלי .... ! תתמסרו כמו גברים לגבירות אמיתיות שלא מתחבאות מאחורי ניקים וירטואליים עלומים ואולי זה לא יהיה ככה בעולם השליטה ... הא??? אתה באמת מאמין להיא שהיא הייתה כזו מהממת? לי היתה פעם בחורה די מסכנה בשכבה שהיתה ילדה טובה אבל קצת מעוותת, לא נעים לומר וגילינו שהיא היתה מתכתבת עם בחורים באמצעות תמונה של הבלונדה הכי כוסית בשכבה אז... אתם יודעים... אמנם היינו ילדים וזה היה מזמן אבל ... הקיצר כמו שכבר אמרתי קצת מגיע לכם |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
Blondie the good(מתחלף) • 25 ביוני 2008
Morticia כתב/ה: כלבלב21 כתב/ה: ככה גם בעולם השליטה, מי יתן ולעולם לא נשמע סיפורים עם סוף עצוב. אמן. אבל ככה גם בעולם הוירטואלי .... ! תתמסרו כמו גברים לגבירות אמיתיות שלא מתחבאות מאחורי ניקים וירטואליים עלומים ואולי זה לא יהיה ככה בעולם השליטה ... הא??? אתה באמת מאמין להיא שהיא הייתה כזו מהממת? לי היתה פעם בחורה די מסכנה בשכבה שהיתה ילדה טובה אבל קצת מעוותת, לא נעים לומר וגילינו שהיא היתה מתכתבת עם בחורים באמצעות תמונה של הבלונדה הכי כוסית בשכבה אז... אתם יודעים... אמנם היינו ילדים וזה היה מזמן אבל ... הקיצר כמו שכבר אמרתי קצת מגיע לכם גבירות אמיתיות? בניגוד לגברות העשויות מקרטון? מלבד זאת, אני לא מתמסר - שליטה לוקחים, לא מקבלים רמז: נבוט בראש וגרירה למערת הגבירה |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
26 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
26 ביוני 2008
Morticia • 26 ביוני 2008
Blondie the good כתב/ה: Morticia כתב/ה: כלבלב21 כתב/ה: ככה גם בעולם השליטה, מי יתן ולעולם לא נשמע סיפורים עם סוף עצוב. אמן. אבל ככה גם בעולם הוירטואלי .... ! תתמסרו כמו גברים לגבירות אמיתיות שלא מתחבאות מאחורי ניקים וירטואליים עלומים ואולי זה לא יהיה ככה בעולם השליטה ... הא??? אתה באמת מאמין להיא שהיא הייתה כזו מהממת? לי היתה פעם בחורה די מסכנה בשכבה שהיתה ילדה טובה אבל קצת מעוותת, לא נעים לומר וגילינו שהיא היתה מתכתבת עם בחורים באמצעות תמונה של הבלונדה הכי כוסית בשכבה אז... אתם יודעים... אמנם היינו ילדים וזה היה מזמן אבל ... הקיצר כמו שכבר אמרתי קצת מגיע לכם גבירות אמיתיות? בניגוד לגברות העשויות מקרטון? מלבד זאת, אני לא מתמסר - שליטה לוקחים, לא מקבלים רמז: נבוט בראש וגרירה למערת הגבירה hehehe אתה לא שוכח לי את זה אה? חמוד אתה בלונדי - שיהיה לך אחלה יום שבעולם! |
|
Shimmy(נשלט){Vents} |
לפני 16 שנים •
26 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
26 ביוני 2008
Shimmy(נשלט){Vents} • 26 ביוני 2008
מקצוען כתב/ה: אולי בכלל אתה מדבר עם איזה אישה או גבר ערביים שמנסים לפתות אותך להפגש באיזה נקודה כלשהי, יחטפו אותך ויעבירו אותך לשטחים ? יש סיכוי כלשהו שזה יכול לקרות נכון ? (אילו דברים הרי שקרו כבר בארצנו), אולי יאנסו אותך על אמת ? (סביר יותר שיכול לקרות לנשלטת דווקא)
עד כמה שווה הסיכון הזה? . נו?ואתה בטוח שואם היה עם אישה ערביה שמנסה להעביר אותו את הגבול היה יודע? איך? על פי השפם? (כי מבטא אין לכולם) ובכלל תבדיל בין סשנים במצלמה (כפי שתואר) לבין מפגשים. בכל אופן אני לא ממליץ לתת לשכל פטור באף שלב. ולשאלה מה היה קורה אם היה מתברר שזה ילד? הייתי מתבעס ללא ספק. אבל כפי שאמרתי אתה צריך לדעת לקבל החלטה כשאתה מודע למחיר ול"סיכונים" . העניין הוא של השקפה : אם מחליטים שברירת המחדל היא של כולם רמאים. או שברירת המחדל היא של : הרוב לא רמאי. |
|
Shimmy(נשלט){Vents} |
לפני 16 שנים •
26 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
26 ביוני 2008
Shimmy(נשלט){Vents} • 26 ביוני 2008
מקצוען כתב/ה: אולי בכלל אתה מדבר עם איזה אישה או גבר ערביים שמנסים לפתות אותך להפגש באיזה נקודה כלשהי, יחטפו אותך ויעבירו אותך לשטחים ? יש סיכוי כלשהו שזה יכול לקרות נכון ? (אילו דברים הרי שקרו כבר בארצנו), אולי יאנסו אותך על אמת ? (סביר יותר שיכול לקרות לנשלטת דווקא)
עד כמה שווה הסיכון הזה? . נו?ואתה בטוח שואם היה עם אישה ערביה שמנסה להעביר אותו את הגבול היה יודע? איך? על פי השפם? (כי מבטא אין לכולם) ובכלל תבדיל בין סשנים במצלמה (כפי שתואר) לבין מפגשים. בכל אופן אני לא ממליץ לתת לשכל פטור באף שלב. ולשאלה מה היה קורה אם היה מתברר שזה ילד? הייתי מתבעס ללא ספק. אבל כפי שאמרתי אתה צריך לדעת לקבל החלטה כשאתה מודע למחיר ול"סיכונים" . העניין הוא של השקפה : אם מחליטים שברירת המחדל היא של כולם רמאים. או שברירת המחדל היא של : הרוב לא רמאי. |
|
עבד גברי ושרירי(נשלט) |
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
עבד גברי ושרירי(נשלט) • 28 ביוני 2008
Shimmy כתב/ה: מקצוען כתב/ה: אולי בכלל אתה מדבר עם איזה אישה או גבר ערביים שמנסים לפתות אותך להפגש באיזה נקודה כלשהי, יחטפו אותך ויעבירו אותך לשטחים ? יש סיכוי כלשהו שזה יכול לקרות נכון ? (אילו דברים הרי שקרו כבר בארצנו), אולי יאנסו אותך על אמת ? (סביר יותר שיכול לקרות לנשלטת דווקא)
עד כמה שווה הסיכון הזה? . נו?ואתה בטוח שואם היה עם אישה ערביה שמנסה להעביר אותו את הגבול היה יודע? איך? על פי השפם? (כי מבטא אין לכולם) ובכלל תבדיל בין סשנים במצלמה (כפי שתואר) לבין מפגשים. העניין הוא של השקפה : אם מחליטים שברירת המחדל היא של כולם רמאים. או שברירת המחדל היא של : הרוב לא רמאי. אם רוצים לחטוף לא חסרים דרכים כמו גם לשנות מבטא. סשנים במצלמה יכולים להיות לא פחות גרועים מהמציאות. ברירת המחדל שצריכה להיות היא שכל אחד הוא בסטטוס של " קבלהו וחשדהו " |
|
קשקש(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
א
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
קשקש(מתחלף) • 28 ביוני 2008
סתם בשביל הצחוקים
"נבוט בראש וגרירה למערת הגבירה" למה אין סיפור שמתחיל כך? |
|